Mitt liv

Är mitt liv menat att bli misslyckat? Och smittar detta av sig på min omgivning?
Ibland undrar jag?
Jag är så ledsen för min egen skull, men även för Dig, och för M. Jag vill ge allt gott till er och strunta helt i mig själv.
Jag mår inte bra när dom jag tycker om inte mår bra.


Jag har jobbat 10- 15 idag. Men eftersom det är shoppingkväll på Valen idag så är det banne mig öppet till 21.00. Så jag är bara hemma och äter & fräschar till mig, sen drar jag till jobb -igen.
Missar idol, fan :P hahaha!
 
Men vad finns tv4play till för? ;)

Sen är jag ledig imorgon, så jag ska sooova såå lääänge jag bara kan! - Om inte grannhunden skäller- som vanligt!

..Väntar på att mamma ska komma hem med skor som jag beställt. Hoppas dom passar, iih!



Happy feet

Hur ball känner man sig inte när man får så bra besked en helt vanligt tisdag?! :)
Tydligen så kan jag göra intryck, och jag är inte mer än migsjälv ;)

Veckan blir relativt lugn, jobb imorgon och fredag, sen lördag lite tjofadderallan kalastjohej!
Men jag väntar fortfarande på att en riktig helg ska komma snart! Jag behöver festa och dansa loss! (ifs så dör jag alltid när jag dansar för jag envisas vaaarje gång med att ta på mig minst 12 centimeters klackar! Men är man kort och rultig så får man fan ta till med något för att nå upp till dom andra :D )

Nä, usch vad tråkigt jag har det! Helt ensam hemma, och jag är inte ens trött! Nää, jag drygar bara ut tiden här tills jag kommer på något bättre! Kanske skulle jag bara tvätta av sminket och lägga mig och se lite True Blood helt enkelt?
JA!

Boo!

save tonight

Upptäckte igårkväll att jag hade sett alla avsnitt av Heroes :) Så det var bara att gräva vidare och ta fram True Blood istället! Kollade säkert på en fyra avsnitt, sen gav mina ögon upp!
Men sen kunde jag ändå inte somna, var lite rädd .. ;) haha. Så jag tog en Hemmets Journal och gjorde lite sudoku .. men efter bara ca 2 minuter så somnade jag utan att hinna reagera!

Sen gjorde jag något hemskt igår, som verkligen fick mig att inse att jag är överviktig. Jag köpte 3 choklad på willys för 12 kr, och jag ÅT ALLA TRE! Dom bara slank ner utan att jag ens kände att jag var mätt! DÅ ÄR man tjock. Så jag får väl försöka från och med imorgon att trappa ner lite, på allt!

Men det är iallafall skönt att ha börjat träna igen, det brukar ge mig lite ny energi. Jag måste bara ta på mig hörlurarna och ge mig ut och gå också. Det brukar jag ju tycka om, men jag tappade lusten till allt denna sommaren. Och dessutom behöver jag ny musik i mina lurar, eller en ny Ipod? Jag har ju verkligen den modernaste musiken i mina lurar - sen förra året ja! haha! Men det är bara för att man inte laddar ner mer :) Men Elise för fan, du skulle ju skicka låtar till mig?!

/Sofie

Trallaaaa

Jag är trött idag. Sitter med en kopp kaffe nu, hemkommen från jobb och int i fötterna har jag också.  Aaah, som jag brukar säga - det är skönt att känna att man lever! Att man arbetar hårt ;)
Kvällen kommer jag nog bara ägna åt några avsnitt heroes och några avsnitt True Blood. Sen ska jag bara somna gott och vakna upp till en ny dag- imorgon!

Här är vad jag fyndat det senaste!

(Ringar från Bijou Brigitte, gillar kobran, haha)


(Öronhänge i guld från Bijou Brigitte och knorr prydnader från H&M, haha)


(Djurtaights, vit skjorta och skärp från H&M, och rutigt från Monki)


(och min fina lila skjortjacka från Vero Moda som jag köpte för någon vecka sedan)

Nu ska jag göra vårrullar! (Det enda vi har i frysen hemma) TJOHO!
Stackars Mimmi när hon kommer hem från matchen, haha! Vårrullar och torrt ris!

