clean

Funderar på att beställa dessa 4 sorter, så fort någon kommer och luktar jävligt fräscht och jag frågar "ooh, kommer du direkt från duschen?" så får jag alltid till svar: Neej det är en clean "parfym". Har hänt flera gånger det senaste så varför inte testa om det är något för mig?
Har hittat en hemsida som säljer paketet undertill (med de godaste dofterna) för priset av vad 1 av parfymerna kostar ensam - och ändå är det mer i flaskorna tillsammans i detta paket. Så man kan ju testa ...


let freedom ride

Godmorgon!
Suttit uppe halva nätterna, de senaste 2 iallafall, och kollat Sons of Anarchy.
Jag och Robin är aningen besatta ;) haha! Tur att vi bara är på första säsongen för om vi fortsätter maraton titta som vi gjort nu kommer vi se klart allt på en vecka, haha! Men det kommer inte att hända, vi måste dra ut det, annars blir det som när jag läste Stieg Larsson böckerna, man har aldrig läst/sett något bättre, vill bara fortsätta och förtsätta läsa/se. Precis som man inte vet någon annan verklighet än den, man blir verkligen besatt :D





it's a kind of magic ...

Hur mycket hippie får man lov att vara? Äkta sektmedlemmar slash hippies... HAHA!
Men dock skitbra .. man kan inte låta bli att gilla dom ;)

word up



Skjorta och jeans: Gina Tricot
Smycken: Asos.com
Skor: Asos.com

snacka om f(sp)räckt ..








Haha, en vanlig bowlingkväll för oss ..
Upptäckte på sista bilden att jag tydligen har sån kalkonhaka?!?!? WHAAAT!? hur länge har den funnits där? Varför har ingen sagt något till mig.. bara låtit mig kackla på som inget .. Fyyyy!

host host .. hrm

Skulle hitta en present till Steffi igår, åkte ner en timme innan jobb för att ha tid på mig. Gav nästan upp hoppet om att hitta något då vi har skrämmande exakt samma smak när det gäller myyyycket! Haha!
I princip allt jag funderade på att köpa hade hon självklart redan .. skrämmande steffi ;) Vi är nog fan brothers from different mothers HAAAAAA HAHA!

Men när jag äntligen fick hittat något hade jag ju redan gått i hundra olika affärer och hittat annat till mig själv också ..

Här är något av vad jag köpte ;)


Lindex: 249kr


MQ: 499kr

crazy shit

Börjar jobba 11.00 idag, men får dra mig ner till stan redan nu till 10.00. Måste se om jag kan hitta något fint linne eller liknande, även fixa present till Steffe som fyllt år i veckan ;)
Det bjuds på middag och efter det tar vi taxin till Malmö för bowling! .. Synd bara att jag ska jobba imorgon, haha! Varför blir det alltid så? Jobbar jag alltid eller slår det alltid bara fel? :)


snilleblixten själv

Heidy howdy!

Tänkte på det precis, fy fan vad du är hatad som byggare/rörläggare/hantverkare av något slag.
Grannen håller just nu, klockan 08.00 på att såga i kakel, slänga med en massa metallrör (eller wtf det nu är) och banka i väggarna. Jag är vaken just nu, men min familj sover. Eller försökte iallafall .. Jag öppnade dörren och skrek rakt ut "är ni dumma i huvudet eller?", utan att tänka mig för självklart, men dom hörde ändå inte ..

Tack för att ni älskar att förstöra andras dagar :)
Vad är det för fel på eftermiddagar liksom? Eller klockan 10 liksom, vad är det för fel på den underbara tiden klockan 10? Till klockan 10 är väl de flesta ändå vakna, men ni hanterverkarkillar, inte konstigt att ni har ett rykte om att vara dåliga i sängen när ni är trötta som berget vid klockan 8 på kvällen för att ni ska envisas med att chocka kroppen vid 07-08 tiden på morgonen.... haha!

