Typ punka

Alltså .. häromdagen var jag så jävla kass så jag körde på trottoarkanten med min lilla Nissan. Åh.. och vad ser jag inte när jag går ut till bilen igår. Jo att halva luften är ute ut hjulet .. Åh vad jobbigt liksom. Och idag var jag tvungen att ta bilen till jobb, men det funkar att köra ju? Haha, men iallafall jag körde ner till OK macken och frågade om dom ville hjälpa mig. "Öööh, jag är ensam i butiken så jag kan inte gå ifrån". JAJA. Tänkte jag, jag får väl testa mig fram, spruta i lite luft eller nått. Så säger han i butiken "gå ut till han killen som pumpar sina däck just nu, han kanske kan hjälpa dig?" Ok, jag får väl göra det sa jag. Går ut.. så ser jag att det är "min första" alltså ni fattar, killen som "var min första" och som jag inte snackat med på flera år. Och med OK killen i bakhuvudet så var jag ju tvungen att fråga han om hjälp. Hahahah. Det var roligt .. skämdes som en kattajävel, men han hjälpte mig och vi skämdes nog lika mycket båda två. Men .. haha.
Jaja, det är luft i däcket nu iallafall .. Så vi får väl se imårrn om det är luft kvar eller om jag får köpa ett nytt däck.
Skaffa aldrig bil, det är skitjobbigt :)



Sista dagen på jobb var jobbigt .. Dagen gick ju så snabbt förbi, sen var det kramkalas och jag bjöd på kaka.
Det är tungt, yesbox!

Men imårrn ska jag till Vero Moda och provjobba, så kom inte in och stör mig ;) hahaha!

Annars antar jag att veckan blir lugn. Jag och mamma drar in till fields om ingen annan vill följa med? Sen kanske jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen?
A-kassa förtjänar jag ju trots allt ..
Fan vad jag känner mig fattig och utblottad! Naken mitt på stan! Så känner jag mig!
Nä, snälla någon knip mig!

hejhopp!


Rädd för mig själv

Sista dagen på jobb. Det känns lite jobbigt kan jag berätta ..
Vad händer nu då liksom?



Ha en bra dag!
Tjollahopp!

2-2

.. Slutade matchen. Och mimmi, du ÄR bra :)

Ikväll blir det bara chips och dippa. Synd bara att det inte visas nån bra film på tv idag.

Och imårrn är det sista dagen på jobb.. det känns, det kan jag säga. Fy fan efter 2,5 år.
Sen tisdag är det Vero Moda, vi får väl se vad det leder till .. :)
Men jag hoppas ändå på zara nu, hur roligt hade inte det varit. Favvo affären & allt :)

Ha en mysig kväll!
Pussochkram!

Söntag

Körde hårt igår, så idag blir det bara lugna gatan. Mimmi spelar match idag i höllviken, så jag följer med och "stöttar" ;)
Sen blir det lite köttbullar och mos när man kommer hem :D

Jag och mamma ska till Fields i veckan -igen.
Hur kunde jag vara så pantad och verkligen missa de ställena som jag verkligen skulle gått till? Aaah!
Och jag måste berätta, jag kanske ska jobba på Zara i Danmark :) .. woop woop

Hands up, baby hands up!

Ballong

Kan inte min data och skit telia bara ge med sig?
Än en gång har datan klyddat ..

Fest ikväll, men jag är inte alls på humör ..känner mig bara tjock och har inga kläder som passar.
Men det struntar man väl i efter några cider i kistan :)

Hejhopp!

Bukfettskväll

Huses calzone och 10 munkar för 60 kr.
Fett hej!

sättas i karantän

Hej hoppla!
Jag mår inte helt hundra idag! Gissar på att det är hostmaskinerna mimmi och mamma som smittat mig?
Hoppas bara att jag inte blir dålig tills imårrn ..

Antar att jag får stanna hemma idag. Jobbar trots allt 10-18, och om det är lika mycket att göra idag som igår så kan jag ju kyssa mig själv.

Får väl lyfta på ändan och hitta något att ha på mig idag! :)

Tjoflöjt!

i drömmarnas land

Jag har sån huvudvärk att det inte är klokt!
Och jag var inte alls beredd på att det var så mycket att göra på jobb idag! Hur ska dom nånsin klara sig utan mig? Såå mycket att göra idag, och då var det inte kunder det handlar om, utan saker att göra i butiken som inte gjorts. Jag har varit ledig i fyra dagar.. 4 dagar. Nja ..
Jag fick iallafall stanna till 18 idag istället för 16, men visst, det tackar jag bara ja till för jag behöver alla pengar jag kan få nu.

OM jag någon dag blir riktigt snuskigt rik så ska jag köpa så många Oscar de la renta klänningar som jag bara kan. Man kan bara älska hans verk! (kom och tänka på det nu för jag önskar att jag hade hittat en sagolik klänning till helgen).
Sånt här drömmer jag om på nätterna .. :)








(detta är världens vackraste klänning UTAN guldvästen över)

Usch, nä snälla panodil börja veeerka!

/Sofie


?