Ha en mysig helg!
pussochkram!

hurra inte för tidigt

Gårdagen spenderade jag med min sötnos. Vi gick upp redan vid 8 då vi skulle hinna in till Malmö och tillbaka innan kl var 16.00. (ja vi tar lång tid på oss) :)
Vi hade planer för kvällen, men fick veta att det bara var till att hotta dom i soptunnan, så vi drog över tiden inne i Malmö istället och bara njöt av dagen, shoppade loss och åt gott!
Sen fick jag självklart huvudvärk på kvällen..
Men jag vaknade med gott humör idag iallafall :)
(Ska visa mina fynd sedan ;) )

Ska börja jobba nu vid 12, så fullt ös tjohej!
Ibland är det bara skönt att jobba, att göra något!
Jag har dessutom börjat bli besatt av att vara sysselsatt! Jobbar jag inte så vill jag träna! Och gör jag inte det så måste jag antingen gå på stan eller städa här hemma! Hade faktiskt varit skönt att haft ett måndag till fredag jobb, men vem drömmer inte om det :)

Nä nu ska jag klä mig och borstra gaddarna, så kanske jag hinner inom stan en svängiläng?


Later aligator!

Flitig

Ja, jag känner mig flitig då jag verkligen tog tag i detta med jobbcoaching direkt. För en jobbcoach är vad jag ska ha, en som ska hjälpa mig att hitta ett heltidsjobb. För resten klarar jag själv (om man får vara så självsäker?).
Jag har mailat och ringt till olika företag och hittade faktiskt ett som har ett kontor här i Trelleborg bara några gator ifrån mig. Så nu hoppas vi att dom är bra där också :)
Tänkte att jag kanske hinner inom Arbetsförmedlingen idag och lämna "mitt val" så slipper jag köra ner på fredag mellan kl 10-11. Då kan jag sova istället :D haha!

Ska följa med älskling till sjukhuset imorgon, så jag nattar nog över hos honom.

Men nu är det dags för en kopp kaffe, sen får jag hoppla in i bilen igen!

Tjongballong!

känna att man lever

Värst vad jag är uppe tidigt - på min lediga dag! Och vet ni varför, jo för att jag ska på möte med arbetsförmedlingen. Sånt intromöte som alla måste gå på .. TJOHO vad tråkigt! Men nu kommer jag iallafall upp och kan utnyttja hela dagen till fullo!
Måste ner till stan en runda sen också, fixa lite :)
Jag har hittat dröm-höstskorna på Åhlens! Men, eftersom jag inte haft ögonen öppna så har jag missat dom helt. Och nu finns inte min storlek kvar :( Det är väl surt som en citronajävel! När något väl finns i denna lilla stad .. Trelleborg, hello :)
Aja, min förlust, någon annans lycka! (jag ska leta upp dig med min 37:a) mohohohaha

Självklart har jag lite träningsvärk idag. Det blev step up igår, och satan vad det var roligt! Sånna hårda pass måste det vara oftare! Så man får känna att man lever!
Sen ikväll blir det core (mage, rygg). Så undra om jag kommer kunna gå imorgon? .. Don't think so ..
Jag kan ju bara önska att jag kommer kunna gå på step&styrkan imorgon också, haha!
Men eftermiddagen eller kvällen idag (vi får se vilket) tillägnar jag Kajsakavat! Vi snckade självklart ihjäl oss igår också, vi får aldrig nog av varandra ;)
Så nu kanske ska ta på mig något vettig?

Kram&hej!

sviker ännu en lördag

Gissa om det har varit mycket att göra på jobb idag? Jag vill inte ens tänka på hur mycket det kommer att vara imorgon. Sanne och jag ska sticka ner redan vid halv 12 så vi hinner göra några fler baklava fat. Gjorde tio stycken 1-1,5 kg fat idag, egentligen fler men dom såldes såklart. Men mest så att det finns lite klart så sparar man kanske lite tid. Jag är glad att jag slipper fira ramadan, eller hur säger man? För alla dessa kakor, åh helt för sött och sliskigt!

