lite lägenhet

Mmm, mysig dag!
Har hunnit sola, öppna för spiskillen, varit hos mamma & sis, burit ner saker till källaren och nu ska jag fixa lite mauud tills mannen kommer hem från da jobb. Ska förresten visa en superfin klänning sen som jag ska ha till studenten :P Verkligen en sån pricken över i:et klänning som jag fick förstatjing på tack vare att man har en pojkvän som jobbar på MQ ;P






En styck stökig lägenhet, men en bra början iallafall :D


let the sun shine down on us

Undrar om det är som man trodde när man var liten, att man blir brunare desstu högre upp man kommer?
För här på 5:e våningen har jag banne mig fått linjer efter en kvart i solen?!?!?!?



Fattar inte Robins data, bilderna går inte att vända :( Mac in my ass.

check!

Klappar mig själv lite på axeln idag för att jag faktiskt är vaken och pigg! Ska snart möta upp Robin Hood och ta en tripp till Malmö - w e  n e e d  a  m i c r o v å g s u g n, så det är vårt goal för dagen!
Sen blir det mys hos mamma för idag är det ju mors dag!! Någon som glömt kanske?



Upplevde förresten mitt första störmoment med att bo i lägenhet idag, ungar! Ja ungar, eller ska man säga att det är föräldrarna det är fel på ? Rena rama galoppbanan i lägenheten under oss, på min enda sovmorgon + att jag är bakis!!!! Skriver detta som en liten notis till mig själv- skaffa aldrig unge när du bor i lägenhet! Check! Skaffa soft airgun ifallifall, check!

sex & candy

Köttet är i stekpannan (har ingen grill, haha) och vinet är upphällt i ett glas för 2, till endast mig ;)
Idag blir det partaj, Kajsa bjuder på en svängom och jag har haft en skitdag! Haha, jag är depp gånger tusen, men det skiter jag i just nu, för just nu vill jag bara ha en kvälls galenskap med en massa fina ladys och vin + cider ska bara porla nerför min strupe! BOTTEN UPP!


en riktig skit historia

Jag måste bara berätta om inatt..
Vaknade och mådde riktigt illa, hela magen knöt sig och jag trodde att jag skulle döö!!
Robin vaknar och tröstar mig, men helt plötsligt så mår han också illa?!?! Jag rusar in på toan och känner att det kommer att komma från bägge hållen (you know), Robin rusar efetr en spann för han känner bara från ena hållet!
Sitter på toan och märker att toapappert är slut?!?! Alltså på riktigt SLUT.
Tänker "amen va fan, ska jag behöva sätta mig i duschen och skölja av mig?!"

Men då slår det mig, jag hittade ju i flytten en dassarulle av tusenlappar som någon gett mig som en skämtpresent antar jag. Den la jag ju på toan till "special occasions" (fast då tänkte jag mer en fest typ), men nä banne mig, detta var ju ett speciellt tillfälle. Så ja, där satt jag och torkade mig med tusenlappar ... haha!
Sen kunde jag inte sluta skratta när jag kom in i sängen igen, vilken grej alltså. Hur lyckas man?
Men varför i hel*ete blev vi kassa samtidigt? Och idag är vi friska och pigga som två nötter!?
Måste vara spänningarna från järnvägen eller nått ..


home sweet home

Alltså jag är inte människa just nu. Totalt död. Mina muskler ömmar, nacken är stel och ryggen är på gränsen till ryggskott.
Men jag lever :)

Ska se om jag hinner hem till mamma imorgon och hämta min sladd till kameran så jag kan visa lite bilder från Växjö (som jag lovat) och lite smått på vårt hem :)
Är superledsen att jag inte har tid till bloggen just nu, men just nu är det ordning i hemmet som kommer först och därmed b a s t a .. eller säger man så? ;P

Nu: Pytt i panna!
Sen: Måla köksbordet och sätta ihop byrån til sovrummet.

jag gör vad jag hinner

Super sorry för jättedålig update, men vi har flyttat in i lägenheten nu (positivt iallafall) :)
Jobbar hela dagar i princip, sen har vi inte fått internet här än. Lånar Robins brors internet just nu, men det är bara till att hänga kvar ändå. I´ll be back soon ;)

Berättar mer om Växjö och denna helg då :)

mvg+

Sjukt inspirerad och imponerad av tjejerna som har startat denna sidan som projektarbete i skolan!!?!?!?
Sååå duktiga och såå fina saker de säljer- för en billig peng så även fattiga studenter och vi andra fattiga har råd med lite mode ändå :D



knip mig



Fyllde i min tatuering igår, fy fasen vad jag gillar den! ^^
Ännu bättre när tatueraren säger att den klär mig, passar mig perfekt där jag valde att sätta den! Oh yeah ;)