Dricker mitt kaffe i lugn och ro, och tankarna bara ruusar igenom mig .. Detta är en av mina sista dagar på jobb. Usch, det kommer att kännas jobbigt, men vilket val har jag?
Nä, jag ser faktiskt fram emot helgens bravader (trots att jag fick höra att vi var sånna inbitna Trelleborgare för att vi ska se Arvingarna i öltältet och sen gå på magasinet eller hirisont). MEN men men men, det är inte jag som valt detta, vad ska jag göra? :)

Jag hoppas att det inte kommer några kändisar idag på jobb för jag ser bokstavligt talat ut som en uteliggare idag! Håret vill inte se ut som jag vill, och jag kommer köra på en randig t-shirt och jeans bara. YES!

Tack för Svt play, för såfort So you think you can dance hade slutat igår så la jag mig i sängen med min data och kollade True Blood! Verkar faktiskt vara en bra serie .. Så den får vi väl följa ;)
hahaha!

Nu får jag väl göra mig iordning det sista, sen ska jag promenera till jobb!
HEJOCHHÅ!

Fotboll

Drar och kollar på Mimmi som spelar match 18.15 -vånga!
hejsvej!

Förändring

Jag har verkligen ingenting att göra idag :) Efter intervjun (som gick bra förresten) så fick jag tralla in på Vero Moda och handla lite kläder. Jag har verkligen inga pengar till det, men om man nu ska jobba ite där så måste man ju bära deras kläder också såklart ;) Gjorde bland annat världens klipp, 2 tröjor för 200 kr! Wuhu!

Jobbar nu torsdag, fredag .. sen blir det en (förhoppningsvis) galen lördag som väntar!

Såg förresten att man ska kunna se True Blood på svt:s hemsida "om man missar något avsnitt", WUHU, perfekt för mig ju!
Så nu blir det ännu en serie att följa! Robin kommer hata mig :D hahah!

Ha en mysig kväll!

skriker sofie

"Hej Sofie, eller hur vill du ha mig?"
JAAAA!
Denna tröjan är meeer än bara perfekt!
Men helt för dyr. Enda gången jag hade lagt 2000 kr på en tröja hade varit om jag hade fått ut 20 000 kr i månaden själv. haha.



Men visst skriker den "Sofie"? :)

Onsdag, ja onsdag

Sitter här vid datan med turban (har precis duschat) :)
Jag vill inte redan äta frukost för då kanske magen sitter och skriker på intervjun? haha! Så jag försöker dra ut tiden lite nu, småhänga här och fundera på vad jag ska ha på mig?
Jag tänker verkligen inte klä upp mig iallafall. Jag hoppas göra intryck på annat vis istället:)
T-shirt, jeans, och en maaaassa accessoarer brukar bli slutresultatet :)

Jag har sovit riiktigt gott inatt! Men så vaknade jag imårse av att jag behövde gå på toa.. och vad händer inte. Jo katten hade spytt mitt på badrumsmattan, och såklart innan jag hunnnit tända lampan så står jag redan i det ..
Mums va?

Nä, jag kan iallafall börja sminka mig?
Sen ska jag ta bilen in till malmö, tyvärr är det billigare än bussen. Känns som att man måste vara rik idag för att kunna åka buss. Så tyvärr får jag bli o-miljövänlig. Och jag som till och med brukar vara duktig med att ha tygpåse. Men sorry världen, bussen är för dyr ..

Hatar att jag inte kan se den nya serien Tru blood idag, SYTYCD är viktigare hallå ;)

Sen när jag är hemkommen igen så får det bli en sväng på stan för att hitta något till emelie.

Pussochkram!

Heldag i Danmark

..kl är 08.00, klockan ringer .. jag och Robin vaknar knappt inte .. vi veeelar, men bestämmer oss för att ta tag i oss själva och stiga upp, sen banne mig dra in till Danmark!
Så där har vi varit hela dagen :)
Jag gjorde näästan slut på alla mina cv, sökte jobb efter jobb, men trots att jag fick höra att "dom skriker" fortfarande efter folk i Danmark, så verkar det som att jag är minuten försen .. igen! Det var verkligen inte en enda butik som behövde personal .. Zara gav mig lite hopp då jag fick prata med "chefen över chefen" direkt.
Och för Robin var det likadant ..
Ah det blir väl taxihuset i Malmö :) hahahah. Hörde att dom behövde personal till telefonväxeln på ett taxibolag i Malmö, men då måste jag ju också vara beredd på att jobba lååånga nätter, tidiga morrnar och kanske till och med gå en kurs i språket "askalas fulla fan" då jag antar att det kommer bli många sånna personer/samtal som kommer in/ringer in ;) hahaha! 

Jag ska iallafall på intervju på scorett imorgon, och på tisdag ska jag provjobba på Vero Moda :)
Detta är jag självklart superglad för, vilken chans liksom, men problemet är att det bara är "extra" på båda ställena .. och hur långt kommer man på det när man har räkningar och lån att betala av varje månad?

Usch nu märker man verkligen att hösten börjar komma, det är MÖRKT ute redan ..

Men något som piggar upp när tråkiga hösten kommer är kanske en ny parfym? Någon fyller ju år snart .. och .. höhö.. jag har hittat en god parfym.

Viva La Juicy couture heter den, och den är lika dyr som den låter .. 100ml för tusen jävla kronor. Jag får nog börja hugga efter guld i grottorna om jag vill lukta gott. Jävla bekymmer, kan man inte bara kleta in sig lite med ett löv eller nåt?