Kvällen blir bara lugn. Men jag måste säga att jag är väldigt sugen på att följa med Alexandra och Robert till A9 idag, men jag stannar hellre hemma med Robbie och äter lite Mcdonalds mauuud ;) hahaha! (ett steg närmare fetma) ! Robin har målat hela dagen (och gör det än) och jag, ja ni vet ;) Men det är trots allt bara lata undanflykter! .. och vi har inga pengar :D

Nä, nu ska jag läsa en bra tidning och bara slänga av mig hossorna och hotta mig i soffan! (Brukar jag göra det eller?) ;)

Tjongilong!

Lite inspiration en vanlig dag

Mitt i veckan kan man ju ha fiskbensfläta, rosa läppar, converse och rutig skjorta? :) Det har iallafall jag tänkt!



Tjoho!

Hello Axl

Min kväll - Godis och idol. Men Robin svek, synd om dig säger jag .. haha!
My gaaaaaaaaaaaaaad, Erik i dagens idol (hette han nu det?) åååh världens bästa röst! Hade detta varit 1987 så hade Erik varit Axl rose ;) haha!



Och tänkte ni på vilken fin kväll det var ikväll?
Himmelen var alldeles rosa och mysig, jag ville bara ut med världens största picknickkorg och en flarra rödvin! Men då hade jag ju missat idol ;)

Goodnightyallmighty!

Solen skiner på en höstdag!

Good morning!
Superhärligt väder idag, jag satt en kvart ute innan i en badenbaden stol och bara njöt! Redan röd i huvudet :D haha!
Ska kolla mitt konto nu innan jag börjar göra mig iordning (börjar kl 14.00). Måste se om det finns bara en liten uns av pengar kvar .. haha. Tror att jag iallafall ska ha en 300 spänn kvar. På något vis känns det skönt att inte ha pengar på kontot, för jag handlar inte en massa småsaker då. Fast jag börjar känna att min garderob är skittråkig, jag får ingen inspiration, ingen lust att klä upp mig när det bara hänger "en massa gammalt skräp" på galgarna! Så nu den 25:e när jag får både lön och semesterersättning från mitt gamla jobb så måste jag få lov att unna mig en shoppingdag :) För sånt gör mig lycklig ;)

Robin kommer nog ikväll, så det blir bara mys. Jag ser fram emot det faktiskt.. bara få snuffa på honom och sova på hans mysiga bröst :p

Nä, nu får jag göra vad jag ska innan jag ska sticka!
Ha en bra dag!
/Sofie

En trött nöt

Är jag trött eller är jag trött?
.. Trött.

Stängde affären själv idag- för första gången. Hoppas bara att jag gjort allt rätt. haha.
Det är inte lätt att veta allt efter så kort tid. I skoaffären dröjde det minst ett år innan jag fick sköta pappersarbete och 2 år innan jag fick egen nyckel .. Så undra varför detta känns tidigt efter 4 dagar?

Jag är så himla sugen på godis, godis godis godis! Så imorgon ska jag faktiskt unna mig en hel påse helt för mig själv :) Jag är ändå inte hemma förrens ca 8 så då är det lagom att hotta sig i soffan med lite gottis- framför idol såklart!
Vill någon joina mig så skicka ett litet mess :)

Det känns så himla konstigt, just om jag nu ska jobba varje helg. När ska jag festa? På onsdagar eller? Nä det känns konstigt att gå ut en onsdag, jag känner mig som en alkis då. I am going to be a no lifer!
Dom flesta vet väl om att jag inte kan stiga upp "dagen efter", så det är inte ens på tal att jag ska festa en helg när jag ska upp dagen efter iallafall. :) hahaha! .. Fast man kan ju testa?

Nä, sängen kallar. Och min bok, hyptnotisören, den blir det väl ett kapitel av .. eller två.

