hot or not?



Den stora clutch väskan ser man bara mer och mer av, definitivt en säker följeslagare under armen denna våren/sommaren! Men jag måste säga att jag var väldigt skeptisk i början till den, men nu .. nu vill jag ha en, jag måste ha en! ;) Har redan en modell från Topshop, minns när jag fick hem väskan och tänkte "shiit, var den så stor, varför det?" Men jag älskade den ändå, och nu förstår jag att jag var en av de första (iallafall i min stad) med att bära en "oversized kuvertväska". OH LA LA!



Kommentarer
Postat av: Tess

Tack! får kolla in.



Riktigt snyggt med sådana väskor, men ganska opraktiskt dock. =/

2011-01-09 @ 16:59:13
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Tess

Ja skorna är bra. Men oversize-clutchen är inte så jättepraktisk. Jag tycker de är supernsygga men om jag skulle gå ut så vill jag ha något man kan ha över axeln. Men en sån med rem så är jag på! :)

2011-01-09 @ 17:26:47
URL: http://www.egowar.se
Postat av: Josefin -Happy Days-

Tycker att väskorna är snygga men tänker på att det måste vara jobbigt o gå runt o hålla i dem hela tiden, speciellt om man har mkt som ska med. Men som partyväska i lite mindre modell kan jag tänka mig en. :-)



Ja färgen på dina nya skor var något jag gillade med, det känns verkligen vårigt och man vill gärna hoppa ur vinterjackan o stövlar nu o tjuvstarta vårmodet. ;-)

2011-01-09 @ 19:47:50
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays/
Postat av: Josie

Fick ju låna en sådan av min kära granne när jag var ute sist... slutade med att min plånbok var borta när jag kollade i väskan dagen efter.. :S haha jag ska INTE ha sånna väskor! Håller med Tess, att det ska vara en med rem så man kan ha den över axeln.. så slipper man tänka på vart fan väskan är haha ;P

2011-01-09 @ 21:50:56
URL: http://jrosvall.blogg.se/
Postat av: sofie

Väskor över axeln gör bara ont :( Man blir helt sne fan :P Clutch är lika med Sofie ;)

2011-01-10 @ 12:23:53
URL: http://sofiearndt.blogg.se/

Skriv något snällt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0