att stiga upp på morgonen är inte min sak



Godmorgon!
Åh vilken slitsam morgon att stiga upp .. Tog emot hundra gånger runt jorden och tillbaka. Är jäkligt glad att jag inte börjar förrens 15 imorgon, ska sova till 12 och inte planera ett dugg annat! Haha.

Just nu längtar jag bara till lördag, vi ska ut och äta och jag ska för första gången på denna diet få känna på hur det är att inte kunna välja vad man är sugen på i stunden och brställa in det. Fast å andra sidan så har jag börjat med att äta stärkelserik mat 1 dag i veckan, förra veckan blev det några strå pasta, denna gången håller jag mig till lördag och låter ödet bestämma då vad jag ska äta ;) haha

Jobbar heldag idag, så mycket mer inlägg blir det nog inte idag om jag inte får fnatt ikväll och slänger in ett om något roligt skulle ha hänt ;)
Annars, bye bye

vs




Har du inte riktigt råd med Bjorgs smycken så kan du lika väl gå in på Glitter och köpa ett "wannabe" som jag gjorde ;)

refreshments



Halsband: Urbanoutfitters.com
Tröja: Topshop.com
Jeans: Gina Tricot
Sandaler: Topshop.com
Ringar: Asos.com
Earcuff: JFR.se
Cäska: Gina Tricot

sånt som är överkomligt

Vad tyckte ni om melodifestivalen idag?
Skitbra enligt mig ;) Bl a Här kan ni se min favvo!
Det var flera jag gillade idag, skoj, så ska det väl va! WUHU!
Har haft en supermysig kväll, ätit en riktigt god kycklingsallad och bara legat framför tv:n. Är jäkligt glad att jag stannade hemma idag.. Behövde lite egentid :)

Skulle varit ledig imorgon, men bestämde mig för att ta lite extra jobb, de 4 timmarna jag står i butiken hade jag ändå bara suttit framför datorn eller tv:n om jag varit hemma. Plus att när man jobbar söndagar får man både sovmorgon, dubbelt betalt och efter 4 har man hela kvällen ledig, rackabajsar overkomligt! ;)

Nu: Nikita (serien alltså, haha)


hell came visiting



Efter att jag fönat håret såg jag till min förskräckelse att det växt horn ur pannan på mig! AAAH!
Vad gick fel där liksom? Haha!


what's your thing?

Något som jag tror att de flesta inte har en aning om mig är att jag är lite halvbesatt av Babushkas :D
Hahaha, tro det eller ej, men jag älskar sånna! Jag älskar sånna trädockor där du hittar en docka i en, en annan i en annan osv :P
Fast det kan ifs vara burkar och andra saker också där det uppenbara inte är så uppenbart, jag älskar överraskningen av vad man kan hitta om man bara öppnar locket på något.
Jag är knäpp, kanske ..

Så vill ni någon gång ge mig något så tänk på en babushka ;) Svårt att hitta de jäklarna ju så hittar ni på en marknad/loppis eller liknande så TA DEN! haha!




piskan i gumpallallan!

Howdy!

Fullt ös idag på köpcentret där jag jobbar, melodifestivalen deltagare och uttagningar till, ja lilla melodifestivalen eller vad det nu var?
Galet mycket folk iallafall, och galet mycket snattare ute ...

Sitter med en kopp te nu, ska kolla Season 16 av Americas Next Top Model, hur många säsonger till kan det bli liksom? Men det är kul :)

Några utav er undrar kanske över min diet, hur går det?
Det går bra, fick tyvärr gå på fas 3 redan efter 2 veckor efetrsom jag fick fruktansvärda kramper i magen. En massa laktos blandat med endast protein slutade med att min buk svullnade upp då tarmarna inte har något att arbeta med. Har aldrig varit med om värre kramper och skiten bara rann av en! BLÄÄÄÄRK!
Så nu har jag påbörjat fas 3 och börjat äta laktosfritt och det känns skitbra just nu ;) But i'm soooore, därför så hoppar jag också en utekväll imorgon.. om jag inte får fnatt och ändrar mig ;) (hihi)

Har stannat i vikten (61.2), fast jag vill ner 3 kilo till, får se hur det känns och vad som händer de närmsta veckorna nu annars kör jag om hela dieten från början och testar helt utan laktos istället. Hoppas fan att det inte bara var det, för laktosintolerant vill jag ikke vara!

