today, tomorrow and yesterdag

Godmorgon! :)

Ska besikta bilen nu om en liten stund, hoppas att allt ser bra ut :S
Kostade inte så mycket som jag trodde att "förbereda" den, så jag hoppas att pengarna jag fick över därifrån kan spenderas på annat än reperationer iallafall ..

Fredag idag alltså .. och 4 dagar kvar tills man är 1 år äldre. Kommer antagligen önska mig en tidsmaskin i födelsedagspresent så jag kan sega ner tiden lite och hinna med en massa som man aldrig hann!
Men just nu ser jag iallafall fram emot en förhoppningsvis fäääntääästik lördag som kommer spenderas i Malmö! Sen drar jag till med lite kalas på söndag (för familjen bara). Orkar tyvärr inget annat just nu, så resten av er - det blir kauuga och kaffe en annan gång :) ok!

Nä, lite frukost i magen nu!
Ha en bra dag! :)

a walk to remember
Har nääästan haft en heldag i Malmö. Tiden bara sprang förbi, och i slutet var det vi som sprang som bara den för att hinna det sista och hinna till bilen innan en böteslapp blev satt, haha!
Vädret har ju varit helt fantastiskt idag, och både jag och my maaan var helt upp i varv idag! Ville verkligen inte att Robin skulle vara tvungen att jobba sketna 16-20 idag :( Bästa dagen på länge idag ju :(

Men jag fick tag i vad jag letade efter iallafall, svarta High Waist RIKTIGA jeans YES!
.. Sen lite annat också.. ni vet hur det är ;)
En ny kamera (sony nex-5) fick följa med hem, och även en apple "tv" (ingen riktig tv, bara elektronik nördar förstår ;P )


Nja, det var nog alles!

st-germainNytt lack från MAVALA st-germain heter det, påminner lite om svarta vinbär, när du får "saften" på fingrarna, haha!

anger management

Min vardag är en hel röra, mitt hjärnkontor måste ha ett iq på 0 just nu eftersom jag inte kan göra mer än gråååta som ett barn hela tiden.
Jag är absolut inte människan som "inte pallar trycket", jag är alltid på hugget, jobbar 3 jobb, betalar mina räkningar direkt när jag får dem, tar hand om mitt hem.. ja you name it. Men just nu, just nu pallar jag verkligen inte ..
Jag har beslutsångest och känner mig så jäkla pressad just nu. Funderar på att ta den där veckans semester som jag sparat, men nope, det kan jag inte heller kom jag på. För nu har jag tagit på mig en massa annat också ..
Vem vill byta vardag med mig? :)

På köpet får du ett stort bagage, men inte mycket tack för det :)

(så känns det)

top collectionNytt på Glitter, lite av en favvo kollektion ;) WOILA BOILA, så fiiiint!

love

Satt precis och läste igenom min blogg, oj vad jag måste starta om på nytt :) Kan nog i all hast skriva som om jag vore en galning, haha!  Men jag står för den jag är, inte meningen att verka arg och brysk bara :P Men ni som känner mig vet att jag är rent för snäll :)

Känner mig just nu lika ledsen som lycklig. Mycket händer på en gång, jag har stora förhoppningar men små förväntningar (kan man ens säga så?)
Jag jobbar väääldigt mycket för tillfället, har verkligen inte tid just nu för bloggen. Måste ta hand om hemmet, migsjälv, måste sova, äta, umgås .. Och jag kämpar vekligen. När/var/hur hittar man balansen där emellan? Och när ska jag hitta balansen på brädan jag står på just nu?
Jag ser verkligen en framtid på jobb, men går bara på ett vikariat som inte leder mig särskillt långt. Jag har fått fina erfarenheter men är ledsen för att jag inte kan komma längre. Det känns som att man ställer upp en massa, på mina 3 (?!) jobb, men mer än så är det inte. Missuppfatta mig nu inte, älskar det jag gör, men i min framtid vill jag inte bara leva på vikariat och jobba extra hela tiden.
Faktiskt så frågade en kund efter mitt nr häromdagen, hon har ett företag inom modebranschen och ville ev erbjuda sina tjänster till mig. WOW tänker jag, kan detta vara mina chans? Vet inte.. vet inte.. Men jag ska googla en massa nu på företaget :) .. Sen ska jag sova, ooh vad jag ska sova. Fy vad trött jag är märkte jag nu!
RSS 2.0