Take a ride

Ser fram emot kvällen, så förhoppningsvis går dagen snabbt! Måste göra mig iordning nu! :)
Tjohej!


hade jag haft mer tid

Såklart hade jag skrivit lite mer här då :) Men eftersom jag jobbar 10-18 nu varje dag, så hinner jag inte med så mycket. Har inte nåt roligt att berätta heller, för då handlar det bara om nåt roligt som hänt på jobb, och jag har fått höra att man "aldrig ska ta med jobbet hem". Jaja, stenhårt behöver det kanske inte vara, men faktiskt så orkar jag inte ens snacka om jobb just nu.

Imårrn ska jag träffa Kajsa :) Josse ska du hänka på? Vet att du läser här ;)
Försökte övertala Kajsa idag när jag träffade henne på lunchen att vi ska äta glass imårrn :P
Jag har inte ätit glass ute en endaste gång än sålänge denna sommaren, så jag är supersuuugen! Annars kanske jag kan övertala Robin att vi kör till smyge och äter idag? Ja! Vilken bra ide´, mu hu hu ...

Nu ska jag vidare på andra äventyr! (till robin, haha)
Puss&kram!

It's going doooown

Nu är jag och mamma ensamma hemma i en hel vecka, gud vad rent här är redan nu :D Man är så van vid att Mimmis kläder och grejjer ligger ööööverallt annars! haha!

Vet inte hur jag ska orka jobba 6 dagar i rad? Förstår inte hur Kajsa kan jobba 10 dagar i rad? Bara detta är helt dödande för mig! Men jag klarar det, efter 2 dagar är man "inne" i det, så då rullar dagarna bara förbi!
Tror att jag sover hos Robse inatt, sen imårrn hade jag tänkt höra med kajsa och josse om dom vill planera nåt? Vi måste ju iallafall kolla på So you think you can dance :) För vill dom inte se det så ser jag det själv ;)
Sen ska jag planera tid till Alexandra också, men det trycker vi in en kväll!

Nu kallar jobb!
puss

And they say that a hero can save us

Såg precis ett program på Animal Planet som heter "otämjt och oklippt". Det är privatpersoner som har filmat kritiska händelser med djur, helt oväntade grejjer som händer på t.ex zoo, eller som en övervakningskamera fångat på bild. Idag var det en schimpans på ett zoo som bråkade med en annan schimpans, så den ena apan råkade hamna i vallgraven, och tydligen så kan inte schimpanser simma. Dom bara sjunker, och dör i nästan alla fall om dom hamnar i vatten. Människor flyter för att vi har en större del fettmassa i kroppen, men schimpanser har inte det, dom har så lite så dom blir bara en stor tung klump av skelett och muskler när dom hamnar i vatten. Åååh, så var det en "åskådare" på zoo som offrade sig och hottade sig rakt ner i vattnet för att rädda apan. Aue, vilken hjälte alltså!
Det är skitfarligt att gå in på schimpansers "revir" för dom kan lätt döda en människa som ingenting, men denna mannen som hoppade i vallgraven runt apornas lilla "ö" struntade fullkomligt i detta! Han räddade apan som ingenting! Inte ens zooskötarna vågade gå in på apornas revir för det är så farligt tydligen, men denna mannen alltså! Guldstjärnor till tusen!

Man blir rörd alltså ;)

Nu ska jag snart hoppla i säng!
Pussochkram

På spaning

Är rastlös, men orkar samtidigt inte göra något alls! Solen tittade fram, och jag fick solat ääända sen jag skrev förra inlägget. Skönt, men vad varmt! Låg på en brassestol med sprutflaskan i högsta hugg, haha!

Har hittat en "ny" sida (för mig iaf) med en massa fina armband, så jag funderar på att beställa?
Bland annat detta:


Det jag egentligen var ute efter när jag hittade denna sidan är en lång silverkedja med en stor peace berlock i. Har hittat nåt liknande, men inte exakt det jag är ute efter. Men man ska inte va för "hagalen" heller, jag hittar det nog om jag bara letar :)

Måste kolla vidare :)

Söndag eftermiddag

Jag har försökt sola nu en stund, det skulle trots allt vara 25 grader idag, men no no .. eller det kanske är varmt, men det är så mycket moln på himmeln så ena stunden sitter man där som en fån, och andra ligger man och glassar. Men det är för jobbigt, så nu satte jag mig här :)

Mamma är ute och går, hon är duktig.
Och förresten, tack Josse och Kajsa, ni är dom bästa :)
.. Tisdag eller onsdag, vi tar en återträff alla tre va? ;)

Igår blev det bara lugnt, lill syrran och hennes Frasse ville mysa med oss eftersom dom skulle upp tidigt inatt och åka till Rhodos! Jag är lite avis .. för medans dom lever livet där, så ska jag ta i en massa kärringfötter hela veckan! Svettiga och fina! Mums!
Så vi grillade lite igår, sen var det meningen att vi skulle se en film, men den var så tråkig så vi kollade på Djurpolisen på Animal Planet istället. Så går det ibland. Men vi kom i säng tidigt iallafall, så idag är jag utvilad, och det känns skönt!

Ha en bra dag!


Mitt nya halsband och min jättefina lila ring :) Tyvärr ser man inte den så bra här på bilden ..