Hoppla hey!

my body is turning cold as ice



Solkglasögon: Brillor.nu
Skor: Nelly.com
Väska: Topshop.com
Smycken: Urbanoutfitters.com
Kavaj: H&M
Jeans: Asos.com
T-shirt: Modekungen.se

vårskrik!





Fick hem en massa fint igår! Oooh, nöjd med varenda sak! Så det det va! :D
Massa vårkänslor kom på en gång, och att solen dessutom skiner som baaara den idag, det gör det ännu bättre! ;)

Ska äta lite taco rester till frukost nu, sen drar jag ner till Nikita och låter frisörerna leka loss med mitt hår!


"nu är det jul igen åh nu är det jul igen"

Godmorgon :)
Var så himla trött igår, så tyvärr så lämnade jag mina trogna läsare i sticket ;)

Som det snöar idag! Det känns som rubriken, är det jul nu igen eller? .. Åhr, skulle inte detta vara över nu? Jag vill ha vååååår!

Ska förresten vara hårmodell igen, det är roligt :) Haha, 3:e gången nu .. och kanske 3:e gången gillt? Börjar kanske bli för gammal för sånt? ;)
.. Fast det är roligt ;) Så jag tänker fortsätta sålänge jag blir tillfrågad! Ska ju dessutom hjälpa till och vara ehm, vad fasen kallas det, smink modell? En kompis som går Makeup Stores utbildning ska iallafall få öva lite på mig på skolan. Men jag har inte det lättaste facet att sminka, så upp till bevis hur det går ... ;)

Nä, usch .. är jag någonsin ledig längre? Jobb 9-16.30 idag, kanske dags att göra sig iorning nu ..



i wish ..



Klänning och jeansjacka: H&M
Väska: Topshop.com
Halsband: Newlook.com
Sandaler: Asos.com
Solglasögon: Urbanoutfitters.com
Ringar: Topshop.com

in my head

61,2 kg stod det på vågen idag! YAA HOOO!

Mitt mål är 60 kg, men om jag vill hålla den vikten måste jag nog dra ner mig på 58 kg minst för man kan säkert räkna med att man går upp en 2-3 kg desstu mer du börjar lägga till frukt, bröd, potatis och desserter till dieten. Och detta är ju något som tillhör, ingen människa kan någonsin leva utan stärkelserik mat, frukt och desserter ;)

Men dieten säger egentligen att man bara ska nå sin målvikt, sedan börja lägga till ovanstående saker sakta.
Men som i alla dieter så brukar man gå upp en 2-3 kg när man slutat "bantningsfasen". Jag har väl testat nästan alla dieter i världen.. så jag tror att jag vet ..

Har haft fruktansvärda magkniper de senaste dagarna.. I don't know why? Är det dieten eller är det någon bakterie som hälsar på? Nätterna är värst..
Verkar konstigt att det skulle vara dieten liksom, jag äter proteiner och gönsaker, och i en del av livsmedlena som jag äter förekommer det faktiskt pyyyytte lite kolhydrater, så det skulle väl snarare vara magsäcken som krymt så pass att den värker eller något :P
Har inte läst något om att någon skulle haft magkramper med dieten.. bara huvudvärk, och det har jag inte haft alls.
Fortsätter kramperna slutar jag iallafall på dieten och får testa att leva på ett annat vis istället.

this old rug ..




Hittade skönheterna jag köpte förra året på Weekday ståendes helt ensamma, knappt använda :(
..Passar perfekt att damma av nu ;)


hoppas att det inte är skärpan som räknas ..

Snart är det banne mig dags för SOLBRILLOR! Solen är skarp som attan nu, och jag har gått kisandes till jobb nu i 2 dagar.
Skrattade som attan när jag skulle kolla igenom min lilla solbrille- samling .. Daaammig! Haha, hade behövt vindrutetorkare a'la aaarne (som man sa förr, haha)!! Men det är bara att ta fram dammtrasan och ge gärnet!