Nä nu blir det tv med systeryster och Malin.

Pussochkram!

Tuff vecka

Ja, detta blir en tuff vecka känns det som. Kanske är det inte så mycket att göra egentligen, men det bara känns som det. 
Idag måste jag skriva in mig på arbetsförmedlingen, posta brev,  skiriva ut cv, ändra lite cv, packa och planera inför imorgon: imorgon ska vi aaantagligen till Danmark och söka jobb, jag och Robin. Sen vill jag gärna hinna med att träffa Kajsa. Men jag lovar inget :(
Onsdag ska jag på arbetsintervju, och allt snurrar i mitt huvud! Tänk så får man jobb direkt i Danmark? Vad gör jag då? 
Sen blir det jobb resten av veckan. Och när ska jag hinna träffa elise och handla present till emelie?
Nää vi får väl seee ..

Nu ska vi in till stan iallafall!

En liten bagare

Godmorgon! Pigga och glada?
Själv har jag varit uppe tidigt idag, vaknade av att både Mimmi och mamma hade hostattacker .. Mysigt att vakna till?

Såå, gissa vad jag gör? Jag bakar bröd :D
Robin sover än så jag vill överraska han med något gott ;) Och hemmabakat är ju bara godast!
Tänk bara att vakna till doften av nybakat bröd .. mmmhm!

Solen skiner men jag är inte alls på humör för att lägga mig och sola. Jag borde bättra på brännan, men uh .. jag orkar inte lägga mig och pressa :)

Nää, nu har brödet jäst klart så back to business ;)

/Sofie!


Lördagens icke bravader

Precis ätit en väldigt god och lyckad lasagne!
Jag är nog lasagne mästaren ;) hahaha!

Blir bara lite friidrott nu, sen film och gooottis såklart!

Hai&ivaaaj!

Fredagsmys

Gårdagen spenderade jag på A9 med lilla Emelie och Mamma Mia!

Just nu ska jag packa mitt pick och pack och dra till jobb!

Ha en mysig dag!
/Sofie

my back

MIN RYGG ÄR HELT KASS!
Aj aj .. vet inte vad jag gjort, men den är kass iallafall .. bu hu ..

Helgen blir lika lugn som ett barn med adhd - som går på tabletter!
Får se om jag känner mig piggare ikväll om jag följer med till A9 :) Jag boorde ju .. men jag går inte dit i pissregn och värk i ryggen när jag dessutom ska jobba imorgon. No no ..

Jag idag:

Lite så gangstah' face ;) Eller fuckface kanske andra vill säga?
;)

.. Kanske skulle tvättat spegeln? hahahaah. Massa prickar överallt tycker jag .. som bara kan vara SKIT! hahah! Flugskitar, spray och gud nämn ej vad! haha!

Ska lägga över lite saker på min hårddisk nu, det är min enda säkerhetskopiering ..Så det gäller att inte glömma!

Måste även berätta, det var en tjej på jobb idag, Hon var från tyskland och skulle gå i skola här i sverige i ett år. Jag ville bara ta mig an henne, hon var så kär och försökte verkligen prata svenska .. men den sög ;) Men varför är man så "mammig" ? Jag vill alltid ta mig an allt och alla? :D

Trevlig kväll kära barn! ;)


På onsdag

.. ska jag på intervju hos scorett ;)
YEEEAY!
Guess who is Feeling Happy Today!

Men, jag måste ändå ner till arbetsförmedlingen, måste tyvärr ändå ansöka om a-kassa ..

ooops, kände precis att jag veeerrkligen måste raka benen .. haha!

Kram hejhopp!

En bra start

Hej tjollahoppsan!
Sitter just nu med en kopp kaffe, rikigt gott gjort idag! Mjau ..
Detta är hemskt att jag säger det, men, jag ska försöka sluta dricka kaffe ...
Tänker på tänderna .. andedräkten, och huvudvärken!
Jag kommer definitivt att känna mig som en knarkare på rehab! Skrikande huvudvärk och sängliggandes! hahahaha! Men jag ska testa .. och jag ska klara av att sluta!

Igår var jag på hugget så in i bomben, eller rättare sagt, jag och mamma var på hugget och joggade lite ihopa ;) WUHU för det va! ;)
Självklart smygstartade vi bara så det var ingen större sträcka vi sprang .. men en bra början!
Eftersom jag blir arbetslös nästa vecka så har jag inte råd till ett nytt gymkort .. så det får bli långpromenader och jogging istället!

Nä nu kanske man skulle lagt på lite make up?

Tjing tjong!

walk alone

Ses ikväll vääl ..



Nu går jag till jobb!

sweet

13-18 idag ..

Lite inspiration:

SKA köpa en sån, "body" av något slag :)


Mina röda nagler, känns som att sommaren håller sig längre om jag sätter til en liten färgklick!


Röda läppar och "knorr", jag jag jag ;)

Dags att göra sig iordning kanske?
Pussochkram!

paint it red

Mina nagler är KNALL röda .. yihi!
Tänkte att om jag orkar imårrn innan jobb så ska jag försöka sätta ihop lite bilder av vad som inspirerar mig just nu ;) Kläder, färger, människor ..