Försökte ta en bild på vår fina orkide (eller hur det stavas?) haha


With arms wide open

Tänkte sätta mig för att lägga upp en bild på mitt nya halsband, men så kollade jag på klockan och insåg att jag inte hinner!
Men jag ska försöka i eftermiddag, ska till jobb nu!

Ikväll ska det nog bara bli grillning, jag villl faktiskt inte mer ..


Var är respekten?

Hur kan man säga till någon som försöker sluta röka att "du kommer att gå upp flera kilo, bara så att du vet". Va?? Alltså har folk ingen uppfostran eller vad fasen handlar det om? Haha, nä allvarligt, man glädjs väl för en annan? Men många går med skygglappar och ser och bryr sig bara om sitt eget. Då är man tråkig!
Men det är bara till att bevisa motsatsen, eller så visar man att man är glad och är den man är ändå.

Samma sak nu med Mulli, jag tror inte att det är många som förstår vad hon betydde för oss. Dom flesta säger bara, "oj vad jobbigt, men det var ju bara en katt, det är bara ett djur ju". Nä, så mycket mer ..En klok katt, en familjemedlem, en bästa vän.. Jag kan fortsätta? Sen kan ju den som vill skratta åt detta, eller bara va tyst.

Från det ena till det andra, det är så många filmer jag vill se nu! Det är helt fullproppat på min lista just nu :P
The proposal
Ice age 3
Flickan som lekte med elden
Harry potter och halvblodsprinsen (eller säger jag fel film nu?)
New Moon
17 igen
Brüno

.. och fler, så många att jag inte kommer ihåg alla :D
Fullspäckat fullspäckat ..

Tur det är då att jag bara kommer att ha tid denna sommaren/hösten till att se film!


Fortsättning

Vad hörs från allas läppar just nu? Jo att Michael Jackson har gått bort .. Crazy. Legat ute på terassen och solat hela morgonen och lyssnat på MTV som spelat M.J. Tror att han faktiskt kan vara den största artisten genom alla tider? Och det har han gjort sig förtjänt av att kallas.

Dagarna är långa och jobbiga nu, jobbigast är det för mamma, men hon är så himla stark! Hon ska hedra Mulli genom att sluta röka :) Rökfri i knappt 2 dygn nu, duuuuktig mamsi! Stor guldstjärna!

Ledig idag efter att ha jobbat 4 dagar i sträck, ovanligt för mig, så därför är jag trött nu! Men jag ska jobba imårrn också, så det får man ta. Det blir långa veckor nu, men det luktar gott i plånkan!

Nää, nu ska jag in i duschen och simma i strålarna, sen ska jag och mamma till Maxi. Vi måste köpa nya brassestolar för på en vecka har jag pajjat två ;) hahaha .. Tror ni att jag känner mig smal och smidig nu?





<3

Älskar dig

Mulli finns inte mer ..Min älskade Mulli


antingen eller

Jag och Robin såg förrsten Baksmällan i lördags! Bästa filmen jag nånsin sett! Eller roligaste ;)
Jag har aldrig sett en roligare alltså! hahaha! Nästan exakt min humor, och det är sällan det går ihop! Så SE DEN!
Vi åt även på Pizza Hut, vi kunde inte låta bli .. åh, värsta fettona.. Men berättar jag vad vi åt så är det värre .. Det ni ;)

Midsommar var också på topp! Jag hade verkligen jätteroligt! Men jag undrar om jag drack lite för mycket? ..ja

Bilder kommer sen ..

Träffade Både Josse och Kajsa igår, vi övertog Berras lägenhet men det fick han banne mig bjuda oss på! Och vad vi kan snacka girls? Timmarna bara går ..
Men det är skoj :D

Nu ska jag göra en sallad till lunch, och ikväll kommer jag antingen va helt knäckt, eller överlycklig? Vi får se.



Kan man använda denna bilden till sitt CV?


tom rubrik

....

Lägger av

Har ont i magen idag. Och såklart så börjar rean idag. Så full rulle kan man nog säga att det blir idag på jobb!
Men jag får kämpa på, har jag för ont så har jag.
Är deppig och inte alls på humör, det går bara inte att vara glad just nu.
Jag verkligen hatar mitt liv, jag är fan svag.
Verkligen inget går min väg just nu.. Inte ens i närheten.
Vad är man utan sin bästa vän och inget jobb?

Min lilla mulli

För bara en halvtimme sen var jag superglad och tänkte " åh nu ska jag sätta mig vid datan och uppdatera allt som hänt hela helgen. Lägga upp en massa bilder & så ..Men så ringde mamma .. det handlar om mulli .. så om hon inte av ett mirakel piggnar till, eller vi skulle råka få tag i en vinstlott som täcker vissa kostnader så kommer inte mulli va med oss mer snart ..





Inget att förlora

Blev så glad nu när jag kom hem och såg att Min bästa Kajsa också ska till Maxine idag! .. För mindre bra besked blev det på jobb idag. Jag är inte uppsagd, men snart I guess ..
Men jag tänker ha kul idag och skita i det! Gråta kan jag göra en annan dag!

Förresten, verkligen ALLA som läser detta, hjälp mig hitta en nytt jobb. Kontakter är det bästa man kan ha, och en extra hand som hjälper mig behöver jag just nu :)
(desperat eller?)

PARTY PARTY!