Big Brother

Ikväll börjar BIG BROTHER!
År sedan sist ju! Så det ska bli väldigt spännande & se vad det är för människor som de satt in och hoppas att det blir liiiite räligare än Paradise Hotell ;)
Frågan är bara, hur många kommer följa det slaviskt och hur många kommer total rata det?



Själv tillhör jag de som kommer följa det slaviskt ;)

pumpkin pie



Jacka och linne: Topshop.com
High waisted jeans: H&M
Klocka: Asos.com
Ring: Urbanoutfitters.com
Skor: Topshop.com
Halsband: Cocoo.se

listen to your heart



Lax med svarta bönor och örtkeso :) Flitiga Lisa här vettu ;)
Är faktiskt stolt över mig själv, tycker om mig själv mer för varje dag.. Både min personlighet, min kropp och mitt levnadssätt. Men någon jag saknar kolossalt är godis och kakoooor .. :(
Men såfort jag påbörjat fas 3 i dieten och gjort det i kanske 1-2 veckor så ska jag tillåta mig själv en stor godispåse och en massa goda kakor ;P

För i fas 3 ska du sakta gå tillbaka till en normal kost för att kunna gå vidare med ett levnadssätt som ska vara för resten av livet. Och i resten av mitt liv kommer garanterat godis och kakor att finnas med :) Man måste väl bara hitta balansen ..

solen strålar, D-vitamin hello again

Jobbar 11-14 idag bara, lyxigt ;) Ska ta extra lång tid på mig när jag går till jobb idag, för solen strålar som bara den!
Sen får vi väl allt se vad som händer ikväll, har inte riktigt förstått vad som händer eller om det bara blir mys framför Melodifestivalen? Ja jag följer det .. haha!

Men tills dess,
Adios!

lagom knäppa ..



Haha, alltså .. kan man sluta skratta?
The Lonely Island är inte från denna planet om ni frågar mig ..
Har ni inte hört dem förr så kan jag tipsa om värre låtar än denna, som tex : Jizz in my pants


Kanske de mest barnsliga men dock sjukt roligaste.

behind the castle walls

Jobbar 11-16.45 idag, ska bli så himla skönt att sluta "tidigt" och veta att man bara ska hem, inget annat.
Är fruktansvärt trött just nu, och har haft magknip de senaste 3 dagarna, är det dieten eller är det något annat?
Magknip är inte kul iallafall..

Helgen blir bara lugn, jobb och mys. Tyvärr får jag varken dricka eller äta gott, så lite begränsad blir man allt.
Men till nästa helg kommer jag att tillåta mig själv en jävligt rolig lördag ;) Utgång och sprit, jag kan för faaauunken inte stanna hemma för att jag går på en diet. Seriöst .. nä nä, iallafall lite lullig i kroppen kommer jag att tillåta mig själv att bli ;) Det får man dansa av sig helt enkelt :D



Underskatta aldrig ett glas vatten med färskpressad citron i ;) Man kan inbilla sig rätt så mycket, sätt till ett litet paraply till drinken och VIPS är det "en drink". ;)

gooodmorning sunshine!



T-shirt: Gina Tricot
Byxor: Asos.com
Halsband: Nelly.com
Örhängen: Gina Tricot
Väska, klocka och ringar: Asos.com

on the floor



Är den bra eller? ;) Synd bara att den inte finns på Spotify än .. Om det råkar vara någon som jobbar på Spotify som läser detta så lägg till låten ;) HAHA!

baggu






Hittade något som heter Baggu igår när jag kikade runt på internet. Så fina, och miljövänliga :D
Tycker att alla ska ha minst en sån här, och skippa plastpåsarna när du är och handlar, är på stranden eller bara vill stoppa ner dina shoppingfynd i när du är på stan ;) Tror att jag själv tar den lila, orange och cerisa ..

Kanske en bra deal till mors dag? ...
Klick in på deas hemsida för mer info.

minus tecken

62,7 kg stod det på vågen idag! YAAAHOO!
Sakta men säkert händer det saker nu, så man måste ha tålamod!