Godnatt!


När man inte vill bli äldre längre

Jag vill så gärna ha ett armband från Thomas Sabo! Jag har redan 3 ringar som jag är mer än nöjd över, men nu måste jag ju ha mer :D .. Och någon fyller ju år snart ..
Måste faktiskt säga att det inte känns som att jag ska fylla år längre. Det är inget kul längre. Jag börjar förstå mamma nu när hon varje år säger att hon inte vill fira eller ha några presenter. Jag har alltid blivit sur när hon sagt så, för självklart måste man få lov att "ha en egen dag" då man blir bortskämd och får all uppmärksamhet :) .. Men faktiskt så känner jag detta året att jag inte alls vill. Hur kul är det att bara önska sig pengar för att man ska kunna leva? Va?
Jag vet inte ens om jag kan ha kalas för jag fyller år en lördag och har redan bokat lokal, men jag får antagligen avboka den eftersom jag kan gissa att jag ska jobba den dagen och som ny vill man inte byta bort dagar redan.
Men vad gör det om man struntar i att fylla år ett år.
Man vill ju ändå inte bli äldre längre.

Här ett ett Sabo armband som jag själv satt ihop på Thomas Sabos hemsida. Detta är bara några av berlockerna som jag vill ha :)


Ska lägga in en bättre bilkd en dag när jag har tid.

Nu måste jag äta något innan jag börjar jobba kl 15.00.

Hejhopp!

Palla plommon

Så mycket jag har haft ont i magen de senaste dagarna! Jag har som tur varit ledig och bara legat hemma hos Robin och snuffat i hans säng. Jag har kollat på hundra avsnitt (känns det som) av Heroes efetrsom Robin har hela säsong 3 på hårddisken ..
Och så har jag självklart suttit på toa en del ..
Det är inte alls mysigt att vara magsjuk. Nope nope.

Men det känns mycket bättre nu, men dock får jag väl ändå ta det lugnt. Ingen träning och ingen stress.
Ska faktiskt gå hem till min moster och palla plommon, för hon sa att hon hade såå många plommon som bara hängde där :)

Hejsvej!


Söndag

Dags för min 6:e jobbdag! Men jag börjar inte förrens 12 (valen öppnar då) så till en annan gång så kan man väl faktiskt festa till det lite en lördag ;)
Men denna lördagen blev dte inte så.. det kan vi styka under. Istället satt jag och Robin och kollade film. Vi såg nån "mimzy" nånting och  en dokumentärfilm "plötsligt i vinslöv". Haha, den vinslöv .. oh my .. det var den tråkigaste och segaste "filmen" jag nånsin sett. Alltså, finns det sånna efterblivna på riktigt?

Nä oj, nu kanske jag ska göra mig iordning!
hejsvejleverpastej!

Another day in paradise

Lördag! Ja inte för mig, jag ska bara vara hemma och dö i soffan! :) haha!
Köpte en jättefin (fast ful egentligen) tröja idag, nöjd och glad är jag!
Skönt nu när man jobbar på Vero Moda med lite rabatt .. för här har vi en fatttig riddare :)


(lite rufsiga ögonbryn, men skit i det, haha)

Ska även tjäna lite extra slantar på att passa en liten pojke vid namn Vincent, så visst får man unna sig lite nu när "allt löst sig".
Jag behöver bara 1 dag ledigt nu så jag kan hämta lite ny energi! Men man ska inte klaga, varje dag är pengar, och pengar är tyvärr det som styr livet. Så då får man helt enkelt göra jobbet extra roligt så man känner att man lever! -Jonglera lite med några nötter eller nått ;)
Godkväll mina damer och herrar!
Tjo flöjt!
/Sofie!

Bra dag!

Det har gått superbra idag, tycker jag iallafall :) Det känns som att jag kommer att trivas, det är mycket ansvar, men det måste man också lära sig att ta :)

Var hemma vid halv 8, så just nu är det idol som gäller, också väntar jag på att Robbe ska komma. Ska krama ihjäl han :)

Vi ses!
Kram!