(Nu är jag lite arg på morgonkvisten såhär, så skratta bara lite åt det här, ta det inte så jeevkla allvarligt ;) )

spike through



Om några dagar trillar denna ring ner i min brevlåda. As fin, as cool, as bra! YUUHU!
.. Men snacka om otur, i förrgår natt, några minuter in i 12 klickade jag på "beställ" knappen, dagen efter .. åh, alltså jag retar mig något så fruktansvärt, bara dagen efter, några minuter efter får jag ett mail om att jag får 20% rabatt! ÄR DET KLOKT?! Så tydligen är det väl inte meningen att jag skulle beställa den. Jäkla skit, men det är sånt man får ta :) Eller hur . . .

like a lucky charm



Jeans: Weekday
T-shirt: Gina Tricot
Skor: Topshop.com
Väska: Asos.com
Halsband: Nelly.com
Ring: Asos.com

right round



Sådan arm ring (kalla det vad du vill) skulle jag inte tacka nej till!
.. Synd bara att jag gör det, mina överarmar är lite för biffiga för sånt. Men kul för er andra som kan gå i sånt, kul ;)

forever and ever



Fick fikat med min käraste Jossepussee idag! Saknat henne såå ;)
Jag undrar om det enda slutet som finns på våra konversationer är att jag blir antingen trött eller måste hem och äta? Haha .. Stämmer det inte Josse? :)


cuff me




Ey, nytt från jobb! va va va va, fint va va va ;)
Är glad att jag hann ta en "ear cuff" till mig själv då de tog slut på bara någon dag eller två . .

aint no sunshine . . .

God morgon!
Usch vad mörkt det är ute, idag ville jag bara fortsätta sova .. sova sova sova heeeeeela dagen. Känns som att morrnarna blir mörkare och mörkare bara, ska det inte gå mot ljusare tider nu?

Ska jobba 9-15 idag, sen väntas boupptäckning med min farmor och efter det, wooo woo, efter det väntas en dejt med Josephine :D JAAA!
Massa hemlisar ska delas, en fika i magen ska förtäras, en massa mat i mun och prat samtidigt ska ske! :D
Förresten, varför har vi inget bra foto på oss tillsammans Josie? Rackarns!

Sakta men säkert tar jag mig tillbaka här i världen, men det sjukaste är att jag fortfarande är kass, halsen är fortfarande dålig.. men lite beror det väl på att man varit lite ledsen också, jag är så trött på för mycket nu. Blir så ledsen när man först får hopp om det jag allra mest vill just nu- att flytta hemifrån. Från världens hopp, till besvikelse. Vad kommer näst? Skulle inte 2011 vara mitt år .. ? Det är inte alltid som det sägs "man gör det till vad man vill att det ska vara". Nä, ibland sätter andra käppar i hjulet för en.. Det handlar om jobb, pengar, vänner och en spark i baken för lite. Åhhr, jag vill flytta nuuuuuuuuuuuuu!!

Fy fan vad tråkig min blogg blivit, jag bara gnäller varje dag. Inte konstigt att det bara är 1 av 5 som fortfarande kommer ihåg att man finns och ibland behöver trilskas lite med för att man ska komma tillbaka på fötter . . .

now look at me

      

Kavaj: H&M
Jensskjorta: Modekungen.se
Jeans och väska: Asos.com
Ringar: Asos.com
Skor: Topshop.com
Strumpor: MQ
Örhänge: Tjallamalla

white light moment

Jobbar 15-19 idag på jobb nr 2, men just nu sitter jag bara här och skulle vilja ligga i soffan framför tv:n heeela dagen :) Men jag är dock ledig söndag iallafall, och söndagar är perfekta för mys :)
Undra just hur många dagar i rad jag jobbat nu.. ? hrm.

Något som ska ses ikväll är premiären av "Stylisterna", någon annan som också planerat att se det?
Sänds endast på Kanal5 Play, ni hittar första avsnittet här!

          

Closer to the prize at the end of the rope

Sitter just nu med massa ångest. Jag är trött, sörplar lite på mitt kaffe .. jag är trööött.