Idag är det grönsaksdag igen, så formodligen kommer det att bli en bra dag ;)
Jobbar dock heldag :( Men har en kvarts rast bara, det, det tär däremot på ens krafter. Men jag klagar inte, pengar är tid, det vet jag :)

Ska träffa Mia och Emelie ikväll, ROOOLIGT! :) Blir så jäkla lång tid emellan vi ses ju, men vet man var man har varandra så ska det inte spela någon roll :)

Ha en bra dag allihopa!

vårkänslorna svallar som kärringa' svallningar

Det blev en snabb shoppingrunda idag, även lite internet shopping ;) höhö ..

Vero Moda har fått in så mycket fint, skulle kunna handla påsar fyllda just nu! .. Men pengarna måste också räcka till annat! (buu)
Har sökt efter ett par high waisted jeans ett tag nu, och blev så glad när jag äntligen hittade inte bara ett par, utan flera stycken olika färger på Vero Moda! WOW!
Förhoppningsvis skulle det komma en leverans till med jeansen, för jag hann bara roffa åt mig ett par blåa, men de svarta och eeeeventuellt de ljusa kommer jag att klippa direkt om de nu kommer in igen, så att säga .. ;)

Gina Tricot 129kr/st (mina favvo t-shirts just nu)

Vero Moda 300kr

Vero moda 350kr

Vero Moda 200kr


that necklace



Åh så fint! Jag ser alla möjligheter med det!
Ni hittar det på Nelly.com

i'm fine thanks



Åh vilken dag! Fantastiskt att vara kanin igen istället för en köttätande gnällkärring!
Slog till med stort och åt grönsakssoppa till middag, allt på en gång ;)
Och nu är det moroten och jag som tittar på varandra som två kära tonåringar, aaah!

Hann köpa mitt fina OPI nagellack idag förresten ;) FINT FINT FINT är ordet!

herr gurka

Lön idag YUUHU!! .. Men tyvärr så jobbar jag en heldag med endast en halvtimmes rast. Så någon shopping blir dte väl inte direkt idag, too bad! Fast kanske lite internet shopping kanske det blir ikväll, who knows ;)
Har lite saker från Urban Outfitters som jag skulle vilja ha, och 2 klockor från Asos. Men som en vis man (Robin) sa till mig, behöver du det? .. Njae, det är mest kul att ha det :D

Det blir alltså två jobbpass idag, pass 1 på Glitter och pass 2 på Vero Moda, snacka om mångsysslare..
Men kul är det :)

Och idag är det också en speciell dag, JAG FÅR BÖRJA ÄTA GRÖNSAKER! WAAAAHH! Åh, det är rena guda gåvan efter denna veckan. En dag att fira helt enkelt, haha!
Ska faktiskt förbereda en god bön och kycklingsallad med timjansås nu att ha till lunch idag ;)

Adios amigos ;)

I eat you!



Vanligtvis är det jag som är kakmonstret, men idag får Robins tröja agera tröst till mig. Jag vill ha en cupcake .. en valentine's kaka, ett vaniljhjärta eller vad som helst :( Men jag ska inte svika mig själv, jag ska vara stark och motstå allt jag vanligtvis trycker i mig på två röda sekunder, snabbare än en höna skiter :(

Men är jag duktig trillräckligt länge så ska jag få lov att unna mig en dag med vad jag vill snart ;P
Som en belöning för hårt slit. Men jag måste låta det gå minst en månad först, tänk en månad utan godis och kakor? .. åhr, hoppas fan att man har psyke till det alltså, haha!

be my valentine?



Halsband och klocka: Urbanoutfitters.com
Tröja: Gina Tricot
Byxor: Jofama by Kenza
Skor: Shoesbyteddy (gå in här och få 40% rabatt)
Earcuff:juveliasmycken.se
Väska: Topshop.com
Rinf: Asos.com

Dag 6

Fick ett litet mini utbrott igår, tycker att det är jättejobbigt nu att bara äta proteiner.
Man ska äta endast proteiner i 5-10 dagar, och imorgon tänker jag påbörja fas 2 då man äter varannan dag proteiner, varannan dag proteiner + grönsaker.