Sov gott!
PUSS

chilikeso qusadillas

Kan inte förstå att jag bara har nästa vecka också kvar på jobb ..

Jag håller tummarna för mig själv att jag hittar något nytt snart, och självklart har jag några som speciellt är on my mind ..


Smakade ett nytt recept idag, mumsfillibabba I say :D Nån grönsakssoppa special med qusadillas.
Och quesadillasen var helt klart pricken över i:et!
Ta bara 2 tortillabröd, lite chilikeso (eller naturell med chilikrydda på, om du inte hittar chilikeso) bred ut keson på det ena brödet, sen slå ihop dom. Stek i lite smör på varje sida, sen KLART!


Tv:n och jag ikväll bara!

Pussochkram!

Min framtida tatuering

Jag lovar, att om jag någon dag har så mycket pengar att jag bara kan "slänga ut" minimum summan av vad det kostar att tatuera sig såhär så SKA jag göra detta!


Tyvärr är det ju något som slits bort med tiden, så ska man göra det så blir det nog en dyr tatuering i längden då man måste göra en ny, eller iallafall fylla på den, med jämna mellanrum. Haha.
Men rolig är den :D
Tycker att det är perfekta tån att göra det på också! :D

Väntar på att Min Robin ska sluta så vi kan dra till IKEA.
Wuhu!

Sen blir det jobb onsdag-fredag. Ledig helgen, sen blir det min sista jobbevecka :( buuu ..

Yall hey!

Denna kväll

Kollar på PB, sen blir det bums i säng!
Imårrn ska jag söka jooobb!



Natti!



Förresten, världens bästa Bolt gjorde det igen! Hands up för han va :)


Skor i all ära

Oh vad lovely ..
Mimmi fick dom idag, dom är verkligen skitsnygga i verkligheten ..



Förresten, jag har tagit hem dessa från jobb, som höst/vinterskor eftersom jag gissar att jag tyvärr inte kommer att hitta några stövlar ..

Även dessa är myyycket finare i verkligheten ;)


Fick även handlat hem lite från Agdas igår.
-Inflyttningspresent till Emelie
-Julklapp till Mamma (lika bra att börja tidigt, så behöver man varken stressa sen, eller oroa sig att man inte har pengar till allt på en gång)

Såå, nu ska jag nog gå till Willys och handla. Ska försöka gå en lång runda sen också, ny dag och nya tag nu ju :)

kram, hej!

Nytt badrum

Snart är det klart hemma hos Robin, smådetaljer som lister och dörrar som ska till bara ..





Till och med radio på toan, så man kan spela liiite högre musik när man ska bajsa t.ex, och när man badar så sätter man igång lite Barry White el så ;) hahaha!

YAHO!
Sofie.

kräftskiva på två?

Helgen har varit supermysig!
Bröllop i lördags, sedan drog jag vidare till min älskling i stora isie :)
Alltså, kan man ha så roligt på bara två personer? Och vad heter det om man är två personer och ska äta kräftor? Säger man kräftskiva när man bara är två personer? Vi hade iallafall det, kräftskiva .. bara vi två ;)
Alltså, jag kan berätta att det var den roligaste kvällen jag haft på länge .. bara jag och Robin, kräftor, lejonkungen, 90tals musik .. aaah, jag vet inte varför vi hade så roligt? :D hahaha!


Förberedelse.


AAAH


Dom ser ju inte pigga ut direkt ..


Den ena attackerade Robin! Helt crazy ..



Sen i söndags så bjöd Robins föräldrar oss på bio, 1,2, 3 kapad. Rätt ok film, synd bara att slutet inte gav lite mer ..


Vi passade på att gå lite på Malmöfestivalen också, gav oss inte särskillt mycket dock ..

Återkommer senare :)
Kram Sofie!

I dessa tider

Precis kommit hem från bröllop, åh så vackert, och jag grääät ..
Såhär ska mitt bröllop också vara (lyssna nu robin) hahahah.
Mimmi har ju planerat hela mitt liv verkar det som, jag ska ha barn innan 25 och snart ska jag gifta mig? Tydligen enligt mimmis planer ;) Men slow down baby! haha. först ska jag leva mitt liv lite till ;)
Matilda och Stefan:





Lilla Maja sötnos!

Länge leve bröllops paret!



Friidrott imårrn .. heeela dagen lång, så glöm att jag finns någon annanstans än framför tv:n ;)


Och ikväll finns jag hos.. guess who, ROBIN HOOOOD!

Pussochkram!

Himlen har öppnat sig på fel dag

Jag är vaken, men inte särskillt imponerad av dagen... det regnar!
Ska möta Josephine vid 12, men just nu är jag inte alls sugen på att hoppa på min cykel och bege mig ut i detta vädret?! Men vad gör man inte :)

Bröllop idag, men det känner jag inte alls för iheller, haha. Rolig tjej va?
Hoppas för brudparets skull att solen tittar fram..

Nä nu skriker kaffet att det är klart och vill ner i min mage ;)

/ ida sofie

söt kille

Sitter och ser på Danska versionen av Talang. hihi.
Det var precis en kille på 11 år som sjöng  opera, "you raise me up" .. aue.. tårar..aue..
hahaha. Egentligen var han inte "skitbra" men han var så söt, och 11 år .. och sjöng opera .. :D Aue.