Har inte kunnat träna på snart 3 veckor, valkarna börjar titta ut här och där, hehe, nä, så snabbt går det inte. Men det känns så.
Och jag blir inte av med förkylningen, jag mår "bra" nu iallafall, men hostan är där än .. Hur länge är det tillåtet att vara sjuk, serious ..
 
Jag saknar mina vänner så mycket, känner mig verkligen inte hel just nu. I need you guys..
Men denna tållan får väl iallafall bli lite friskus först. På jobb sätter man upp en mur "jag är frisk, jag är frisk" för att man ska klara det, men när amn väl kommer hem så är man hemma. Då är man sig själv och kan klaga hundra gånger om på hur jobbigt allt är :) Och det är exakt vad man gör, och när man väl är klar med det, då kan man gå vidare som vanligt igen! Kanske denna veckan är jag klar, kanske nästa.

Jag vill vara full med inspiration, full med ideér och full av energi! Men man måste ha tålamod ...

1 till dig, 2 till mig, 1 till dig, 3 till mig

Vi fick ändrat om lite i schemat idag igen, jobbar 9-17 istället, nice :)
Ikväll blir det bara mysfaktor, och imorgon födelsedags/examen fest. Dessutom jobbar jag hela helgen, full-time!
Bloggen sätter jag mig vid när jag har inspiration, just nu blir det bara en massa text istället!
Trevlig helg!

Rackabajsar snabb

Fick hoppa in och jobba idag, på min lediga dag! Men det gör inget, more money to me ;)
Kan säga som så här, 13.18 ringde chiiifen, 13.40 var jag på jobb. Hann sminka mig, borsta gaddarna, klä mig på den tiden.. Slå det? :O Håret fick se ut som det gjorde när jag vaknade. Men men, ingen klagade, haha!
Är man snabb som fan då eller? Lika snabb som en som en vindpust, som en fis, som en höna skiter, som ett ögonblink, som en cowboy ... ;)


Holy roly, me, oh my, you’re the apple of my eye

Vad fanns i paketet från Asos idag?


2 väskor, bikini och en klocka! ...och lite annat till Robbelobb!
Åh, vad tjusigt va ;)

Well, hot & heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ

För det första, vem är SOTIZ ARNDT? Min mormors katt heter Sotis  . . .



För det andra, tror dom att jag är jultomten eller? Haha, gissa om jag fått minst två goda skratt idag ;P


hi, my name is



Ringar: Asos och Topshop
Skjorta: Modekungen.se
Byxor: Asos.com
Väska, skor och halsband: Topshop.com

from angeleye

Denna vill ju jag haaauuu .. Ska jag, kan jag? Vilken färg?


a new flame





Lite av det nya! :) Bör komma upp i butik (Glitter) imorgon, så se till att shoppa loss inför helgen :D va va va!!
Nu ska jag äta lite kladdkaka och bli lite fetare ;) Som om man inte redan inte kunnat träna på två veckor, men kanske smäller allt av snabbare sen istället när man kan träna igen;) haha! (önsketankar)

holy moly



Brillor: Brillor.nu
Tröja, skor, väska, jeans, ring och klocka: Asos.com

pinch me

Fortfarande förkyld, någon bihålsinflammation var det nog inte här, eller ja, jag käkar "sinova" hela tiden så jag hinner väl kankse inte riktigt känna efter om det är lika illa än :P

Men det är bajs jobbigt att jobba när man är såhär, det är jobbigt att vara vaken överhuvudtaget, man vill bara sova...
But, that's life!

Tänkte att jag skulle visa lite nya grejjor från Glitter imorgon, massa nytt skit snyggt som kommit in. Kommer upp i butik i slutet av veckan, spännande va ;) "Lady Rock" kallas den nyaste kollektionen, och namnet gör kollektionen rättvis! Ungefär Madonna 80's möter dagens mode som maffiga halsband t ex, fjädrar, kors heavy kedjor, döskallar osv.
..Har redan lagt undan heeelt för mycket .. oops, som alltid.



home is when i'm in love with you

När jag får min iphone ska den lätt få värma sig i detta fodral ;)


pack up

Har ni inte hört den innan så har ni den här!
Skit härlig sång, man blir verkligen så busigt liten igen när man hör dennna i högtalarna ^^



En annan som spelas flitigt hos mig nu är låten under, säkert inte alla som gillar den, men jag råkar gilla den ;)




brain control

Nu har jag nog fått bihålsinflamation .. blää, ska ringa doktorn imorgon! Mår verkligen KISSKASST!