Eftersom denna diet liknar GI till stor del så tog jag fram mina gamla GI böcker, och snacka om inspiration till maträtter! Rena rama HALLELUUUJA!
Ska köra och handla om en liten stund, fullt med lyxmiddagar! (så känns det som just nu).
Vill dela med mig av den bästa GI bok jag haft händerna om, den boken är sjukt bra och fylld med bilder och nya förslag till middagar!


En utav er läsare undrade vart jag fick all information ifrån om The Dukan Diet.
Måbra:s senaste tidning (vet ej om det kommit en efter), men vad jag vet senaste ,så står det superbra om dieten. En test person och info om allt du får äta och ej, alla fällor osv. Sen finns det gott om info från bloggar på internet där personer testat dieten och vad de åt och tyckte om dieten.

http://www.dukandiet.co.uk/
http://holmgrensmat.com/dukan-dieten/
http://milouochkarriaren.blogspot.com/

me and my drum a lum



Köpte denna tröjan igår på Vero Moda, tänkte ha på mig den nu på tisdag då jag ska jobba där.
Eftersom det är så sällan jag är där så plockar man inte på sig för mycket kläder där ifrån heller. Men denna var så billig (200kr) så nu har jag iallafall något att ha på mig därifrån då :)

Ska även köpa ett par High Waisted jeansleggings därifrån nu på tisdag, låter lönen trilla in först ;)

det är 2011 nu..

Vad var det för skit deltävling av melodifestivalen igår? Fruktansvärt hemsk.. Och babsan, aoo nä, kära babsan, det var det pinsammaste jag sett. Sånna shower kan du hålla på Canarie öarna bland pensionärerna, hahah!


Och Christian Walz blev jag fruktansvärt besviken på, hade förväntat mig något storslaget av den killen, han kan ju leverera! Men vad var detta?! Rösten höll inte, låten var fel till honom .. aoootch ..

Nää, over and out.com

are you from saturnus?



Älskling bättrade på planeten på foten idag, lite färg och lite herpes kompisar runtomkring ;)

dag 5

Jag är trött på detta! Jävla Dukan Diet! Haha!
Jag tänkte vänta med tills tisdag med att väga och mäta mig, se om denna veckan gett något resultat alls.
Sen går jag på fas 2 i dieten, då äter man varannan dag bara protein, och varannan dag protein + grönsaker. Och detta gör man tills man nått sin målvikt.
Sen efter det går man på fas 3, (som jag längtar tills för då får man äta bröd, yippie) och efter det fas 4 .. och yada yada, det tar vi sen!

Det är en långsiktig diet, och det tror jag starkt på. Längre fram i dieten får man ta dagar då man äter vad man vill, och om bara några veckor säger dieten att jag får dricka ett glas vin i veckan ;) OH YES, ME LOVE RED WINE!

Hooogus Booogus, mage tiis gåå fäääster!


Lillen kanske också skulle bantat? Och skaffat brillor, hon ser lite pittögd ut . . . hrm.

the butterfly effect



Hur fantastiskt är inte detta halsband från Bjorg?
Vill ha vill ha vill ha!
.. Men först får jag nog vinna på lotto ;)

varför föddes man inte naturligt smal

Fartfylld dag eller!
Alla hjärtans dag presenter till tusen och kämparglöd som faaan hos två tävlingsinriktade säljare ;) haha!
Avnjuter en god kopp te nu, knäck smak, min favorit!


Helt sjuk hur mycket man kan längta efter mat. Har ännu inte fallit för någon frestelse, men det är jobbigt just nu. Just nu vill jag bara att dagarna ska rinna förbi .. att jag ska nå mitt mål och må bra i mig själv.
Längtar tills tisdag, då har det gått 7 dagar med bara protein, och jag får äntligen börja äta grönsaker! Underskatta aldrig grönsaker.. helt sjukt vad jag längtar efter grönsaker. Helt sjukt vad mycket man kan göra med grönsaker! L ä n g t a r . . .

... Trevlig helg!

sleepwalker

Får ett sms 06.00 idag, "kan du ta morgonpasset istället?"
 .. Rackarns, jag som satt uppe länge igår också :) Så här är jag, sörplandes på mitt kaffe och är jag vaken på riktigt? Hrm .. är jag vaken eller ligger jag och drömmer just nu? haha . . .