Kom ihåg nu när man satt varje dag och kollade på Kurt Nielsen på Youtube .. halleluja . Det var också sensationellt ;)

ps .. äter nacho chips pch godis. (hagghagghagghagg)
;)

hello today

Nu ska jag äta godis och bara njuta av min ledighet .. (eller bör man verkligen göra det?)



tjing!

ready

10-18 idag, sen.. ja vad blir det sen?
Vet i ärlighetens namn inte om jag orkar göra något?
Jag är trots allt ledig imårrn, men vi ska väl antagligen på bröllop verkar det som nu ..
Så kanske liiite fresh ska man vara?

Hejhoppgummisnopp!

Pax

Dessa är mina.. annars ...
AAAAAAh aah (en sån upplevelse ni vet) hahahahahaha!



Paxade!

Vilket äventyr!

Imårse kom Josse hit, vi drack kaffe, jag fick akutraka mina armhålor, vi kollade på en brudklänning hos min granne, SEN drog vi till Erikshjälpen. Tror att det hade varit roligare att gå där om det inte varit så mycket folk där .. Allt ifrån alkisar till oss :) Var där! hahaha! Men ingen av oss hittade något. Det är nog ganska mycket från gång till gång som man kan hitta något fynd där. Jag hittade ifs en sån, ja jag vet inte vad det heter. Nån kompassliknande grej som som hade varit snygg att ha på väggen :D Bara dekoration ;)



Sen fick vi ett tossaryck att cykla runt och leta efter en second hand affär som jag "hört talas om" som säljer en massa gamla märkes grejjer, så vi cyklade runt där jag hört att den skulle ligga. Och banne mig, vi hittade den! Men där var stängt :( Så vi ska dra dit en annan dag istället har vi bestämt! För där bara mååste vi in! ;)

Ikväll blir det lugnt som i lugnet före stormen. Jobbar imårrn också, sen är jag ledig i 4 dagar.
.. Råkade köpa med mig nacho chips hem ;) Knapr knapr ..

Tjohej & hopp!


"eeh, vad är magmuskler?"

Bokstavligt talat slängt i mig min kopp kaffe precis! Måste börja göra mig iordning och inte sitta här och dega.. Man fastnar så lätt .. Ska bara kolla deet .. och ddeeet också .. Känner igen? :)

Ska möta Josephine utanför Erikshjälpen kl 12, vi ska ta en truddelutt, mest kolla läget, kanske fynda nått vintage? ..Kan man ens hitta det på Erikshjälpen? ;)
Sen måste jag kuta till jobb, börjar 13.00 ..

Sen tror jag att måndag blir min "nystarts dag", känner mig så jäkla fet när min syster kommer hem från träningen, ute och går, tränar, ute och går, äter pyttelite, tränar och går ...
JA jag är avundsjuk, önskar att jag också hade den jävlar i namman i mig ...
Mimmi och frans stod och jämförde sina magmuskler igår, och jag "eeh, vad är magmuskler?" Ungefär .. :)

Nä, hårda tag nu!

Ses ikväll!
kram!

This is

me.




(känner mig som 13 bast, tar "posebilder", hahaha)


Kajsa svek mig idag och på fredag, buhu .. :( Fredag visste jag ju att hon kanske skulle iväg, meen .. hallå, jag ville ju va med dig :) :D

Så, alla gangstrar därute, vem är ledig på fredag? Give me a plingeling ;)
(kompisdesperat)

Igår så hände nått ungefär utanför jobb, 2 ambulanser och 3 polisbilar, plus en motercykel polis. Jag och Gunnel hade värsta stenkoll (nyfikna jävlar). Och våra gissningar var antingen :
1. Fyllebråk
2. Knark
3. Mördade hundar

Detta trodde vi eftersom det var i "socialfall husen", och vad står inte i tidningen idag, jo läs ..



Sjukt sjukt ..

Mördade hundar eftersom vi har sett nån som bor där som slår sina hundar.
Hehe, jag vet, det låter knäppt :)

Ikväll blir det Bachelorette och SYTYCD!

Tjohej!



Onsdag

Jaha, vad gör man denna morgon? Dricker kaffe .. haha.
Men jag får väl börja göra mig iordning nu snart .. jobbet kallar.

Har drömt en massa konstiga drömmar det senaste .. men inatt blev jag kär. Haha. Det är så hemskt när man vaknar upp och är kär i någon annan än sin pojkvän ;) Men turligt nog så går det alltid över efter några timmar. Drömmar är konstiga ..
Varför drömmer man? Typ .. haha!

Ha en bra dag!
kram Sofie

Mammas gaaauuta

Precis kommit hem från jobb, hunnit äta lite chiliconcarne, mysa med lillen och sätta mig här :)
Blir bara jättelugnt ikväll, lite SYTYCD bara. Josse kom om du vill? :) hihi

Och imårrn ska jag antagligen träffa min kajsbajsilajsi! Vad kuuuuul ! hihi

Är sugen på en fet hamburgare och lite godis! Och jordnötsringar ..
Jag skulle lika bra kunna döpa om mig, Arndt, fetma, arndt. Ni vet som Bond ..

Sen ser jag fram emot fredag om jag och Kajsa ska lattja till det? Vi är sugna på A9, någon annan?
Yiho!

