Tjockisångest!

Äntligen är näästan allt fixat till balen, fick en jättefin håruppsättning av Malin (med inspiration hämtad från bilden nedan på Jessica Alba). Och Kajsa sminkade mig fint!:) Tyvärr har jag ingen bra bild av det :P Men det kommer väl nånna stycken sen när man är uppklädd och redo!

Men fan vad man alltid ska deppa, jag är helt nerkörd i den största bajshögen av depp just nu :( Av tjockisångest - såklart. Känns som att man kämpar och kämpar men står ändå bara still. Jag är verkligen nyttig nu, och jag kämpar .. Men vissa är väl dömda för livet antar jag! Hello I´m fat säger jag bara!

Valborg är iaf spikat imårrn, Lina & Niklas bjuder på lite fest! ÄNTLIGEN! Så har jag en anledning till att supa bort några hjärnceller iaf! haha!



Varför inte en timme extra?

Jag vaknar tidigare än tidigast varje dag nu, och idag är inget undantag! Måste va den tidiga solen och det fina vädret som väcker mig .. Men men, då hinner jag få mer ut av dagen. Måste nog köra in till stoff och stil idag, fast jag tänkte ringa & höra om deras öppettider imårrn, kanske skönare att köra in där då istället så har man mer över att göra idag :) Jag måste verkligen gå en lååång runda iaf! 
Har nog hittat frillan till ikväll också:)
Meen .. vad händer imårrn?!
Valborg everybody?


Manhattan!

Kings of leon - dom du ;P
Hård dag som fan! Alla tanter ska ha nya Ecco, eller så ska dom ska finskor till valborg. Visst kan dom också rocka loss :) Det är svettigt på jobb kan jag säga. Med våra bauuutafönster som solen kan skina hur mycket den vill genom så är det nästan flipflopp och klänning som gäller! Bikini nästan! Fast jag behöver ju inte avskräcka kunderna!
Nu är jag faktiskt ledig till måndag, men ska börja redan 9 då för det är inventering .. tjoho liksom!
 Måste försöka dra mig till malmö imårrn, men dock inte ensam .. ? Sen kl 18.00 ska jag va hos Malin Cammerö & göra bal frisyr :) Det ska bli spännande! Men Malin är så duktig så jag skulle kunna lägga min själ i hennes händer :D Sen framåt kvällen ska kajsa göra en testsminkning på mig. Fan alltså, nu börjar det rulla på!  Men jag kom att tänka på att jag inte har nån väska till klänningen! Måste ju ha något att lägga läppppaaastiftet i :D
Åhh, jag åt precis en supergod grekiska sallad. Mmm mums! Istanbul är fan buuull, men deras grekiska sallad är YUMMI! Man hittar sina smultron .. Men jag måste testa det stället min syster alltid äter på i Malmö, café 2000 nånting .. 

Får jag väl dra på mig mina walkingskor & gå en sväng. Fläsket ska brinna! haha! Seeen, kl 21.00 ska jag hämta robin i smyge. Tjohej, det är min dag!


Trött!

Ska börja jobba nu kl 13.00. Usch idag är jag trött! Men det är ju bara 5 timmars arbete så vad klagar jag för :)
Iallafall blir det träning ikväll, step up! Vi är duktiga jag & kajsa :)

Men trots allt har jag panik nu! Det känns som att det är helt för mycket på gång just nu, jag hinner inte med! Jag vet inte ens vad jag ska ge Robin i studentpresent - och det är nästan 2 månader dit.. men som vanligt så skrämmer jag slag på mig själv över ingenting! Ooooch, jag är rädd att jag inte kommer i balklänningen för matvraket Sofie Arndt har nog lagt på sig lite! Fan att det inte finns några mirakelpiller! :) Men jag ska iaf börja jogga snart, får kanske börja redan i veckan? För balen är om 2 veckor .. Maj gaaaaaaaaad ( som lisbeth brukar säga) !! haha!
Nä nu får jag göra mig iordning för dagen!