Vi började se Sons of Anarchy SE3 igår, säsong 2 slutade ju så hemskt :( Tårar i ögonen & allt! buu huu!
Jag är fullkomligt besatt av serien, åh vad bra den är, låt den få vinna alla utmärkelser som finns :D Så jävla braa!

Nä, kanske är det dags att äta lite protein, göra sig klar till jobb, piggna till lite!! Kan inte sitta och sova i soffan som jag gör just nu . . .


5 steps

1. Fäst håret i en hög hästsvans

2: Make love to the tuperingskam. (Var absolut inte rädd för att burra upp håret riktigt rejält, det ska se ronja rövar-aktigt ut)


3. Snurra den tuperade tofsen lös några varv

4.Sen snurrar du runt den snurrade svansen i en "boll". Det ska inte vara taight, utan löst.

5.Sen fäster jag en hårsnodd om "bollen" och avslutar med att fästa hårnålar (gärna de lite längre) i bara några hårstrån in undertill runtom hela "bollen"


..TA DAAA! Sen är du lika fruktansvärt ful som jag på sista bilden ;)
Jag vet att jag är dålig på att förklara, men du som undrade får helt enkelt fråga igen om det är för klyddigt :)

dag 3

Dag 3, -1kg WUHU!
Något annat som också är minus är att jag måste hoppa in och jobba på min lediga dag :(
Men men, jag måste tänka pengar pengar pengar, så jag kan ha råd med allt som jag alltid vill handla ;) haha!

Någon frågade häromdagen hur jag gör min "knorr i håret". Svaret i bilder kommer i kväll, du som undrade :) 
Tills dess, en inspirations bild:



Halsband, ring och solglasögon: Urbanoutfitters.com
Tröja: H&M
Väska och skor: Topshop.com
Jeansshorts: Gina Tricot

smått och gott



Just nu adderar jag denna listan med en deeel saker till ..
Ett klick på Urbanoutfitters hemsida, ett klick på JFR.se, ett besök på Kicks, antagligen ett besök på Makeup store, ett halsband på jobb .. uhm .. vad var det mer? Åhh.. dyr månad ..

walking the hard street dooown

Dag 2, är jag verkligen bara på dag 2 .. haha! Redan jobbigt!

Morgonen är värst .. jag är van vid att äta mackor eller knäckebröd till frukost, och det tar emot att inte få smaska på ..
Men sen mot kvällen är allt ok. Men jag hade räknat med detta, och psykiskt ska jag klara detta. Det är nog viktigast för min egen skull.

Frukost: 2 kycklingkorvar och 1 kokt ägg
Lunch: En halv grillad kyckling och 3 matskedar keso
Middag: Ett och ett halvt kycklingbröst med gräddfil och örtsalt

Sen dricker jag en kopp kaffe om dagen, möjligtvis en kopp te och en maaaasssa vatten och fun light ;)

Vanligtvis äter jag mer, minst 2 till 3 mellanmål ;) hallå ;) Men när jag jobbar som jag gjort idag så finns det ingen tid till att äta en massa mellanmål. Möjligtvis att jag sitter uppe längre idag och tar något litet till senare.
Men jag måste säga att man "längtar" inte efter mat. Man är inte hungrig direkt, mest lite yr i mellanåt och lite korkad, lite seg blir man av detta. Men men, säkert de som tycker att jag är korkad vanligtvis och ändå inte märker skillnad ;)



teenage dream

Dag 2 har varit både upp och ner. Bitchade lite imårse, tyckte att det var jobbigt att ha så lite valmöjligheter med maten. Men efter mål nr 2 fick jag mig en tankeställare och insåg hur mycket jag faktiskt kan göra med denna dieten.
Nu gör jag "attack fasen" som är fas 1 i viktnedgången. Denna gör man i högst 10 dagar(beroende på hur mycket du behöver/vill gå ner) Jag håller mig till 7 dagar om jag klarar det ens.. Äckligt att bara äta proteiner i så många dagar ju ;) Men jag ska klara detta, no problemas ..