Ha en bra kväll homies!
/Soffe




Hey me

This day


Precis dammsugit, ska äta nåt nu innan jobb. Mackor eller chili con carne?

JAG VILL TRÄÄÄNA!

Kick!

En kopp kaffe gör susen :)
(dricker det ur en av muggarna som jag fick av Emmie när jag fyllde 19, tror jag?)
Kommer du ihåg?


vilka "är" ens vänner?

.. Man ska nog tänka sig noga för innan man säger "vän" till någon. Bättre med ordet bekant?


Godmorgon! Pigga och glada?
Inte jag iallafall, jag är trött, vill inte jobba och arg på denna sommaren.

Ska gå ner och göra lite frukost nu, bäst att äta något onyttigt nu, ska passa på att äta så mycket onyttigt som jag bara kan nu innan jag ska börja ta tag i hårdhandskarna!
Blä för denna kropp! haha!

Blir faktiskt lite ledsen att man bara blir bjuden till "vissa" personer när det är galaj. Dom bästa jag vet är dom som bjuder "alla", utan tvekan. Men jag kanske inte är omtyckt hos er?
Iblande är det bättre att vara "den blyge" som bara håller med alla, då för man nog vara med överallt. eller ha lite psykiska problem så nån tycker synd om en.
Varför väljer man sina vänner?
Ja, jag ska nog göra likadant, bara bjuda vissa nu när det är min tur.
Får man lov attt vara lika dålig som dom?

Strunta i detta nu och bara en en bra dag :)
/Sofie

oops I have a disease

....





<3 Malmö
..enda som saknas nu är en jacka och ett jobb!

Love!

secret life

NOLL inspiration de senaste dagarna.
Men nu är det trots allt en ny vecka och en ny dag! Kanske dyker något spännande upp denna veckan?

Skulle gärna vilja dra in till Malmö kanske idag? Men känns som att jag inte har de pengarna just nu när jag ska till Danmark nästa vecka igen .. Även om det är för jobb, så känner jag mig själv och alla andra tjejer därute- det går inte att bara titta ;)
Men jag skulle vilja ha något som fick mitt blod att pumpapumpapumpa satan igen! haha, och vill ni höra något galet? .. En shoppingrunda hade nog gjort susen ..
Jag citerar Rachel Zoe " andra samlar på böcker, porslinsfigurer, vadsom liksom, och jag samlar på kläder" Kläder, skor accessoarer= my life! hahahaha
(jag bara önskar att jag levt Zoes liv, haha)




Detta kunde ha varit jag och min assistent Brad istället, haha


Kan inte solen titta fram så jag kan sola?

/Sofie

Krossade frukost planer

Godmorgon sunshines! :)

Mamma sover, Robin sover och mimmi kom nog inte hem inatt?
Tänkte att jag kunde överraska de andra och göra pannkakor, men den tanken gick i kras när jag såg att vi inte hade mjölk hemma :(
Så istället hottade jag i mig 5 rostemackor :D ..Här är en som kan äta ;) hahahaha.

Känns som att jag varit med Robin varenda dag nu, men vi har väl varit extra mysiga ihop bara :) ..
Men SNART vill jag ut, jag vill ha fest, kräftskiva, vadsom?! Jag är på hugget iallafall! Redan en outfit vald till och med :D hahahah!

Håller förresten på att lära mig danska .. över nätet ;) Det finns otroligt mycket att lära på nätet faktiskt, hela räknesystemet, ord från a-ö (fast deras alfabet). Ja, bli inte rädda om jag snart bajsar på danska, haha!

Nä, nu ska jag bläddra igenom tv kanalerna!
Big hug!

Så jäkla vacker

Precis sett The Pianist, så jäkla vacker, men jobbig film att se.
Jag kan ju bara säga "hello tears"...



Godnatt, sussa sött!
/Sofie

Ville bara säga hej

Planerna blev ändrade för ikväll, så idag blir det bara mys framför tv:n med min mamms som är sjukis!
Är riktigt sugen på nachotallrik, kanske ska dra till willys och köpa lite sånna nachochibbar? ;) make it my own!
Det blir antingen det eller pannkakor ?

Jag har tyvärr inget roligt att berätta idag så läs någon annans blogg istället ;)

/Snoff

Första doppet

Legat på stranden hela dagen ;)

TJOHO!

You don't know what you got

Jag är redan klar, har absolut inget att göra innan jag börjar jobba. Varför la jag mig inte och solade i en timme? Haha ..
Får väl dra ner till stan en sväng då .. Farligt tidsfördriv :)

Hittade förresten kavajen som jag vill ha på H&Ms hemsida i min storlek. Ska man beställa?

Ser inte supersnygg ut på bilden, men den är fin i verkligheten :) Rätt lång, som jag vill ha den ..
Vill ha en grå också, men det har jag faktisk inte hittat nånstans ..

Nu ska jag ner och möta Robin på McDonalds .. haha. Add some more fat to this body!


