.


knock knock, anybody hooome?

För första gången sen, hrrm?!, sen jag gick gymnasiet typ vaknade jag igår inte av min väckarklocka igår!! Är man trött då? Robin puttade till mig och sa "det är ditt alarm ska du inte stänga av det?", och då vaknade jag "whaaat, vad menar du?" !! Hatar morrrnar!! Därav bilderna igår ;)

Idag blir det IKEA, Entré och eventuellt annat skoj på vägen :) Att jag aldrig kan ligga hemma när jag väl är ledig?!
Men jag är ledig onsdag-torsdag iallafall! Så då ska jag banne mig baaara ligga ner, jag ska få liggsår om det är så det ska va, bara jag får sova och ligga plant, haha!

OOh, känner att jag börjar komma in i detta igen, snart kommer väl tusen inspirationsbilder, tusen bilder på mig själv och tusen bilder på allt jag köpt det senaste + lite lägenhet såklart ;)

Laaater!

shooot me

Såhär känner jag mig idag . . .


Fast jag är glad ändå, för ikväll blir det vin ^^

spännande väntan

Här sitter jag igen! Åh, det känns "som vanligt" liksom ;)
Vill inte dra allt batteri från mobilen så jag får väl iallafall erbjuda minst ett inlägg om dagen (om ens det är möjligt) ;)

Detta året har det hänt skit mycket, för mycket .. Både till det positiva och det negativa. Men man måste leva för dagen, man kan inte tänka på den man varit eller den man kan vara/kommer att bli. Saker kommer alltid att vara orättvisa och ingen kan berätta vad som kommer att ske/vem man kommer att vara om 10 år. Accepterar man "idag" så, kommer "imorgon" också.

Men nu ska vi inte vara så djupa ;) Men fan alltså, detta året har varit djupt ;)

Början av detta inlägget skrev jag för 2 dagar sedan, tydligen vill inte mina inlägg publiceras så här sitter jag igen och testar lyckan :)
Vi har iallafall pratat med Telia och nu säger dem att internet ska vara klart till den 1:a augusti .. yeah right, det vill jag se .. Så, mina damer och herrar jag får så klychigt säga ..

To be continued . . .

to the world ends

Godmorgon! Skönt det känns att sitta här igen ;) Morrnarna är ju min tid över till detta, så nu det senaste när jag inte kunnat sätta mig här har det blivit att man gått en halvtimme tidigare till jobb istället, haha! så visst har det blivit långa dagar ..

Vikarierar som butikschef just nu, väääldigt spännande är det, det enda jag hatar med det är att jag måste gå upp 6, halv 7 varje morgon .. haha! Morgonen är verkligen inte min tid på dygnet ;P Morgon för mig är när jag kan stiga upp vid 8-9 tiden, det är mer mänskligt tycker jag! Hatar att gå upp när det är mörkt och gå hem när det är mörkt, jobbar man inne på ett köpcenter ser man inte livet eller ljuset utanför utan lever mest i en liten egen värld där inne och leker affär, haha! Men annars trivs jag, tvekar inte på att jag kan bli en bra chef en dag, och det hade inte ens bekymmrat mig om det hänt snart :P

Nu skulle jag ju kunna skriva en hel bok för all tappad tid vid datorn! Men det tänker jag inte göra idag, men förvänta er fler sånna här svart och vita inlägg ^^

hellooo again!

Åaah vad jag saknar att blogga! knäppt men sant :)
Internet är fördröjt 1-2 månader igen! Och snart kommer Telia att få ett rejält hat samtal från oss. Jävla tur att vi inte är studenter eller har ett jobb som är beroende av internet ...

Vi har iallafall köpt oss en liiiiden iMAC, och smarthuvudet robin kom på att varför delar vi inte internet från mobilen till datorn? Så här är jag med lite hjälp av min fina mobil som delar med sig av sitt internet ;)
Så faktiskt så kan jag blogga lite nu igen :D Shit, nu sätter jag ju en jävla press på mig själv ;P

<3

RSS 2.0