Fick nys om en ny nagellackserie från OPI idag, ett som Katy Perry varit med och tagit fram. Skitfint! Får bara vänta tills lönen kommer i nästa vecka .. ;) Kommer garanterat att lägga vantarna på det rosa .. Teenage Dream heter det.


dag 1

Dukan dieten heter dieten som jag ska testa.
Idag är det dag 1, och jag kommer blotta mig totalt.

Till frukost åt jag 2 ägg, blärk. Ingen favvo, men kommer nog att bli min frukost/mellanmål denna veckan.

Vikt: 64.9 kg
Midjemått: 71 cm
Höfter: 91 cm
Lår: 53 cm
Armar: 30cm (ca på vardera)



sherlock holmes

Sherlock har alltid varit bra, alltid på udden till creepy och lite lagom psycho. Jag gillar sånt ..
Missförstå mig inte, men sånt är spännande, haha! :D

Såg första avsnittet av en ny serie, just Sherlock Holmes, första avsnittet sändes, antar jag, förra söndagen. Och idag kommer andra avsnittet utav 3 delar. Jag såg första avsnittet idag på svtplay, skitbra! Och nu vill jag bara se nästa avsnitt! .. Men det får jag vänta med tills i veckan, för ikväll ser vi Sons of Anarchy ;) Inne på säsong 2 nu!

in times of trouble, mother mary, help me

Här sitter man igen, söndag kväll, lullig av vinet sen middagen, oj vad lättroad man är ..

Såg ni Melodifestivalen igår? Helt klart var det rätt låtar som gick vidare till globen! Det säger jag utan tvekan!
Trodde att jag skulle dö när jag trodde att hon, vad hette hon, Pernilla nånting, att hon skulle gå vidare till globen. Blir helt förskräckt bara av att hon gått vidare till andra chansen . Jag verkligen HATAR sån musik som hon gör. Det är så tråkigt, ingen gnista alls, bara tråkigt rakt igenom. Om hon skulle representera Sverige i Eurovision .. då . åh, jag vill inte ens tänka på det. Som hon Anna Bergenwhatever förra året, PINSAMT .. Lord have mercy .. måste ha funnits någon anledning till att hon vann, ja, det var riggat för att sverige inte hade råd att ha Eurovision här.. Kan inte ha varit annat, haha! Annars hade ju Salem Al Fakir vunnit . . .

Varför kollar man ens på sånt, lägger energi på sånt här? :) Dagens I landsproblem, dåliga artister på melodifestivalen! hahaha! I must be crazy ..

-

Ledig lördag, söndag och måndag, åh vad skööönt!
Åker ut till St.isie idag, agerar chaufför och tar det väldigt lugnt bara. Kränger lite god mat, och hetsäter lite gott nu innan dieten ska få sätta klorna i mig! Haha!

Har även bestämt mig för tatuering nr 3, hur ska jag beskriva vart den ska sitta, på skulderbladet mot armhålan? Låter det vettigt? haha .. Rätt så långt ner iallafall, den kommer att gå & dölja till 50%, men det är ok :)
Två svalor blir det :) Sen nästa project måste bli min efterlängtade "all seeing eye". Får väl ta mig i kragen och ringa in till Old Bones Tattoo .. Synd att jag inte såg tidigare att dom har drop in idag ... Attans!


allt du är

Vill tipsa er alla om att punden just nu är skitsvag, passa på att besälla från engelska sidor om ni funderat på något ;)

Själv har jag hittat en del snyggt ..



Med mera .. haha!

something new






Att shoppa gör mig glad, haha. Småsaker kan bli till stora summor, men i slutändan så är jag nöjd. Och det är ju viktigast ;)

Var hostandläkaren idag, 08.00 var jag där, oj vad roligt, tjoho ..
360 spänn för ett tandläkarbesök när "allt ser jättefint ut". Man kanske skulle blivit tandläkare? Dom verkar tjäna plenty money iallafall! .. Dom kan nog shoppa hur mycket dom vill .. hrmm .. överväger starkt att börja plugga .. hrrmm .. shoppa  h u r  m y c k e t  m a n  v i l l .... mmmm hrmmmm.

I want Neu Lashes




Såfort lönen kommer, då ska jag banne mig testa detta! Alla jag pratat med som använt det säger att det verkligen funkar! So why don't give it a try ..