Äntligen inne igen

Äntligen har mina skor kommit in igen. Denna gången SKA jag ha dom :) Ska beställa ringen nedan också eftersom det verkar som att minsta summan när man beställer från H&M måste vara 200 kr? Så jag får fylla ut ..




The greatest song in the world

Tasty House idag igen. Tydligen ska fredagar och helger vara de mest stressiga dagarna. Kul att man hamnar mitt i röran. Men jag ska klara detta, haha. Kanske ska betala in till träningscentret idag också så jag äntligen kan börja på riktigt?

Vet ni vilken låt jag lyssnar på just nu .. haha.
Tenacious D -Tribute.
Haha remember? Den är så rolig.

Have a nice day!
/Sofie


Första dagen avklarad!

Jag kommer vekrligen att bli en NÖT, seriöst .. det är helt för mycket som snurrar i mitt huvud nu. Inatt kunde jag bara drömma om vero modas kläder, panik, vero, panik, vero, panik .. osv. Och blir det bättre nu? Nä, det är svinmycket att göra på Tasty House. Jag är helt förstörd i huvudet .. Och jag kommer bli smällfet-are. T.ex, när man ska fylla på ny glass så får man äta upp resterna ur den galmla bägaren, antingen det eller så spolar man ut glassen. Och hallå, man kan inte slänga nått så gott bara så ju ;) Rakt ut i avloppet, nej, ner i min mage hey.
Och alla siffror .. siffror, hoeräkning, olika priser, räkna gånger 10, räkna rätt! Aaah .. nä, Kajsa jag kommer snart att bli som du, helt slut i huvudet, jobbnarkoman :D hahah!
Och jag ska i princip jobba varje helg och även kvällar .. NO LIFE kommer jag ha.

Får väl finslipa och lägga till lite erfarenhet på mitt cv nu ..
Inte ens när man kommit hem och är "ledig" så är man "ledig". Alltid något ..
Och jag ska ju hinna med att plantera mammas tulpaner :)

My gaaaaad (in skånska)

hej och godkväll!
Ni hittar mig utslagen i soffan !
Tjong!

Jag ska bli en nöt

Vet ni vad jag ska göra torsdag till söndag? Jobba på Tasty House :D hahaha!
Jag blev erbjuden att jobba kvällar och helger, och eftersom jag så desperat behöver ett jobb så sa jag JA direkt!
Jag har klyddat så jäkla mycket med a-kassa och arbetsförmedlingen nu så nu hoppas jag att detta ger mig mer (trots att det är bajs arbetstider).
 Hade faktsikt förväntat mig att vara ledig i en månad nu och bara ta det lugnt, mysa jäärnet och lösa saker och ting, men så blir det icke. Men å andra sidan så kommer jag få lön nu så jag iallafall kan köpa lite roliga julklappar till mina nääääära och kära, istället för att behöva gå in i "tian" butiken, eller Erikshjälpen för att ha råd med att ge något överhuvudtaget! Så det kommer i rättan tid (trots att det egentligen är helt fel tid då jag hade behövt vara ledig av andra anledningar just nu).
Men vi ska se att detta blir bra för mig! Jag måste tänka på mig själv.

Vi ses i junglen!
/Sofie

This fall

Me and my boots!


Jobb imorgon också, sen är jag ledig i typ en månad innan det blir något igen ..kul. Jippi.
Så mamma tyckte synd om mig, hon köpte tulpanlökar som jag kunde plantera när jag "ändå inte har nåt att göra" haha.
Hate this life!

Godkväll damer och herrar!

Hårt arbetande kvinna

Tjenixen!

Jag har ont i benen och ryggen, kan ju säga såhär, att det är inte en stilla stund på Vero Moda :) Heela tiden något att göra! Men DET tycker jag om. Tiden går mycket snabbare och man har mycket roligare när man håller både hjärnan och kroppen sysselsatt hela tiden :)

Sen kunde jag inte låta bli ..