Hade faktiskt en riktigt bra dag igår, sånna dagar är sällsynta ..
Världens gulligaste tjej kommer fram i kassan på jobb och berömmer min blogg, jag fick kört nästan allt det sista till min lägenhet, bölade på jobb av en känslig historia (ja jag är sensitive,haha), fick gått en långrunda med Emelie, tatueringen och fick träffat fina Therese och Molly :)

Ännu bättre kommer det bli imorgon när vi åker till Växjö! Någon knip mig snällla ..

gud låt mig vinna på lotto

Är uppe i ottan för att möta upp Therese, planera lite inför Växjö resan till helgen! Vi ska äntligen hälsa på världens bästa jenny. Tänk så mycket intryck en chef kan göra att man vill hälsa på henne även efter hon slutat? ;)  Snacka om att göra intyck, och att vara en "av alla" och inget annat. <3

Vidare drar jag för att fylla i min tatuering, måste fan vara gjort nu innan resan, haha. Annars har jag en tendens att dra ut på saker lite, inte få dem gjorda .. Men nu jävlar!
Vidrare drar jag till jobb, jobbar till 17 sen ska jag försöka köra allt det sista till lägenheten idag :P Vi har väl som plan att flytta in till helgen, även fast vi inte fått våra möbler än .. Soffjävelen kommer ju inte förrens om 5 veckor. Skoj ..



Mina feta önskelista just nu:

Ringar: Cocoo
Klänning: Nelly.com
Massage
Diskmaskin
Mikrvågsugn
OBH Nordica olja/vinärger "sprutare"
Biobiljetter
Iphone
Halsband: Nelly.com
Neu Lash: 400 spänn i malmö

Sen tillkommer ju :
Skohylla
Lampa till hallen
Bokhylla
..Ja, you name it.

Varför skulle en 60årig gubbe i Trelleborg vinna 3 mille och inte jag?

konstigheter

Jag är nog inte så rolig just nu, svårt att finna tiden över till att ladda ny energi. Så det blir lite halvkassa inlägg nu märker jag ;)
Måste bara ha tid över, då kan jag lägga ner lite själ och även sätta in min nya header! För nu är det dags :D

Sån snålis man blir av att flytta hemifrån märker jag, river ut kuponger och kollar in klipp från reklamblad, haha. Tog på mig mina snabbaste skor och gick till Maxi halv 9 igårkväll för att handla en grillbit för 24.90kg, (tar mig nästan en timme fram och tillbaka att gå till maxi) "Ooo vad billigt", tänkte jag .. Jag blir rädd för mig själv, haha!!! Ska jag nu bli en sån kupong kärring?




saker börjar ta form..



Det börjar kännas som hemma nu. Tänk, mitt första egna hem, jag flyger vidare .. tänk det ;)
Det känns bra! Superbra!!

det var det värsta!

Haha, det var tydligen inte meningen att jag skulle ha de där skorna. Fick ett mail från säljaren att det hade blivit ett misstag, hon hade tagit bort annonsen för att hon fått dem sålda privat, men av någon anledning la den kvar. Så BANG boom, no dream shoes for me .. Ja, tänk som det kan sluta.
Jag som hade övertalat mig själv nu om att det var ok ändå, att jag råkade buda ;) Trots att jag ändå inte hade några pengar, hahahah!

Shit happens!


big time heart to you

Min bästa tid på hela dagen är när jag tar mitt kaffe på morgonen. Man är fullkomligt avslappnad, hänger lite vid datorn och väntar på en god frukost. Just denna morgon kände jag faktiskt till och med lite guldkant när jag såg vad Anne och Josephine kommenterat på mitt förra inlägg!!

Snacka om att kunna peppa en till tusen, snacka om att värma mitt hjärta liiiiite grann ;)




det är mänskligt att fela ..men typiskt mig

Typiskt mig ... typiskt mig. Har suktat efter skorna undertill i nästan 1,5 år, varit så avundsjuk på alla som hann köpa dem då jag själv aldrig hann klippa ett par för att jag skulle "vänta tills imorgon, är de kvar så är det meningen att jag ska ha dem". Brukar tänka så, och när jag väntade tills dagen efter så fanns min storlek inte kvar, sen dess har jag ångrat mig, januari 2010 tror jag att detta var, dagen då jag gjorde ett stort misstag, hahahahah!