Spännande ju! :)

iheartyou

Tävla med älsklingen min och vinn fina priser från Ebay ;)
http://robinwinberg.blogspot.com/2011/02/tavling.html



föralltid



TADAAA'!

Det roligaste är att det gjorde inte ont, något som däremot gör ont är blåmärket efter att ha suttit lutad mot en hård stolskant, haha!

spiro pro te

Lagom nervös är jag just nu, men det är väl bara att bita ihop! Visa den hårda sidan, grrr, pust, reeeaaw!
Händerna darrar om kaffemuggen ..
Och jag är inte ens rädd för sprutor/nålar. Haha ..

Men sålänge jag inte börjar likna hon igår på "livet på bb", hon rödhåriga ..  "jag hatar ungjävelen", "håll käfteeeeeeeeeen", snacka om att man blir lagom skitt i brallan efter att ha sett henne vara öppen 2 cm . . .

Efter ett besök hos tatueraren blir det jobb direkt, sen möter jag upp min kära Therese för en middag på stan ;) Lyxar till det lite ;) Får passa på nu när man har pengar kvar på kontot, haha!


Jag andas för dig

nämen tjena John Blund

Oj vad trött jag är! Försöker se en ny serie "online", men bra det går för mig .. (absolut inte).

Köpte mig faktiskt ett par nya converse idag, sånna man kan vicka på alla tårna i ;) Pallade verkligen inte light modellen som jag köpte för en 2 år sen ca. Tårna fick slå vad med varandra om vem som skulle ligga över den andra så tighta light modellen är. Men ju äldre man bli, mer krävande blir man att det ska vara skönt ;) Leggings t ex, det är livet det! Så länge jag inte är någon "trailermom" så tänker jag gå i leggings tills jag dör, haha". Jeans, vad är det liksom ..

Nä, kanske skulle man sova nu så man kan TATUERA sig imorgon ;)

nya tag

Yo yo yo yo!
Jag är knappt vaken men ändå!

Jobbar till halv 5 idag, funderar på om Robin kommer sen? Gör du det? :)
Satt och började planera min nya diet igår, maträtter, inköpslistor osv. Träningen tar jag tag i i nästa vecka igen också. Har inte tränat på en månad .. Har fått fokusera på att bli frisk istället, och ändå är jag inte det ännu .. men det känns iallafall mycket bättre. Jag har nog aldrig i hela mitt liv haft en sån här långdragen förkylning .. sen OKTOBER har jag varit förkyld? ÄR DET KLOKT? NEJ!



Morgonkaffet!

get looose (not in the gooose)

Nu har jag bestämt mig .. Ska börja på en ny diet. Nu ska jag bli av med de extra 3-5 kilona jag bär på!
Lovar att updatera dag för dag hur det går :) Vad måtten och vågen säger, och det viktigaste av allt- hur jag mår.

Men eftersom jag bestämde mig såhär mitt på eftermiddagen för att börja och har lite saker inplanerade i veckan så kommer det inte att bli förrens tidigast till helgen eller nästa vecka som jag börjar. Jag ska iallafall inte börja på måndag, för så säger alla "ska börja från och med på måndag", och då verkar det aldrig hålla i längden ;)

         

jösses

Åh .. gick och la mig igår kväll med magont. Vaknar idag med magont .. har magont just nu...
Vafan, får jag aldrig bli frisk?! Snacka om dåligt immunförsvar ..
Hade jag varit en valp i kullen hade jag blivit bortstött! åh ..

Det blev middag och kaffe med Josephine igår, vi är knasiga vi två, hade vi varit 2 valpar i en kull så hade vi garanterat bivit valda sist! hahaha!

Och idag skulle jag träffat Steffi för frukost, men den jävelen hade willie biidit, nä men den jävelen hade glömt att hon hade tvätt tid. Åh, kunde jag sovit till 12 ;) Börjar inte jobba förrens 15 idag, så forhoppningsvis känns det bättre i magen snart.



get shirty



Skjorta och jeans shorts: Asos.com
Skor: Nelly.com
Skärp: Nelly.com
Ring, snurrad: Topshop.com
Ring med blå stenar: Bimbaylolastore.com
Väska: Asos.com

RSS 2.0