Är ute hos Robin nu, sovit här inatt då vi båda var lediga idag :) Robins mamma är så kär, hon tappade upp ett bad till mig, gjorde färskpressad blodapelsinjuice, varm oboy på kakao med konjak i och till det fick jag två längder med Marabou choklad som jag mumsade på i badet ^^

Ikväll kommer det bara att bli mys, käkar ipren och umgås med Robins familj.
Håll tummarna för att jag blir frisk snart :)

Dinner for schmucks

Väldigt mycket roligaste på läääänge! Hahahahahahaha. Trailern gör den inte rättvis någonstans, så sjukt rolig!!

hello my little dear



Oh .. den skulle jag vilja haaaauuu!!
Synd att jag beställde annat från Asos går ;) haha!

piss i mississippi

Kommer ihåg att jag för kanske ett år sedan, (Kan det vara så länge sen?) skrev ett inlägg om ett program jag sett. Det handlade om fejkindustrin, om huuur mycket fejkmedicin som finns på marknaden, PÅ VÅRA APOTEK?!?!!?
Helt ofattbart, och denna gång tror jag nästan att jag fått tag i sånt. Denna pencillin hjälper inte för fem öre, och jag är andra personen som svullnar upp i mage, blir looose in the *, och bara blir värre av medicinen. Och jag tåler kåvepenin, för jag har ätit det loads of gånger förr ..

Min systers pojkvän fick pencillin för sina bihålor, och när han fick de symptom som jag beskrev fick han svaret att han inte tålde dom. Sen blir jag sjuk, tar hans pencillin så jag ska bli frisk, men samma sak händer mig ..  hrrm.
Orkar inte vara sjuk mer... Nu får jag skita i att lämna blod och att gå till tandläkaren som jag hade inplanerat denna vecka, buhu.

Shit vad jag skrivit det senaste, måste vara för att jag inte fått snacka all skit med mina vänner nu när jag fått vara hemma ;) haha!

candy nails

Lekte lite med ett nytt nagellack häromdagen ..
Superbra med ett glittrigt nagellack, man kan ta vilken färg man vill under piffa upp vilken vardag som helst!



Kanske blir ingen wow:ad nu, men den dagen jag köper mig en bättre kamera, den dagen ;)

i'm back!

Går på pencillin, halsen river ihjäl ... blärk!
Jag är fortfarande inte frisk, måste dock gå till jobb ändå, men på jobb är det precis som att man stänger av något. Man svettas som en gris och vet att man är sjuk, men man sätter upp en mur mellan sjukdomen och jobbet och klarar jobbdagarna utan problem ändå. Kroppen är fantastisk ... Eller huvudet är fantastiskt.

Jag vill vekrligen att 2011 ska bli mitt år, jag vill göra saker som inte gjorts innan, sätta upp mål som jag aldrig vågat sätta. Och detta året är jag bitch, liite iallafall :P Jag kommer att säga som jag tycker och tänker (till rimlig nivå) och kämpa för min framtid. Nu är det stora planer på gång!


hang in there..

Finner inte mycket inspiration just nu, mest bara snor, rivjärn i halsen och ömhet.
Tar en paus tills det inte är suddigt i huvudet längre :)


urban lifestyle



Klocka: Asos.com
Resten: Topshop.com

the walking dead

Det tar emot tusen gånger om att behöva stiga upp när man är sjuk!
Men enligt min arbetsmoral så måste man, man måste iallafall gå upp och försöka jobba! Det finns ju Panodil och ett apotek nära mig. Hade det funnits mirakeltabletter hade jag tagit det ..