Midsommar, härliga midsommar

Ääääännnu en dag på jobb! Haha. Men idag blir det bara till 13, eller 14? Jag vet inte hur länge vi ska ha öppet. Det är ju midsommarafton för guds skull? Men jag tänkte på en sak, får man dubbelt betalt efter 12 idag när det är en "afton"? Somebody?
Jag vet inte riktigt, och det vet säkert inte dom på jobb heller, hade varit bra att veta?

Ikväll blir det päärtej! Maxine och resten skulle börja vid 4, men eftersom jag inte vet om jag slutar 13 eller 14 idag så sa jag att jag kommer senare. Skulle egentligen äta at Robin's också, men det blir inget för hans föräldrar skulle på poolparty ;) hahahahah! Så jag kan lika bra vänta tills mamma slutat jobba vid 18 så kan hon köra mig till maxe :) Men hur fasen ska jag ta mih hem inatt? Jag får nog ta med mig extra skor så får jag väl gå hem .. Ända från gamla bilprovningen .. Kajsa kan jag inte sova hos dig istället? :D

Nu ska jag putsa upp mina svarta ballerina som blev nästan totalförstörda på studenten.
/Sofie

hello party people

Precis lagat lite mat till mig och mamma, mamma slutar jobba kl 18 så jag hann slappna av lite nu i mellan :)
Jag är riktigt trött idag! Och ändå har jag inte gjort ett skvatt? haha, vilken latis!
Men jag ska faktiskt ut och gå en sväng senare. Får väl ta en timmes runda så jag inte får skuldkänslor över att jag varit helt slapp idag!

Jag har varit så fruktansvärt onytting de senaste 2 veckorna. Ätit på huses, ätit världens godaste pizza, faktiskt från instanbul här i trelle, Amerikans pizza med pepperoni. MUUUMS JÄÄ!!
Godis, chips .. ostbricka .. alltså, jag skäms. Haha. Sen kommer man hem till Robins föräldrar så har dom lagat GI mat och gjort GI bröd till mig, så bantar jag inte ens :D hahaha! Men jag får börja om nu snart! Har ju iallafall gjort kyckligsallad till middag idag, så mums på det!

Fick en bra närbild på lillen när hon sover :D




Dagens middag :)


..Bakpotatis från huses, hahaha! Den var god, dom hade dränkt den i sallad, så man fick gräva sig fram till det smaskiga, men det var bara bra för då blev man mätt på salladen :D Så det blev inte lika onyttigt ;)

solen

Har solat lite idag, skönt :) Men det känns som att färget inte sätter sig? Är det bara inbillning eller är det jag som är knasig? haha

Det var så himla roligt imårse, jag satt på tv3, hann inte ens kolla 30 sekunder på programmet ..Home makeover, och sen bölade jag! hahahah. Jag kollar inte på det programmet för det går inte. Jag bara bölar! Man har det så himla bra egentligen, jag bara klagar över "små" grejjer hela tiden, men tänk på alla dom som verkligen inte har någonting? Då skäms man att man klagar på att man är tjock eller att man kanske blir arbetslös .. yadda yadda ungefär.
Men sen å andra sidan så klagar väl alla, människan är bara så. Kvittar om man bor på gatan eller i en lyxkåk så har alla problem och mår dåligt över något.

Nu ska jag till willys och handla!
/Sofie

prat i nattmössan

Ska sova nu, sitter och gäspar och gäspar men ändå tvingar man sig att hålla sig vaken :)
Är ledig imårrn så jag ska bara sova sova sova, OM inte grannarnas hundar skäller! Tack my lord att det finns öronproppar!

Natti!
Snoffe

Inte nu igen ...

Tjuvhörde att det går skit för affären där jag jobbar. Dom hade möte idag, och vad jag antar nu är att dom antingen måste stänga igen eller så blir väl jag uppsagd om det är en bättre lösning. Samma sak var det i vintras, jag grät, var arg och förbannad och livrädd för att stå helt tomhänt som ett fån. Jag fick skriva in mig på arbetsförmedlingen och klydda en massa. Men sen skulle allt vara löst när den ena delägaren skulle hoppa av. Jag skulle få 4 fasta dagar i veckan, och lycklig som fan var jag att jag skulle slippa arbetsförmedlingen och slippa gråta varje gång jag var tvungen att söka riktiga skitjobb för att överleva. I en månad eller två har det varit bra nu och den väldigt tunga stenen från mitt bröst släppte, men nu är den tillbaka. Fan skit och jävla rövhål rent ut sagt. Fan alltså. Och det finns inga jobb heller .. jag kan lika bra skjuta mig. Tur att jag fortfarande bor hemma hos mamma ..

Ge mig en påse godis nu så jag mår lite bättre .. :)
Nu ska jag ragga jobb.

Sofie Arndt


Man drar sig

Ska snart packa min lilla matbox och dra till jobb :) orkar faktiskt inte alls idag :(

Sen på fredag är det midsommar! Jag ska såklart jobba först, vi som jobbar i butik måste jobba sånna dagar .. Men jag kan trösta mig med att det bara är till 13.00 iallafall.
Sen mot kvällen bär det av till Maxine som ska ha lite midsommarfest! Så det ska nog bli roligt :)

Nu måste jag skynda!
Hejhopp!


Vi firar!

Idag har jag och Robin 3 år :) Haha, som tiden går ..