Världens coolaste dödskallering från Glitter, och resten från Kappahl :)
Sen nu får man ju "valen rabatt" på Glitter för att man jobbar i köpcentret nu, haha! Fast det gäller inte alla, bara de butiker som själv väljer det.

Idag börjar idol, YUHU! Så har man lite att asgarva till ..

Uttagningarna är ju självklart det roligaste med hela programmet!

Nä, nu ska jag slänga mig i soffan!

Ha en bra kväll
/Sofie

Att leva

Det är mycket som hänt de senaste dagarna/veckan. Men jag lever, jag är här igen :)
Livet är knepigt, och vår kropp är ibland knepig och vill spela spratt med oss. Ibland vill man bara skrika rakt ut och svära värre än en jävel! Men det går inte att låtsas som att inget hänt, som att "allt blir som vanligt" på en dag, för så är det inte. Älska varje stund du har kul, och njut av varje dag. - Det borde vara så alla tänker.
Och gör en sak, skratta varje dag. Leta fram nåt roligt på Youtube, eller gör en jävla ful min framför spegeln. Bara gör det och skratta lite:) Nåt jag gör när jag är hos Robin är att bajsa. Fy fan vad roligt det är att bajja på deras nya toalett, man sätter igång stereon, sjunger lite och läser en bra tidning. Att ett toabesök kan vara så roligt va?

Jag har iallafall tränat idag! KORS I TAKET! Och jag kan berätta att det var riktigt skönt! Skönt att säsongen är igång igen!
Tyvärr kan jag inte träna imårrn då jag ska jobba på Vero Moda till 18.00. Men hey hey hey, på torsdag är det nåt nytt igen!

Robin har köpt nya fiskar också, och visste ni att fiskar kan vara sociala? Röd oskar kan iallafall, dom vill hela tiden inspektera oss och följa oss. Sen när dom vill ha mat så suttar dom på rutan :D Man kan se hela tungan och in till magen nästan när dom gör så, hahahah!
Jag ska ta en bra bild och visa någon dag när dom gör så!

Och sen så börjar Heroes idag! Men jag undrar om det verkligen är en ny säsong? Eller är det bara repriser? Jag ska se i vilket fall!
Får väl lägga mig till rätta i soffan nu och slappna aaav lite.

/Sofie



Vad händer?

Detta händer inte?
Inte på riktigt ..
Inte någon som man har så kär..

Jag går under lite nu ..

Hat

(detta är ett hat meddelande så läs inte om du är på bra humör)
haha!

Alltså jävla helvetes a-kassa! Hur fan ska man veta var man ska skicka in sina papper? Det står inte nån jävla adress nån jävla stans?
Och hur fan vet man vad man har för skatt??????????? A-skatt, f-skatt eller FA-skatt? HUR FAN SKA MAN VETA DET?!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH!
Idioter är dom hela jävöla bunten!
Så jävla dåliga är dom på att ge information!? Inte ens internet ger mig något!
AAAAH, idag river jag på väggarna och hatar dom så JäVLA mycket!

Bli aldrig arbetslös! Gift in dig i nån jävligt tät familj istället och låt dom försörja dig resten av livet!
Man får verkligen ingen hjälp av dom som faktiskt ska hjälpa en, varken arbetsförmedlingen eller dom andra jävlarna!



Okej, såå nu har jag skrikit av mig lite! :)
Detta inlägg är inte personligt, bara ett litet vredesutbrott på mig själv för att jag inte vet vart jag ska skicka papperna eller vilken skatt jag har! haha!
Så om det skulle vara någon som jobbar på arbetsförmedlingen eller a-kassan som läser detta (tror knappast det men) så är detta bara ett vredesutbrott på mig själv! hahaha


Frukost -dagens bäst mål

SÅ, nu är jag redo för dagen!
Det blev lite Crisp med prästost och en kopp kaffe!
Har ni smakat sånna crisp förresten?
Supergoda! Och speciellt med två skivor prästost över ;)


.. och nyttiga är dom!