Blä för detta, känns som att alla är sjuka på något vis just nu. Fan vad tråkigt, fan vad scary samtidigt .. Man skulle kanske aldrig tagit den där svininfluensavacin sprutan .. Tycker att det har aldrig varit så illa som det är nu sen alla tog sprutan?

Hur kommer detta sluta? ...

vart tog det normala vägen?



Fastnat för denna tröja på Chapnlle.com, synd bara att dom precis som modekungen.se bara har size skit smal. Hos dom måste man vara skit smal för att handla, en storlek 38 eller 40 kan jag leta vidare efter .. Synd, synd! Inte konstigt att idealet för våra ungdomar är som det är. Tydligen måste man vara en storlek 34/36 för att få ta del av deras kläder . . . Argumentera gärna med mig, men jag tror att sidor som dessa förlorar i det stora slutet.

-

Gissa vad som hänt mig, jag har fan inte vunnit på en trisslott iallafall! Jag är sjuk! ÅH HAN I HIMMELEN, WHHYYY?!
På loppet av 2 timmar igårkväll kände jag hur halsen svullnade upp, sen kom febern .. all night long.
Så här ligger jag på min lediga dag, och är sjuk ..Hela kroppen värker, jippie!

En positiv sak idag är iallafall att jag fick min första kallelse till att lämna blod! Jag har aldrig varit rädd för sputor och har bra blodvärde, varför inte hjälpa näste man som kanske inte har detta? Imorgon är det kanske en familjemedlem till dig, eller du själv som ligger på sjukhuset i akut behov av blod .. Tänk på det och joina blodcentralen du också ...

Nu ska jag vila ut denna sjukdomen.
Tjong ballong!

hot or not?



Den stora clutch väskan ser man bara mer och mer av, definitivt en säker följeslagare under armen denna våren/sommaren! Men jag måste säga att jag var väldigt skeptisk i början till den, men nu .. nu vill jag ha en, jag måste ha en! ;) Har redan en modell från Topshop, minns när jag fick hem väskan och tänkte "shiit, var den så stor, varför det?" Men jag älskade den ändå, och nu förstår jag att jag var en av de första (iallafall i min stad) med att bära en "oversized kuvertväska". OH LA LA!



Feel good inc

Idag blir det middag och spel hos Stephanie och Robin :) Ser fram emot en riktigt mysig kväll och sen 2 dagars ledighet ;) SLÅ DET! ;P

Lite "sparkle-licious" (ny) på naglerna och I'm ready for this world!
                       

poppin' bottles

Sipprar lite vin just nu som blev över från maten, väntar på att mannen i mitt liv ska komma och äta "resterna" ifrån den godaste fisksoppan jag tillagat hemma! Tackar Josefin för att hon tipsade om den! MUMS FILLI BAAABBA!

En bra dag idag, gotta love those days .. Köpte mig ett par nya skor också ;) Har dem i svart (våren 2010s modell) och har nog aldrig ägt ett par bättre skor, därför valde jag att spendera pengar på dessa. Och dessutom måste jag säga att de extra 500 spänn de kostar än kopiorna i syntet är väl värda pengar, guld värda. Luktar godare, håller längre, känns skönare. Man måste vara ekonomisk, men samtidigt hur smart är man om man snålar 500 spänn och bara kan gå i skorna i ett år?Och dessutom svettas ihjäl i syntet? .. Man får tänka steget längre. Precis som jag säger på jobb när jag säljer snoddar, haha! Vill man skona håret i längden och köpa snoddar utan metallspänne som går i sönder lättare eller förstöra håret och köpa de med metallspänne för att de håller längre? Think twice ;)


ba diii ba da da da



Skjorta: Modekungen.se
Jeans och väska: Asos.com
Skor, örhängen och armband: Topshop.com
Armband: Kyssjohanna.se

every day is a new day

Dagarna går, och dagarna kommer ..
Idag var en riktigt bra dag (än sålänge), puschade på som fan på gymmet, och sitter just nu med en riktigt god kopp kaffe!