Jag ska berätta en sann skräckhistoria nu.
När jag gick hem från jobb så såg jag en mördar mås! Den hackade och åt på en duva! Så jäkla äckligt! KANNIBAL!
Blärk!


En snabb

Sitter här helt ny duschad, ska snart börja göra mig iordning till jobb. Chefen ringde igår och undrade om jag kunde jobba idag för dom behövde en extra hand nu då dom ska märka ner till rean (som börjar efter midsommar) så visst kan jag jobba! Lika bra, annars hade jag ändå inte gjort ett skvatt idag. Jag är pank som en lus, och känner mig tjock som en flodhäst, så varför inte springa av sig lite på jobb.

Spelade The sims 3 helt för mycket igår. Men jag spelar några dagar, sen tröttnar jag och tycker att det är dö tråkigt, så jag kan väl spela av mig :D Fast mindre dåligt är att jag sket i att ut & jogga igår baaara för att "timmarna rusade förbi" framför spelet, hahah!

Vi ses!

Efter

Haha, det har varit en bra helg!
Studenten kommer man bokstavligt talat ALDRIG att glömma! Jag har varit på student efter student sedan 83:orna tog studenten, och aldrig har det varit såhär galet och hemskt väder som i fredags! Vi var så plaskblöta så vi kunde inte mer än att skratta åt varandra! Jag och mamma ställde oss på torget framför vagnen som spelade högst musik och Dansade!
Det var så himla roligt! Vi stod där under ett paraply helt dyngsura och kunde inte bry oss mindre! haha!
Nä, detta kommer vi aldrig att glömma! Men roligt var det :) Skitroligt!

Nu ska jag spela lite The sims 3, höhö ..
Ha det så bra!
Kram Sofie!



Sötaste Robin


Robin på utklädnaden!


Jag lite ..sneaky


Therese och mormor


På väg mot nya äventyr ..


At Robins


Efter en absinth


Minicykeln Robin fick av mig :)


Supersöta Alexandra och Robert


Mauritz är jäkligt scary



Us :)

Snälla regn

STUDENT IDAG!
Men jag tycker så jäkla synd om alla studenterna för det verkligen ÖSREGNAR och blåser så in i bomben idag!
Men det ska dom skita i fullständigt för dom kommer ändå att ha skitroligt och vara finast på stället ;)

Ska göra mig iordning nu!
Pussochkram!


ladda batteriet!

Det har varit en lugn och bra dag på jobb idag, så dagen har gått snabbt! Men helt plötsligt så är det ju student imårrn! Så egentligen hinner man knappt inte hem förrens man ska sussa, sen vaknar man upp imårrn helt laddad
förhoppningsvis ;)
Funderar på om jag ska ut & gå? Näää det regnar :P
Jag kan spela lite wii istället. Köra lite tennis och boxning. Det tar mest ;)
Fast vil jag ha träningsvärk imårrn? .. Ja det får jag stå ut med!
oooh, spännande inför imårrn!

Pussochkram!


Mitt nya armband :)

denna tekniska värld

Fasen vad jag är oteknisk! Datan har klyddat hela morgonen, jaja jag löste det, men dock, hatar när det kommer till att reparera tekniskt skit!
..Jag lämnar det till dom som kan!

Ska snart dra till jobb, känner mig inte alls klädd idag, men eh .. vad händer liksom?
Hade tänkt gå till jobb, men vädret är opålitligt och jag har ingen rejäl vårjacka, så då tar jag bilen istället :)

Tror att jag har allt ordnat till imårrn?

Pussochkram!

Alla är vi stjärnor

Såg precis en film som heter " i taket lyser stjärnorna". Åh, jag har gråtit ihjäl mig hela slutet av filmen. Tur att ingen ser mig just nu för jag är totalt eländig!
Tänkte först "haha fan vilken ball film", för den handlar om en tjej som är i, ja, kanske 14 års åldern? Hennes mamma har cancer och samtidigt börjar hon umgås med dom "coola" i skolan. Så händer det ena och det andra, ni vet allt med att vara kär, bli av med oskulden, använda ord som "fan vad du är hot" och sånt typiskt tonårs trams. Man får följa tjejens sätt att klara av sin mammas cancer, och om jag ska va ärlig så är hela början av filmen skit töntig, men slutet, aue, slutet fick mig att gråta i sönder. Se den! Både om du vill ha flera goda skratt och tänka tillbaka till högstadiet, men även om du vill gråta ihjäl dig bara för en stund.


save it

Mamma:"jannebanan jannebanan"
Jag:ärligt, vad sjöng du precis?
Mamma: men vadå då?
Jag: hahahahahah,tror du att låten går så?
(mamma helt ledsen): Nä.. men det hörs som att dom sjunger det.
(mamma trallar vidare på jannebanan som ingenting ...

hahaha! Det var dagens ;)

Åt precis en pälsarin (persika). Den var faktiskt riktigt god, även om det är lite tidigt med sånt. Men mums ändå :)

Pälsarin - nektarin med päls
Nektarin - Naken, ingen päls


I brist på annat när mina tår är helt fula. Får nog ta och ha en fotvårdar-dag snart :)

kolla tån innan lilltån, ser helt möglig ut typ.


Robin Hood och Mulli Arndt myser

din lilla buse

Jag fick gått min runda innan, det var skönt :) Passade på att dra inom solariumet också så jag är brun och  fresh till fredag! :)
Robin kom hit innan och powernapade lite, haha! Dom kör helt för hårt tycker jag! Nu skulle dom vidare till Dalabadet och lulla runt där hela kvällen! Usch vad kaaallt!