Och vad händer inte, jo en 37:a kommer in på Seconds.se i lördags .. Vad gör jag inte? Jo, utan att tänka mig för ramlar jag in i någon sort "aaaa AA" hypnos och lägger ett bud på skorna. Snabbt därefter ångrar jag mig så in i he?!)l#ve(¤/%te för att jag har verkligen inte pengarna till dom, jag vill så gärna ha dem, jag älskar dem, men jag har inga pengar till dom .. Trodde faktiskt inte att jag skulle vinna dom för de var billiga jämfört med vad de kostade orginal. Men ja, jo, jag vann dem .. hade skitont i magen och sprang på toa flera gånger för att jag skulle berätta för Robin vad som hänt. Fick springa in på toan på lunchen på jobb för tårarna samlades i ögonen för att jag var tvungen att berätta för Robin. Haha. Jag visste att han skulle bli arg ju .. haha. Vår ekonomiska situation är ju lite annorlunda nu, spontanköp får inte förekomma längre, några hundralappar är mycket nu.. Aja baja mig.





Bilder: Frida Fahrman och google

en gnista rik

Har aldrig haft så mycket pengar på kontot som jag hade igår, jävlar vilken känsla! Men den känslan brann upp på ILVA, haha!
Vi fick iallafall 5 bonuscheckar, det är inte fel! :D Och vi fick beställt alla möbler (i princip).
Oturligt nog bara så var 80% beställningsvaror, men det får vi ta när vi fick lägenheten på 2 veckor bara, typ. För en annan svensk hade det vanligtvis tagit ca 3 månader, men här, här går det undan!! Vi är nöjda iallafall :)

Men det kommer kännas konstigt att bara ha en säng, ett skrivbord, en datorstol och Robins gamla soffa i en månad ca, haha! Äääh ;)

Jobbar till 16 idag, nackdelen med att jobba inom handels, sen sticker jag "hem" till lägenheten.
Ses!!

long time no see

När stänger ÖB idag? Jag måste iallafall dit ..

Pinsamt igår, vi var i lägenheten och tyckte att saker stod inte där vi ställt dem? Eh inbrott? Nä, jag hade glömt bort att mäklaren sa att en städerska skulle komma och ta allt byggdamm. Hahahah, stackars henne, så hade vi redan ställt dit en massa lådor och grejjor :D Typiskt denna kvinna .. skriver jag inte upp det i min kalender så finns det inte, så funkar det i mitt huvud, det får inte plats :)

Fick träffat Kajsa igår, vi bytade julklappar. Yes, julklappar .. vi hann inte ses innan jul och gissa om vi hunnit ses efter jul? 1 gång på en fika på stan. Men det är aldrig för sent för presenter!!
Superglad blev jag iallafall! ;)

Annars så blir dte en lååång helg, jobbar hela helgen + att vi efter jobb på lördag måste sticka till ILVA och handla våra möbler. Sen kommer syster hem från Spanien eller var det nu var hon är :)
Sista dagarna nu innan vi flyttar helt som man får va med sin lilla familj, vi som varje kväll sitter i soffan ihopa och pratar om dagen som gått. Det är vår tid tillsammans efter alla jobb, träningar och annat. Ledsamt ju .. Robin, snacka om att du har press nu att fylla det rummet på kvällarna :D


mad as a hatter



Har tokdille på en maaaassa nu. Bara för att.

min +2

Ännu en lång jobbdag väntar. Jag tycker att det blir svårare och svårare att stiga upp på morrnarna, varför har det blivit så helt plötsligt??

Vi var förresten i lägenheten igår, åh .. det känns så kul ;) Den är så fin och precis lagom till oss!
Nu ska det måttas jäävlar i det, och innan helgen ska vi ha hunnit handla möbler, eller iallafall beställt dem.
Vi hade supertur för de hade råkat göra en "felbeställning" som dom kallade det och hade alltså målat hela lägenheten trots att det var vi som själva skulle göra det :D
Så nu är det väl i princip bara en fondvägg vi vill göra, sen är det bara möblerna som ska till! YAHOOO!
Och jääeevlar vad kul det är att handla möbler ^^

Någon som är ännu kuligare (från det ena till det andra) är att jag ska träffa Kajsa ikväll :D
Förväntar mig ruskigt mycket update på allt möjligt nu Kajsa ;)


.slut

Måste bara tipsa er alla, speciellt er som sååå nära beställde en YSL ring men avstod i sista minut pga vad den kostar?? (typ jag), kolla in dessa kopior från Cocoo.se !!!