/Snoffe

När allt nått botten

När allt nått botten, brukar dom faktiskt säga att då kan det bara gå bättre! Och imårse nådde jag verkligen botten när jag såg att jag fått mjäll i håret! Fan vad äckligt! Mänskligt, men äckligt! MEN ....
... Jag läste i Metro idag att om man är arbetslös så måste man marknadsföra sig själv. "Skryt om att du är arbetslös och söker jobb" för alla, dina vänner,  på ICA eller för din faster. Ja och det gjorde jag .. på Vero Moda idag, och faktiskt.. det lönade sig. Jag ska antagligen jobba extra där nu :) Inget som är säkert, men det fanns isåfall en möjlighet att jag börjar redan nästa vecka :) Gissa om jag är glad just nu? WUUUU HUUU!

Hur kan jag ha gått ifrån att vara världens blygaste tjej i så många år, till att bli en denna tjej som faktiskt talar för sig själv!? Jag bjuder på mig själv och trivs med det! Och tänk så långt man kan komma på det!
Jag vet var denna början tog sin start, när jag äntligen fick fixat mina tänder (porslinsfasader idag), och när jag halkade in på ett bananskal (Emmie Nilsson) på den lilla skoaffären Skoniton i Trelleborg.

Men detta handlar också självklart om så mycket mer.
Man får aldrig ta personer för givet, tro att man inte kan förändras eller låta andra trycka ner en.
Hade jag orkat just nu så hade jag kunnat skriva ett mega inlägg om vad som är rätt och fel, att våga eller inte, och om att döma eller inte.

Om man har porslinsfasader, silikonbröst, ärr efter operationer, man bantar, har peruk eller färgat hår. Tänk efter, alla mår vi dåligt över något, allt har sina orsaker.. Man behöver inte ha blivit mobbad, utstött eller "tvingad" .. tänk på det.


Mina nya byxor :) "Lite så rockiga", Mimmi skrattade när jag förklarade dom så! haha



/Sofie

"Alla andra"

Nu drar jag till jobb, 10-18 !
..När alla andra ligger och glassar på stranden ;) YES!

Godnatt!

Nu ska jag nanna!

Pusskram!

Önskelista

Jag har en önskelista också .. :)

Only Topshop





Sen har jag hittat en modell på höstskor som jag vill ha, fast jag vet inte om jag ska köra på de höga från Have2have, eller de ifrån VAGABOND





OM jag ens kan gå med klackar till vardags. Ge mig gärna det högsta ni hittar när det är fest, men till vardags ..

Spellista

Senast lyssnade jag på:
Band of Horses - The Funeral
Lorentz & M.sakarias - Baby!
M.I.A - Paper planes
Cee-lo Green- Open Happiness
Deportees- When they come
Mando Diao - Gloria
Empire of the sun - Walking on a dream
Michael Jackson - Smooth criminal


INVASION

Insektsinvasion vilket också är lika med fågelinvasion!
Jag cykla en halvtimme tidigare till jobb för att jag skulle inom stan innan jag började, men ajg fick banne mig dra raka vägen till jobb för att plocka ut djur ur ögonen, munnen, öronen och håret! Aaah, vad äckligt!
Småkryp ÖÖÖÖVERALLT!

Och nu är det fåglar ööööverallt!
Stay inside, warning liksom :D


MÅSAR öööverallt!
Och detta är bara en hundradel av himmelen som jag lyckades fota!


Lillen tycker det är skitroligt att se en massa prickar på himmelen :D

I'm blue da ba di



Håret ser ut som en crazyfrill idag, så no face pleace ;)

Jobb nuuu

Ännu en sak går emot mig

Min data funkar för tillfället, men det är nog det enda .. Robin återställde den sedan den 31 juli, så snart kommer den väl att fucka sig igen .. buhu

Blir antagligen denna lördag eller helgen därpå/veckan därpå som jag och Robin drar oss över sundet för att hitta lyckan ;)
Håll tummarna för oss! :)

Ännu en sak går emot mig .. MUNSÅR ÄR PÅ VÄG! aaah.
hahahaha, alltså jag är olyckan i största benämmelse!

Ha en riktigt mysig dag, nu ska jag snart till jobb!
Pussochkram!

Besvikelse i all ära

Blev lite fika på stan med min Robin Hood, åt världens segaste och övergrillade macka på vattentornet, så ät inte den där, ungefär :D
Sen har vi bestämt oss för att inte se bio idag, vi behöver båda spara pengar så vi kan vänta. Man kan mysa hemma också :)

Blev så glad innan på stan då jag hittade kavajen på H&M som jag vill ha, MEN, såklart ett men, "JA DOM HAR FÅTT IN MIN STORLEK IGEN" skriker jag! Väl inne i omklädningsrummet " NÄÄ, DEN ÄR FOR STOR, JAG BRUKAR JU HA 38, FAN JAG BEHÖVER 36". Så that's the end of den Kavajen! OM dom inte får in den igen .. men man hoppas inte på för mycket.
Hittade inte tröjan från H&M som jag sett heller, såg den häromdagen men orkade inte testa, såklart är den slut nu. Jag som själv står i butik borde veta att man aldrig ska gå ifrån något man ser i sin storlek ..

Hittade ett gammalt läppglans i en gammal kuvert väska, jättefint rosa, hade glömt bort att jag hade det :) Frågan är bara hur länge sånt håller? För det är fortfarande lika fint, lika rosa och lika väldoftande som för ett år sedan :) ..haha.

Ha en mysig kväll!