Jag tror att någon av våra katter har fått loppor, för jag har fått två bett som kliar som fan! Haha, mimmi hade också fått det. Vem kan det va som är en liten loppa, lillen kanske? Inte helt omöjligt då hon är ute och springer hela dagarna, sen kommer hon hem och är lite så söt och ska bli klappad och sova i våra sängar. Säkert hon som är boven i dramat!

Jaja, nu ska jag vidare till Maxi med mamma!

what to do?

Vaknar av att grannens hund skäller! Frågan är vilken dag jag inte gör det? Ibland vill man bara gå ner och trycka upp en tennisboll i flabben så kan han stå där och försöka skälla ju.
Men jaja, nu ska vi inte va så. Men jag hade nog fortfarande legat och sovit nu om han inte haft anfall där ute. ;)

Tänkte att jag ska ut & gå en sväng snart. Lika bra att passa på nu när vädret är torrt, no rain, för sen ikväll när man planerat att sticka ut en sväng efter maten så är det säkert pissregn. Jag vill ha sol sol sol nu!

Annars kommer det bara att bli en riktigt lugn dag idag. Har inget att göra? Oj, det känns så konstigt. Kanske får ringa någon som kan pigga till dagen lite? :D



bored

Jag är så himla trött på regnet! Vad ska man göra? Tänkte att jag kunde spela wii sports, men nä det kunde jag inte för just nu har vi bara en tv som funkar, och eftersom vi är 3 ladys i denna familjen så kunde jag bara säga GOOD LUCK! till mig själv!
Jag är så rastlös så det kittlar i hela kroppen!
Jag vill festa, dansa, bara rocka loss! Jag vill göra mig iordning och bara sticka iväg! Ingen annan som är ledig imårrn? haha!

Midsommar kommer näst efter studenten nu, har blivit bjuden till 2 midsommarfester, men vet inte än hur jag ska göra? Måste höra vad Emmie och dom andra gangstrarna ska göra? Och vad ska lilla Josie göra? :)  Kan inte ni erbjuda mig nått som jag bara inte kan tacka nej till? ;)

Åh, nu vet jag vad som hade varit roligt, att kolla på Benchwarmers eller Grandmas boy, hahaha!







dead and gone

Funderar på om jag ska gå en runda? I need it ..
Fatsovecka har det verkligen varit för mig .. tvi.

Ledig imårrn, så skönt skönt skönt. Jag ska sova så länge jag bara kan, sen ska jag gå en lång runda! Om det inte spöregnar. Förjäkla tråkigt väder det varit den senaste veckan. Jag blir bara deppig och tjock när det är sånt tråkigt väder!

Makrill parad

Alltså, jag älskar rökt makrill :D hahah! Det är så gott, så jag äter ihjäl mig på det! Mamma sa innan "men vadå, har mimmi också ätit makrill?" Jag: nä bara jag. Mamma- men vadå, har du ätit allt det?
Jag hade ju huggt in på alla tre makrillarna hon köpt :D hahaha sicken firre jag är!

ååååh, bästa Gunnel ringde precis och sa att hon kan jobba för mig på fredag! LOVE YOU! ungefär ;)
Så nu kan jag slappna av! Och jag som gick upp en timme tidigare bara för att allt skulle va ordnat idag så jag skulle ha allt klart nu innan! :)
Än finnns det personer med stora hjärtan! Och Gunnel är en av dem!

Paraden var rolig idag, lyckades ta någon bild! .. dock på långt avstånd så man ser inte riktigt, men eeh ;)
Nu är det kaffe och film med mammsi!

Scchpank!




Sista fix

Sitter helt klar nu, men jag börjar inte förrens 11 :) Tänkte sticka ner en runda till stan först och ordna några saker. Så jag har väl i princip allt klart till fredag? Sen är det iiingenting mer! Åh så skönt!
Jag behöver verkligen spara pengar nu, så resten av sommaren ska bara va chill så in i bomben!

Robin ligger därnere i soffan, helt utslagen ;) haha! Dom ska gå paraden nu vid 11 så jag ska snart ner och väcka han. Vet inte varför han la sig i soffan egentligen? Han mummla nått om "fortfarande full ... " innan, hahahahaha!


Hittade en gammal kofta, den är väl sådär 4 år gammal eller nått :D Men den håller måttet än ;)

Ha det bra
 /Sofie

bara en uppdatering

Ska se Wallander med mamma nu! Men egentligen är jag för trött, bör sova om jag ska orka imårrn. Fast ifs är det bara en 11-16 dag imårrn, så det står man väl ut med! :)
Fick gå en runda med mamma innan också, det är så skönt. Och superskönt att vädret blev bättre ikväll! Men tyvärr ska det inte hålla i sig .. stackars studenter :/ Men bara fredag blir bra!

Funderar på att köpa en klänning imårrn som jag sett, fast problemet är att jag måste ha någon som kan sy upp den till mig?! För den är på kärringa avdelningen på H&M men kan man bara fixa och trixa med den så är den supersöt! Kanske kan ha den på fredag istället?