Varför hittar man som mest när man inte har pengar? Åhh, i'm diiiiieing here.slut

nya vanor



Oooh vad det svider i hjärtat .. ååh vad fint. Åh vad fint .. :`(

+-0

Efter en hyffsad jobbdag bar det vidare runt land och rike! Nää, men nästan ;)
Flyttlådorna står ööööverallt här, och jag blir bara mer och mer förvånad över hur mycket skit jag har liggandes :P Sen råkar jag vara liiiite hamster också, har lite seperationsångest till sånt man sparat på sig under åren ;) Tänk om det kommer en dag då jag vill ha det igen? Usch för att kasta saker .. haha!

Tänkte tvinga ut mig själv på en liten powerwalk om en stund, ska först bara böla klart till Biggest loser ;)


det är det lilla som gör det



Gissa vem som satte i sina feather extensions denna morgon? Haha, syns inte så mycket på bild, men de är där, lovar :D

Sen ännu gladare blev denna tjej när hon precis fick reda på att vi får kontraktet och nycklarna till lägenheten imorgon! WUHU!! Åååh, det pirrar i kroppen :D

pimp my hair



Denna hade jag ju easy easy velat ha!!
Men denna damen måste lugna sig, shopping står ju inte direkt på schemat de närmsta åren .. Åh fy fan vilken tråkmåns jag kommer bli.. Det slog mig nu. Men jag behäver iallafall inte vara inne på det 24:e året och bo hos mamma iallafall ;)

Alltså, någon som vet hur man tjänar extra slantar utan att  behöva sälja kokain eller sigsjälv? :) haha!
(och samtidigt ha ett liv)

take a walk into my life

Efter en heldags tripp i Malmö känns saker och lite aningen lättare. Endast soffan vi tvekar på nu, måste ha tillgång till lägenheten innan söndag för att ta mått då ILVA har ett kanoooon erbjudande som går ut söndag, så håll tummarna för att det fortfarande är hantverkare i lägenheten som kan släppa in oss?! :)

Hann hem till halv 4 och la mig faktiskt i solen i 1,5h! Hade önskat att jag var ledig imorgon också för då ska det tydligen bli the hottest day so faaar! Men men..
Nu har jag iallafall lagt 2 lager av mitt nya svarta matta nagellack och väntar på att Emelie ska sluta jobba så vi kan gå en powerwalk :)


det snurrar i min skalle

Åhh, mycket i mitt huvud just nu!
Varit på IKEA, ilva och jysk idag, fick med oss lite smått och gott och och en lista med potentiella möbler som får flytta in hos oss ;)
Blir en tripp till Living och Lutz imorgon också .. sen har vi väl förhoppningsvis bestämt oss :) Happy people here ..

Men det snurrar i min skalle .. oh la la!


en dans på rosor?


Måååste jag gå upp idag??

Just idag känns livet inte som en dans på rosor. Skjut mig skulle vissa säga, oh lord säger andra ..
Jag är iallafall skit sen idag, måste vara på jobb om en timme och är inte alls anständig än. Kaffet har inte ens hunnit svalna och jag vill inte borsta tänderna direkt efter 2 koppar kaffe (tandborsten blir sig aldrig lik igen, bajsbruna strå istället för vita) :)

Men vad gör man, jo man intalar sig själv att JAG KAN! Om jag bara vill (snarare måste).. gamla ordspråk hjälper ibland ;)

jävlar i namma

Ska snart åka ut till smyge och serva bilen, lilla nisse bilen ska bli fin ^^

Trodde att jag skulle få tid under dagen till att fylla i min senaste tatuering, men nope, 2 veckor till får jag hålla mig. Men bara jag kan sola på Rhodos så är jag lugn :D Så jag har bara haft en skittråkig ledig dag, hade hellre jobbat eller letat möbler, men allt kan man inte önska sig ..
Nä kanske skulle jag kört ner och växlat pengar på jobb? Jaa .. det gör jag.

Kan förresten berätta att en ny header, och ett nytt utseende är på gång till mig blogg, ska bara få honey undertill till att hjälpa mig lite, är aningen skitkass på sånt själv ...



man är inte säker ens under sitt eget täcke!!