Jobbar endast 3,5 timmar idag, sen ska jag hem och göra fisksoppa! Den som var på blogg.se framsida häromdagen! Den såg ju så muuuumsig ut ;) Sen ikväll blir det faktiskt bara mys med baby och eventuellt en god efterrätt ;)
Något som jag får dille på kanske 2-3 gånger om året är blodapelsin! Speciellt på kvällarna sitter det jävligt fint, haha! Men jag är också lite konstig, det vet jag om .. Men en blodapelsin är en jävligt god efterrätt! ;) Både i fruktsallad och som den är!

Woila´

i'm a joker



Älskar tjejen som gjorde denna videon, hahha!
Låten är faktiskt en av mina top 10 ever .. Se, där lärde sig säkert någon något nytt ;)

pez out



Ikväll vill jag se denna filmen! Men nope .. istället sitter jag hemma och får snällt skita i att se den. Äter lite pez istället ..

feels like spring

              

Tröja: MQ
Kappa: Zara
Armband: Kyssjohanna.com
Skor: Newlook.com
Ring: Asos.com
Halsband: Topshop.com

puss in boots

Såg Shrek 4 häromdagen, haha, puss alltså, han är den bästa!


temporary

Efter en bra jobbdag blev det fika med finaste Josephine <3
Hemma nu för lite mat i magen, sen hem till - guess whoo?! Josehine ;) hihi!
Hörde bland annat att en hyreslägenhet vid henne står ledig, finns chansen? Gissa om jag kommer våldta Josie om uppgifter ;) mu huhuhu . . .


honey your a *




Är så himla glad för vad fina Robin kan hitta på till mig! ;)
Här är två av julklapparna jag fick av honom, armband med texten "when you wish upon a star your dreams come true", och världens finaste ljuslykta!

proud as a peacock





Har nog aldrig varit stoltare över några andra öronhänge i mitt liv!
Världens finaste!

bring my name up



Väska: Topshop.com
Skjorta och jeans: Asos.com
Skor: H&M
Skärp och armband: Asos.com

jag tror att min själ halkade in i fel kropp när han valde

Allt värker i kroppen, stressen gror sig längre och längre in. Snart sitter jag nog och bölar också.
Jag är så trött, orkar inte ta allt ansvar längre. Jag vill att saker och ting ska vara som vanligt, jag vill inte vara mer än människa ..

                             

when you wish upon a star your dreams come true

Godmorgon homies!

Har haft en konstig natt, vaknade med en massa tvivel och oro.
Hur kan mn tveka så mycket på sig själv? På sin framtid och hela livet? Hummm.. Bara pga en dröm?
Det är så sant när man säger "your mind can play tricks on you"

Jag längtar bort till värmen något så fruktansvärt iallafall! Och jag längtar så mycket efter att detta året ska ta fart och att jag ska komma någon vart! Få mitt eget crib, få upptäcka världen och känna mig nöjd med mig själv.
Men man ska vara försikig med vad man önskar .. man kan inte få allt!

Nu måste jag dricka upp mitt kaffe, sen väntar en hel jobbvecka! Ny kampanj och rea så det skriker om det!
Wish me luck..

eye of the tiger



Jeans: Asos.com
Jacka: Modekungen.se
Klocka och stövlar: Asos.com
Örhängen: Gina Tricot
Tröja: Modekungen.se

hopeless love

Vilken fantastisk dag det är idag, himmelen lyser av alla regnbågens färger och jag är inte bakis. Bara lite sugen på en fet kebabrulle special från Huses! hahah! ;)



Det blev en trevlig kväll igår, tråkigt bara att man för en gångs skulle så gärna ville göra något "rejält" på nyår, men slutade istället upp på "Casa Lounge" bland alla 19-20 åringar ;) hahaha! Min pojkvän är inte mer än 20år, men ändå ;) hahahah! Ibland gör sig namnet kärring bekant .. trots mina 23 år ;)
Men jag vill tacka alla fina för ett gott försök igår! <3










RSS 2.0