/Sofie

My sweet fruit

Faktiskt gått ganska snabbt idag på jobb, är inte så trött som jag brukar vara när jag kommer hem! Så skönt va?! :)
Så jag ska snart köra lite studenter till fest, sen ska jag ut & jogga banne mig! Fast mamma ville att hon och jag skulle gå en runda bara, så jag kanske ska ta en sväng med mamsen istället? Ja, jag tror det!
Så är man kanske hemma lagom till CSI och finalen av Project Runway ;) .. Tv is tha shit ;) haha! Name ett program och jag har sett det ;)
Åt förresten en clementin idag som smakade snitsare? Ah det var en konstig clemme. Men den slank bara ner snabbare så, så heey!

Go Bananas!


Tofs

Idag har jag satt håret i en tofs för Annika på jobb tycker att jag ska ha det! :) Så tjotofsilofs!
Nannade hos baby inatt, mysigt värre. Men tråkigare när jag skulle stiga upp i mårse, inte roligt att köra helt ensam från st isie, kallt och ruggigt!

Idag börjar även studentveckan för Trelleborgs studenter. Utklädnad och fylla helt enkelt :)
Och imårrn är det paraden, då alla studenter går utklädda runt stan och skriker! :D Åh det är så härligt att se!
Fast oturligt så jobbar jag imårrn, men paraden börjar 11, och jag börjar 11 på jobb, så jag ska nog ta och komma lite tidigare så jag hinner se :P Dom går alltid utanför jobb när dom går "stan runt". Tur ;)
Värsta är bara att man får ta omvägar till jobb så man inte blir nersprutad av vattenpistolerna ..
Sen torsdag är det spexet, om jag inte är helt fel på dagarna? Det är ju ballaste ever, alla gör varsin dans (och alla är skitfulla) så ska man visa den till mixad musik på en scen inför heeela skolan! hahah! Det är så roligt så det inte går att beskriva!
Antar ifs att jag inte behöver berätta mer eftersom dom flesta som läser min blogg är nog själva från Trelleborg :)
Annars, hojta till!

Pussochkram Sofie!


Gjorde en liten fläta också :)

Mammas gata

Hihi, har precis ätit lite roliga biffar, tacobiffar och nån annan konstig, men dom var jättegoda!
Sen har jag ätit lite jordgubbar också, men ska äta fler sen för det fick inte plats så många i magen som jag ville ;)

Ska ta på mig nått vettig nu och sticka.
Jobb hela veckan :( Ledig onsdag bara. Fattigt att jag måste jobba på studenten, och dagen efter, men vad har man att säga till om ..






Lyssna på Mammas gata med Timbuktu och resten

Bästa känslan på länge

Älskar att lyssna på Kings of Leon och bandet Live, blir helt på G då ;) hahaha! (kanske fyllan som sitter kvar sen igår?).
Haha, åh vi hade jätteroligt igår! Trots att vi bara var 8 personer från 2 klasser som kom (39 pers sammanlagt).. Jättedåligt av alla andra som inte kom. Dom som är utomland förstår jag, men ni andra.. shame on you. Jättedåligt!
Men vi hade så jäkla roligt ändå så bajs på er typ :)
Slutade med att vi bjöd dit lite annat folk till Carro istället. Toby kom med sina homies, marte och fredrik kom, och några andra. Tjoho!
Jag blev lite väääl berusad (som jag sa att jag skulle bli), tur att jag är bra på grodan annars hade jag nog inte varit vaken nog att sitta här idag. haha, men sen när vi stack till Uppenbar så dansade vi av oss ruset, sen slutade vi upp på Kebabtorget :D hahaha! Carro skulle ha efterfest, men vi fastnade på kebabtorget med lite kebab ist ;)
Var väl hemma ca halv 5, vaknade halv 11 idag av att Mimmi skriker " har du ätit upp alla mina chips!??!?!?"
 till mamma! Hahaha, ah det är rätt så roligt för varje morgon hittar man nått nytt brevid mammas säng. Chokelad, chips, nötter, mackor .. you name it, alla maträtter har nog sett sitt sista ljus inne i mammas sovrum någon gång. Hur kan man äta i sömne typ? Crazy ..

Robin vill att jag ska komma ut till han idag, men det får nog bli senare ikväll isåfall. Vi får väl se.
Tänkte att jag skulle skriva ett långt inlägg om hur bra studentfirande Trelleborg har i jämförelse med resten av landet, men det blev annat istället. Orkar inte skriva mer nu :)
Kanske blir ett inlägg om det imårrn?

Tack alla för igår, och tack Carro och Anneli som ordnade mat, dricka och festen ;)

Balla balla!


My outfit

Alle och Carro



Jag, Elise och Anneli

Sexiga Alexandra ;)

I'm gäängstah

"låtsa att ni har skitroligt"

Toby hade en fis i brallan

Världens roligaste, värsta pikén rullade fram, så går dom fram och frågar "ursäkta, vi är 8 stycken, kör ni till klörupsvägen?" Eller vilken gata det nu var ;)

Kommer fler bilder en annan dag :)


hurry curry

Håller på att göra mig iordning inför kvällen! Men jag är inte lika mycket på humör idag som igår. Men jag blir väl på hugget när jag kommer hem till Elise, vi ska ta en liten fördrink där hon & jag ;)

Måste kanske skynda mig nu? haha. Sätter igång Kings of leon så kommer jag igång!
Hejsvejsan!