Har gråtit hela natten!! Varför??!! Usch, det är så jäkla äckligt .......... ööörk!!
Vaknade lite så oroligt, något var konstigt, vad vaknade jag av liksom?? Tänkte, ääh, jag är nog bara kissig nödig.
Reser mig upp och känner att något kittlar/kliar till på låret - PLOFF säger det på lakanet .. "ehh, vad var det?"  .. Tänder lampan och ser till min FÖRSKRÄCKELSE att det är en fästing som är lika stor som en jävla polly godis!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
Alltså jag vet inte hur mycket jag skrek och grät för jag hamnade nog i något chocktillstånd då jag har världens fobi för fästingar och löss!!
Jag har alltså vaknat av att den bet mig tror jag, för jag tror inte att den har suttit mitt på låret och hunnit bli så stor bara under natten på mitt blod!!
Katterna KAN GLÖMMA att dom får sova i min säng något mer ....!! Glad att jag slipper sånt nu när vi flyttar, även om jag kommer sakna katterna otroligt mycket! (ens små barn ju) ;)

Fast nu fick jag precis veta något värre, så nu går jag gärna under täcket igen ...
<3 oh vad ont i det gör i hjärtat.
Livet är inte något att ta för givet, glöm aldrig det!

ont det gör ont



Nytt från Glitter!!

ps: halsringen kan bäras utan hänget också.

kronan är vänd

Nu händer det saker, jag är med lägenhet! :D Typ! haha!
Redan 15maj har vi tillgång till den så jääävlar vad jag behöver spara och vända på varenda krona nu för att klara detta. Men finns hoppet så går allt!

Men fan vad jag har ont i magen, är trots allt rädd och nervös, rädd att konflikter ska uppstå, nervös för hur vi ska klara detta..
Saker jag har bokat in som jag inte kommer ha råd till längre .. fan, hur löser man det liksom? Hur säger man jag kan inte längre?


blåbärskaos

Provade något nytt, havregrynsgröt med blåbär och kokos (och Alpro Soya såklart)..


Men ät inte det innan du ska till jobb eller hemifrån överhuvudtaget för man ser ut såhär efteråt:



Hahaha, blåbärsKAOS! i munnen!!!!

JS

Någon som är intressead??
Jessica Simpson skor storlek 37 helt oanvända!
1400 spänn .. (Går inte att få tag i längre)



tummen är ute ur r*ven

Ska snart börja jobba, gick upp tidigare för att jag skulle ringa till handels om några frågor, och sedan tidigare vet jag att det är sjuka väntetider innan man kommer fram. Men idag, nä då gick det skitsnabbt att komma fram, och vaför det?? Joo för att deras server la nere så de kunde inte svara på en enda fråga så jag skulle återkomma i eftermiddag! Men ÅH! Nu kommer jag att glömma & ringa dom i en månad till sen är det nästan inte lönt att ringa igen ..

Men något positivt idag är att jag bara jobbar till 14.00, sen 15.15 ska jag möta mäklaren utanför lägenheten som vi antagligen säger ja till idag ;)

ka kaaah

Vill tipsa till er som vill ha feather extensions, men som jag inte vill lägga massa pengar på det om ni känner er osäkra på om det är något ni kommer trivas i??

denna blogg säljer en tjej feather extensions för en billig peng, själv beställde jag 4 st för 160kr, det kan man verkligen inte klaga på om man bara vill testa det! :)



i -brist -på -annat -skrivande

Försökte sola lite precis, men nähää, då skulle molnen komma i gäng och blockera hela solen för min kropp!
Fan alltså, då får man sätta sig här istället!! ;)

Ska på lägenhetsvisning idag, även om det verkade som att lägenheten redan var bortlovat till någon annan, haha (okej?). Sen imorgon ska vi kolla in lägenheten på Hantverkaregatan igen, sist vi var på visning fanns det inga lampor i lägenheten när vi kollade på den 9 på kvällen .. Så jag bad om en 2:a visning :P

Vi är trots all ok:ade för den lägenheten så den är vår om vi vill ha den ... Ska vi??? Aaah ...
Fan vad allt händer snabbt nu!! Och jag älskar att vi fixat allt själva, detta bevisar bara att när man verkligen tar tag i saker så händer det.
Men tar vi lägenheten på hantverkaregatan så kommer vi få leva sjukt snålt, är vi inte redan tråkiga som vi är så kommer vi bli tråkigare för när allt är betalt och vi lärt oss leva på nudlar och vatten så har vi kanske en 20:a vars kvar att leva på !! TJOOOHOOO! Så därför ser jag detta bara som ett startskott för oss (om vi väljer att ta lägenheten), så glöm inte bort att vi fortfarande letar annat också ;)

Peace out!

RSS 2.0