Uppe med tuppen!

Idag är jag uppe med tuppen, tänkte att det inte var lönt att somna om. Istället ska jag njuta av dagen :) Hoppas faktiskt att SMHI har rätt, dom har trots allt spått att det ska bli upp till 20 grader denna helg, YEES! Så idag ska jag steka i trädgården! Har lovat lilla mamma att jag ska hjälpa henne i trädgården också. Snacka om schysst:)
Seeen, hur galet som helst, balen är den 9:e maj! Aaaaah! Jag trodde inte att det var så snart!
 För dom som inte vet så ska jag följa med robin på balen. Jag har ju redan varit på den, men vad gör man inte för sitt lammkött ;)
Så jag har lite smått panik nu, sjalen är inte ens påbörjad .. tyget är inte ens inköpt, haha! Jag har inte gjort någon test sminkning och heller inget frisyr test .. oh momma! Usch, det kommer att bli så mycket mer pengar som jag inte räknat med denna månaden .. Och jag som hade hoppats på att jag skulle få unna mig en riktig shoppingrunda denna månaden :(
Nänä, alla lever inte i lyx ..

Jag måste till och med börja jogga för jag har inte råd att köpa ett årskort på 24seven, terminen på träningscentret tar ju slut nu den 14 maj .. Så jag får väl bli lite tjock-are denna sommaren!

/Sofie

Beställde förresten dessa igår:)Förresten .. Beställde dessa igår :)

Träningsvärk!

Jag blir galen! Jag skrev precis det längsta inlägget .. så försvann det! hahah .. Bra början Sofie!
Men jag ska försöka igen :)

Jag har nästan precis kommit hem från träningen. Har redan träningsvärk :) Nä, det är nog sen dom andra dagarna, men det känns skönt!
Jobbat hela dagen, men jag kan berätta att det inte händer särskillt mycket där .. hjälper mest en massa gamla tanter som inte ens själv vet vad dom vill ha. Vissa saker existerar nog inte ens:) Men dom SKA ha det ändå .. haha. Ibland har man bara lust att säga " nä tyvärr, vi har inte rymdskor här, men testa nån annanstans, du kan börja i ditt hoe". .. Ah, dom är rätt roliga ändå :)
Jobb imårrn också, fast då blir man mest rökskadad av bossen som röker 20 cigg om dagen. Fan alltså, får jag cancer är det hennes fel! PASSIV RÖKNING in my ass!
Annars ..Jag behöver ny inspiration. Matthew Williamson släpper sin kollektion för H&M imårrn, meeeed, lyssna här - PÅFÅGEL inspiration! Galet, världen är så liten .. Att Matthew Williamson har varit i mina tankar och snott en massa ideér, vem kunde tro det ;) Nä men seriöst, hade jag velat bli Bill Gates eller någon sån höjdare så hade jag säkert kunnat det. Världen är så liten att man inte ens är ensam om sina "egna" ideér!
Jag får roffa åt mig Kajsa på en shoppingrunda i nästa vecka, härliga fredag ger mig lön ju :) Det blir faktiskt lite bättre tider för mig nu, Gunnel slutar ju nu, så nu blir det lite extra dagar till mig i Skoaffären ..som jag fortfarande jobbar i :)
Så min plånbok hoppar och studsar för glatta livet nu :)

Men nu är det tv-time!
Tjong ballong!
- Sofie

Ny i rutan!

Man ska alltid testa nya saker -  och här är jag nu !
Längesen jag skrev av mig, tror det var den tiden då Lunarstorm va poppis som jag hade en skara läsare sist .. haha!
Nu ska jag bara förstå mig på layouten & allt .. Shit, detta kan ta tid. Tur man har en pojkvän som har lite mer huvud än mig! Robiiiin, hjälp mig :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0