Tvillingstudent

Sitter med en kopp kaffe nu och kollar på bilderna sen igår. Det var roligt igår :)
Fast det dog ut ganska snabbt då mot 12 tiden, tråkigt .. :( Men det var kanske fär att all cidern och all snapps tog slut då, haha!
Robin fick en hel snapps gajol över sin vita skjorta, så vi fick rusa hem och byta om, sen när vi kom igen så stod alla och dansade på gräset i tältet, och såklart med mina 12,5 cm klackar kunde jag ju glömma att jag också kunde hoppa runt där! haha! Flera gånger, bland annat när man tog mat & så, så kände jag att jag sjönk ner till kina och hälsade på med klackarna, så no no ..

Alltså sen är det ju crazy att jag missar fotbollen ikväll, maaaaajjj gaaaddd.
Men men, jag kommer nog ändå va rätt berusad är ordet, vid den tiden ändå.

Kollade förresten MTV movie awards igår (lyckades se reprisen) wow, Twilight fick inte sådär hundra awards, haha! Men det är dom värda. Men jag måste säga att det såg ut som om att det stigit Robert Pattinson lite åt huvudet. ..Men han är söt ändå ;)


Malin och Ahle


God kladdkaka :)


Supersöt!


Sjunger studentsången :)


Maria och sötaste Emmie


Bandet


Gråååt inte :D

regn regn regn

Nu öser regnet ner, stackars studenter idag :( Fast dom har nog lika roligt ändå, skit i håret och sminket, kör på ändå :D

Robin stryker och jag har precis lockat håret!
Vi tog hämtemat idag eftersom vi blir sena till middagen hos tvillingarna, hihi. Robin tog en sån amerikansk pizza som var goooodaaaste, WUHU! ..Jag åt en kyllingsallad.. wuhu.. liksom.

Hejdåå!

oooh boy

Min klocka är fin ;)

Lagde precis ihop nått mumsigt, rabarber i ugnen med lite smör, havregryn, musli och socker över. Och kokos!
Mjaaauu! Mums!
Har skittråkigt rent ut sagt! Jag vet inte vad man ska göra när man är ledig? Går bara & väntar på att få göra mig iordning!




Lillen när hon sover! hahah, knäpp ställning?

En glad dag :)

Godmorgon alla pigga! :D
Sitter vid köksbordet just nu, väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Åh, det är det bästa på morgonen, en kopp nybryggt kaffe! Mjau ..
Känner att det kommer bli en bra dag idag, jag är på bra humör och lugn i kroppen. Så skönt va?
Satt och åt min gröt innan när jag hör postamannen komma.. OOOOh tänkte jag, han kanske har med sig min klocka?! Och JAAAA, det hade han! Är överlycklig nu att jag fått den! Ska ha på mig den ikväll på studenten! :P
Den är så fiiiin! Men jag måste sticka ner till stan och få den intagen, den är lite stor runt min handled, men det är väl egentligen mina handleder som är klena ;)

Kunde inte hejda mig, baaara för att det är en bra dag så åt jag lite chokelad till frukosten också :D haha! Marabou premium, mörkt chokelad med pistage nötter i! Muums!


Nä nu ska jag ta på mig lite och göra mig färdig för en sväng på stan!

Gumpalump!


...

Snart läggdags! Imorgon väntar en sovmorgon, sen en student. Ska bli kul.
Josse, ska vi inte ta & ses i nästa vecka?

nnnnatti

min sköna får jag lov

.. att somna om.
Ny dag, ny arbetsdag. Höll nästan på att försova mig idag, så himla trött att jag fortfarande sitter och kämpar för att hålla ögonen öppna! Daaaamn!

Får väl packa ihop min lilla matkasse till jobb nu :)

la la la


only for you

Föresten, Emmie, det gör inget. Visste att du var sjukis :P Men vi ses på fredag antar jag? ;)
plask plask

gääsp

Regnet bara öser ner just nu, tråkigt, och jobbigt när man ska sova. Kan inte koncentrera mig då ;) hahah!

Var ute och gick med Emelie s i över en timme, Duktiga med stort D va? ;)

Men nu säger jag natti natti!
Pusskram sooufielouufie


my fat ass



Försöker visa hur jag tänkt typ :) Fast jag ska sy upp "linnet" lite, för det hänger i röven. Behöver inte ha häng-ass :)

livet efter

Gick rätt snabbt på jobb idag, fast jag har ont i fötterna så in i bomben idag :(

Besviken som fan, fick precis reda på att vi är typ.. ja vad var vi nu, 4? eller 5 st från vår klass som ska på klassfesten på lördag! Resten är från paradell klassen (dom slog ihop våra två klasser till festen eftersom vi umgicks så mycket ihop i skolan). Det är skit dåligt, så besviken man blir ..
Men ifs, 3 år är tidigt. Hade det varit efter 5 år, eller 10 år så hade det nog varit annat .. Många är nog utomlands, pluggar i andra städer osv .. Men dock.
Nä.. detta är kass, vill inte ens dit nu.

Ska till Malin och Sofie på student på fredag, tänkte att jag inte vill va allt för uppklädd, så jag hadlade en enkel blå top, eller ett linne kan man väl säga att det är. Kan ju kanske va snyggt med en kavaj och nått snyggt halsband till?


Se om emelintan svarar på mitt sms om hon vill gå en sväng :) Annars ska jag banne mig jogga!
TJOHO!