En vanlig dag

Min data funkar fortfarande inte .. ska försöka få Robin Hood till att fixa den .. om ens han kan :( Annars är jag helt körd .. om det inte går på försäkringen kanske? .. Kan något mer gå fel för mig just nu?
Jäkla bil och jäkla data .. jäkla jobb och jäkla migsjälv!

Idag blir det antingen bio (Sommaren med Göran) eller bara hemmamys ..framför SO YOU THINK YOU CAN DANCE! Vi får se vad som händer helt enkelt.

Nu ska jag göra mig iordning lite så jag kan sticka ner till stan!

to tired

Prison Break just nu ..
Sängen alldeles snart ..
En tiondel av alla mina skor .. haha


Natti natti!

Mörk kväll

Jag hatar när folk äter nötter, det hörs så äckligt .. hahaha

Sooom det regnar just nu, och mullrar oooch blixtrar .. iih


Jag har förresten skaffat en "knorr prydnad" hahah !

Och en ny fin tröja :)

Oversized is me

Vill ni se nått roligt ...

hahaha
HELLO ME


Godkväll!

Världen är större, och vi är större

Precis kommit hem från en jättemysig fika med min vän Alexandra :) Vi kom fram till så bra saker idag, bl.a att vi måste ifrån lilla Trelleborg, världen är större och vi är större ;)

Primadonnan herself:


Min data funkar inte, vet inte vad som hänt? Att man inte är ett datasnille? Eller trolldam, VIPS, fixad .. Tänk om dte vore så lätt!
Så jag får snylta min systers data istället, lite tid här är iallafall någon tid;)

Jag är faktiskt ledig imorgon, så idag blir det bara lat framför tv:n! Sugen på ett glas vin och någon som är lika mycket snackemoster som jag, men ni vet, såfort man fått på sig mjukisen och hottat sig i soffan så är man insjunken! Borta i soffliggarnas värld ;)

Ha en mysig kväll!
Kram från mig!

Polaroid

Önskar mig en Polaroid kamera i födelsedagspresent, en sån gammal och charmig en som ska tas fram vid speciella tillfällen :)


(bara en random bild från internet


Sugen på att baka en kaka och spela lite yatzy, kanske lite sent att komma på det nu när man ska upp och jobba imorgon?

Glädjebomb vid rätt tillfälle

Vad glad jag blev när jag loggade in och såg att jag fått hur många kommentarer som helst (många för mig) av totalt okända personer. Vet ni hur glad jag känner mig just nu? :) Tack, tack för att det finns dem som lyssnar ..Eller läser säger man kanske :D
Bara en kommentar, en läsare, eller en omtanke får mig att hoppa och skutta!

Tyvär har min data lagt av, så jag lånar systers för tillfället, svarar när jag fått ordning på min data igen annars gapar lillasyster bara för att man "dröjer länge vid datan" ;)

Kram
/Sofie

ice ice baby

Mitt kvällsnöje ..

Vaniljglass med varma hallon.

Sakta tynar jag bort

Undra vad som ska hända näst?
Vad betyder något?

Sommaren är kort

Det blev inte mycket mer sol .. haha
Så nu är jag här igen, det var väl roligt?! :D

Jag har faktiskt fått ett par nya solglasögon. Det är en gammal man som hade dessa när han var ute och cruisade i sin gamla röda sportbil, och nu har dom gått över till mig ;)


Dom är lite skitiga, har inte hunnit rengöra dom, så lite fingeravtryck här och där kan ni hitta lite här och var :)


Dom är lika fula som jag, jag döööör, hahaha!

Om jag har på mig dessa när jag är med Robin så lovade han mig att han tänkte gå minst 3-5 meter ifrån mig och låtsa som att han inte känner mig ;) hahaha

Aue baby ;)




Gud vad sommaren är kort ..

Passar på ..

.. Att blogga lite när solen är i moln!
Skulle egentligen kolla Mimmi idag när hon har träningsmatch, men solen kom och jag stannade hemma ;) Sorry sis' !
Nästa gång kommer jag.. om det inte är sol ;) haha!
Har ju inte solat på ca 3 veckor va? Så min hy behöver en uppfriskande soldusch!

I eftermiddag kanske jag tar cykeln ut till Josephine, men orkar man cykla till simmermarken? Njaa .. who do you think I am? Lance Armstrong? ;)
Vi får se sen vad jag orkar ..

Och vi hade supertrevligt på Big Bowl igår! Spelade i två timmar, var sen sugna på att dra ut någonstans, men sängen hemma kallade på oss, så det blev ett no no ..

Lite bilder sen igår:

Mimmi fick till värsta bowlingposen ;)


Fan vad man laddar ..


Spökbowling :)


Robin Hood a.k.a "BOMBEN"




The end

Solen kom igen .. :(

/Sofie

Tough life

Har precis grillat lite, min baby och jag, och systeryster med pojkvän!
Muuuumma, vad smarrigt!

Ikväll blir det Big Bowl, fun time!

Life sucks right nuuu, meen jag får hålla masken.

Tråkigt att jag inte kunde umgås med min härliga Josephine igår, men Robin fick erbjuda mig en film han hyrt endast för min skull :) Bläckhjärta hette den ;) hahaha! Robin är så söt!




Ha en bra kväll
/Sofie

RSS 2.0