Tänkte att jag ska försöka ut och gå en runda om en stund. Eftersom det verkar som att jag inte kommer kunna gå ner till arbetsförmedlingen idag, så får jag väl sysselsätta mig på annat vis!

Och jag vill så gärna börja träna igen! Fick hem inbetalningkort från Träningscentret, men jag kan inte betala redan .. inte förrens jag vet hur det blir med jobb. Blir det något med Danmark så kan jag ju inte träna alls. Men blir det inget så måste jag betala in genast! Vad gör jag?

Får väl lägga mig framför tv:n nu, finns inte mycket att göra .. Herregud, det har gått en dag, och jag är redan jätterastlös! Förstår verkligen inte dom som tycker det är skönt att vara arbetslös, eller sjukskriver sig för löjliga saker för att dom inte vill jobba. Jobbet är i princip livet?!
Workaholic? :D

Ses sen!
/Sofie

Första dagen strular redan

Idag är första dagen jag är "arbetslös", visst, jag är extrasntälld hos Vero Moda, men på sätt och vis är jag faktiskt arbetslös för jag kan absolut inte försörja mig på ett extraknäck!
Jag hoppas hoppas hoppas så himla mycket att Denna lördagen ger mig mer än bara hopp! Jag håller Alla tummar och tår som jag bara kan!

Tänkte att jag skulle skriva in mig på arbetsförmedlingen idag - MEN DET GICK INTE? Man måste först skriva in sig genom datan, men det gick inte. Det stod "ditt personnummer finns redan registrerat". Så nu har jag fått hålla på med att kontakta arbetsförmedlingens kundtjänst, väntar på ett svar från dem så jag vet vad jag ska göra? Jag måste ju ansöka om a-kassa idag, men det kan man inte göra om man inte är inskriven. Piss, vad gör jag?

Jag får iallafall äta lite frukost nu och ta en kopp kaffe annars lever jag inte.

Bye!

Nu är jag på hugget!

Hellluuu!
Det gick superbra idag, och jag kände mig riktigt nöjd när jag gick ifrån Vero Moda! :)
Mitt huvud snurrar fortfarande av allt som fanns att lära sig, men det verkar som om att man kommer in i det snabbt. Kassan är ju svårast .. Och ändå är den egentligen hur lätt som helst? Men herregud, allt kan inte klicka på en dag, första dagen. Men jag ska jobba tisdag och onsdag nästa vecka också, så då ska jag nog visa vad jag går för ;)
Fick ett presentkort idag som "lön" ime det var en provdag, så självklart handlade jag upp det direkt ;)
Det blev ett par glansiga leggings och en blommig tunika :)


Och jag måste verkligen sluta att berätta när jag har något på gång, för nu verkar det som att det inte blir något med zara, men nu har jag iallafall något annat på gång. Så nu tänker jag inte berätta om det för då kanske det "förverkligas" istället :)

Är det True Blood idag? Eller det är imårrn? Får nog kika in på svt:s hemsida ..

/Soffiluff!

Good luck



Låt det bli en kort och bra dag!

Förrsten, fina blommor jag fick igår va?




Nervös morgon

Godmorgon!
Usch, jag är helt trött denna morgon. Grannarna är skitjobbiga vid halv 7, sen skäller grannhunden, sen kommer sopbilen.. Äeh, jag trodde jag skulle dö. Så från halv 7 till att min kl ringde vid halv 8 så la jag i princip och höll för öronen! Och jag kan inte sova med stängda fönster heller, för då svettas man ihjäl i mitt rum.
Inte konstigt att man har mordiska tankar ibland .. Dom föds ju någonstans ;)

Är lite nervös för Vero Moda idag :) Men det ska nog gå bra .. Är bara rädd ime jag inte jobbat i branschen tidigare. Man vill ju verkligen inte göra bort sig ..
Men iförsig, man lär sig av misstag ..
Jag hottar på ett leende och får visa den sidan istället!

Ska sätta igång en kopp kaffe nu så jag kommer igång!
Tuddiluuu!


RSS 2.0