Black magic woman

Trött som attan är jag!
Ska snart sticka till jobb, men det blir nog en lugn dag kan jag tänka mig. Jag hoppas faktiskt inte på det, så det är inte det :) Men jag har en känsla bara ;)

Har lite panik över studenten nu, för klänningen som jag tänkt ha kommer nog att bortsållas.. tyvärr. Den är helt för kort för att gå barbent i, och det är inte fint att ha svarta stumpebyxor till rosa. Så jag får nog skita i den fastän jag så gärna vill ha den :(
Blir väl den svarta klänningen, svart som vanligt ..

Blir väl svart på klassfesten också.. kanske till och med jeans om jag inte vill ha samma på festen och studenten.
Gaah!

Får se om Mimmis kompis hinner klippa mig innan helgen också. Eller om jag har tid, rättare sagt. Är bara luggen som jag vill justera lite, och jag vill ju inte störa Malin nu när det är hennes studentvecka :)
Vi får seeee

Nu måste jag göra mig iordning det sista!
Dobbidoo!

rubrik

Ska snart ut och gå en runda, känner att det är för varmt för att jogga. Tyvärr.
Svetten bokstavligt talat pyser ut ur mig idag, en svettig jävel är jag :) haha!

Åt lite middag precis, det blev bakad potatis med diverse tillbehör :)
Jag åt självklart mandelpotatis för det ska va bättre om man går på GI. Äh, vad vet jag?



Lillen sover :)


För mycket svammel :)

Precis jäktat runt som en galen höna! Direkt när jag kom hem från Willys så fick jag laga mat till syrran (klart jag ställer upp när hon ska spela match), sen kom Robin, och innan han skulle iväg och fira 10dagars så skulle jag visa han vad han tyckte att jag ska ha på mig på lördag! Aaaah, sen skulle jag köra han, fick låna hans Honda (muhaha) gäängstah, sen nu har jag precis kommit hem och sitter nu med en kopp kaffe! Puh!
Take a chillpill liksom! hahaha!

Ska jobba nu onsdag, torsdag sen är jag banne mig ledig fram till måndag I think! Klassfest på lördag, tjoho! Och sveriges nationaldag för den delen också! Så jag slipper säga att jag festade för att det är nationaldagen, vilken jag inte tycker är nått att fira! MEN, självklart håller jag med dom som säger att alla anledningar det finns till att supa sig full ska man ta :D hahahah!

Sitter och tittar runt på lite hemsidor, men det är farligt. Jag har verkligen inte pengar till att beställa nått heller! Usch
 .. det enda jag kan göra är att ta det på faktura :D hahaha! För då har jag 30 dagar på mig att betala, vilket betyder att jag hinner få nästa lön då :D Men än sålänge väntar jag bara på min fina klocka, vilken jag inte tror kommer att dimpa ner i min brevlåda denna veckan -som jag hade hoppats! Buhu ..
Annars har jag inte hittat nått än, och tur är väl det :) Och bra!

Nää, nu bara jag babblar!
Tjenispenis!

oh sunshine

Solat sen 10 imårse, men nu kom alla molnen :( Men jag visste redan att det inte skulle bli fint hela dagen idag, det hade ju väderprognosen förutspått :) Men det är också väldigt typiskt eftersom jag är ledig idag och ville steka lite. Men jag fick iallafall 3 timmars väluppskattad sol!

Får väl ta min lilla nissan och sticka till Willys & handla. Egentligen bör jag gå dit ;) Men jag går dock inte dit när jag vet om att jag kommer att behöva bära minst 2-3 kassar hem!
Vet inte vad det blir till middag idag .. Vad jag ska röra ihop? Bakpotatis eller nått kött? Man kan ju grilla i ugnen ;) Den funktionen finns :D

Bananas!

like love

Ååh, jag blir helt till mig när jag tänker på att New moon "snart" kommer! Och värsta av allt är ju att nu hör man så många snacka om filmen! Men jag kommer definitivt, säkert, nästan, verkligen inte tälta som sånna star wars geeks utanför bian i 7 dagar innan premiären ;) Men jag kommer definitivt att boka en plats till en av de första visningarna :D haha!

Mina nya skor kom idag från have2have, YEAJ! Är nöjd nöjd nöjd! ..Fastän att dom ser ut lite som horskor ;)


Har sån huvudvärk, så jag ska nog nanna nu! Tjoballooo!

Trall

Hemma nu efter en lång dag. Tråkigt att jobba när aaaaaallla andra är på stranden :)
Slog vad i mårse att vi typ bara skulle sälja sandaler idag, och tippade jag rätt? JA! En finsko sålde jag, resten typ 20 sandaler. Folk är nog svettiga om fötterna ;)

Nu ska ajgs e CSI och mysa med robielob!

Tjingtjong!

collide

Typiskt att det är svinvarmt idag också - när jag ska jobba, 10-18.
Det slår aldrig fel :)
Jag fick iaf lite sol igår, så det får jag vara nöjd med.
Vaknade idag med en massa magont, vet inte hur jag ska ha tid och ork att gå till någon doktor. Men jag måste iallafall gå till ungdomsmottagningen för att få nya p-piller. Dom kanske kan hjälpa mig?

Tror faktiskt att sandalerna åker på idag!

Hejsvej!

RSS 2.0