Jobbigt med ny frisyr

Ska sticka till jobb nu snart .. Det blir en lång 10-18 dag idag igen. Men jag gör det for the money ..

Jag får verkligen inte rätt på håret sen jag klippte mig, luggen är ju värdelös! På alla sätt som jag tänkt att jag kunde ha den på, fungerar såklart inte ..
Men det växer ut .. jag får sätta upp det lite oftare bara :)

Måste packa matbox nu ;)

Take care
/Sofie

Om en vecka ..

Gissa vad jag gör just nu? HAGGAR! Jag gick ner till Hemmakväll och köpte godis för 65 kr .. härligt .. Kände att jag var så spinkig så jag kunde lika bra ladda på liksom ;) Det måste vara jobbigt för alla dom som är lite så lönnfeta, aldrig kunna spontanköpa godis så som jag .. Gud, tur att jag är smal.
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA.
Okej, ni vet att jag skojar ;)

Jag ska nog snarare öppna en restaurang som heter haggNr1 ! ;)

Väntar på att The Fringe ska börja .. Får kolla på Animal Planet sålänge. Jag har förresten fått min syster till att börja se på Djurpolisen, i början hatade hon det, men nu kollar hon på det även när jag inte är hemma ;) Favvoprogrammet, haha ;)


Jag om en vecka

Band of Horses

Lyssnar jag på nu ...The funeral




Jag vet att jag har vart hemskt tråkig de senaste två veckorna .. men jag har ingen inspiration, inget att sefram emot, that's why.

Later, aligator.





Min blogg har dessutom bara fuckat sig på senaste, den lever ett eget liv kan jag berätta. Tur att ajg inte skrivit ett långt inlägg precis för allt bara raderas såfort jag skriver något i en annan rad???

Sjujäkla natt

Även idag blir det jag som öppnar affären, men det är lugna puckar .. behöver dessa extra timmarna för att få den lilla extra lönen innan jag slutar ..
Varför ställer man egentligen upp så mycket?
Det kommer inte vara kul sen när dom inte har någon att bytta med  ;)

Inatt har jag sovit så jäkla dåligt, sjukt dåligt, som tur fanns min räddare i nöden brevid mig. Det räckte att han la sin arm om mig så sussade jag om igen :) Och ännu bättre när jag sen fick lägga mig på hans bröst ..
Då är jag trygg :)

Idag ska jag försöka ha mitt hår i en knorr, får se om det går nu när jag klippt mig (haha, dagens i -landsproblem)

Att se fram emot denna veckan:
Big Bowl på lördag.

Pussochkram
/Sofie

I can feel it in my knees

Jag är vaaaarm! Det kommer nog bli regn eller nåt, för jag klibbar ihjäääl! aaah!

Ska sova nu men ville bara säga tjingeling :)
Mår liite bättre nu, mest för att jag har en sån bra pojkvän och sånna bra vänner som är bäst ;)
<3

Ska försöka att inte skriva fler gånger när jag är ledsen. Men detta är trots allt som en dagbok .. bara lite mer öppen :)

Förresten, jag är redo för lite galaj?

Sov sött!
/Snoffe

Nuet

Varje dag är jobbig just nu ..
Vill inte stiga upp på morrnarna för jag har ingen ork, ingen energi ..
Jag är både rädd och ändå så optimistisk, hur går det ihop?
Skulle fan ha varit skönare om man blivit riktigt deprimerad just nu.. Ligga på ett hem och bara inte veta något om nuet.

Nattugglor

Kajsa är precis hemflugen, och jag ska hoppa rakt ner i min säng och sova nu!

Imårrn blir det en heldag på jobb.. phu.

Godnatt era ugglor!
/Soffeloffe

season 5

Suttit ungefär heela dagen, sen förra inlägget iallafall och bara kollat på The Hills :) Mimmi tipsade om att man kan se säsong 5 på MTV (som jag inte sett) så mina ögon är helt grusiga av dataskärmen :)

Väntar på att min Kajsa ska komma, blir väl en massa snackande och kanske en truddelutt walking! Who knows with us .. ibland är det också bara snack ;)

Idag har jag rött läppstift, jobbigt att inte kunna slicka på läpparna när man vill, haha!

.. Back to the hills ... ;)

Ciao


right back at me

Är det bara min blogg som är jobbig?
Klyddar??

Precis kommit hem från stan, svärmor ringde och ville ta en fika :)

Tyvärr fick jag "den delen av månaden" idag, så det blir absolut ingen bra dag. Ont i magen, låren, sugen på choklad och fet, fetare, fetma, men jag vill ändå äta mer och mer och mer ...
AAHHH

/en jobbig tjej

Ny frilla och en kepler

Hej hoppla!

Äääntligen fick jag vakna utan att bli väckt att grannarnas hundar som skäller och skäller och skäääller varje morgon annars .. ! Vet faktiskt inte vad det är för speciell dag idag då jag inte blivit väckt en endaste gång av dom små jävlarna. Men lucky me :)
Tror faktiskt att jag varit på dåligt humör det senaste just pga att jag blir väckt, somnar om, väckt, somna om .. Det blir absolut ingen bra start på dagen.
Men idag, det ska nog vara en glad dag :)
Jag ska bl.a träffa Kajsa, äääntligen! Så det ska bli kul!

Gårdagen gav mig ett klipp och en biofilm. Harry Potter var bra, men just denna filmen var ganska seg. Har man för höga förväntningar egentligen? Alla andra filmer har varit skit bra, men just förra filmen var rent ut sagt kass, tycker jag. Och Halvblodsprinsen var väl bra egentligen, men seg och det hände inte direkt något, jag satt mest och tänkte på hur ont jag hade i gumpen/svanken av att sitta på de hårda salongstolarna. Och om filmen hade varit riktigt bra så hade jag inte ens tänkt på att jag hade ont.

Ny frilla:

Satsade på lite "utväxt lugg", sa jag till min frisör :)

På bildena är det helt ostylat, direkt från frisören så ge mig bara något att leka med så är det snart inte lika platt fall!

Har hittat en ny bok jag vill läsa, funderar på om jag ska dra ner till stan idag och handla den? Eller om jag ska vänta ända tills jag fyller år för att få den? Vem orkar vänta så länge? ;)


Den finns på Åhlens för 179kr.

Nu ska jag ta lite kaffe och sätta igång tv:n :)

Glad dag:)
/Sofie

Harry mannen

Nu är det äntligen dags för Harry :)



Love my Robin Hood <3

Ett knippe glatt humör tack

Ny frisyr och nytt humör!
.. Fast humöret försvann såfort jag kom hem, JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN!
Orkar inte med att bo hemma när man bara kommer hem till dåligt humör. Alltid.
Nä snälla, ett jobb till mig och ett till Robin, sen är vi borta härifrån.

Eftersöker idag -Ett knippe glatt humör tack!

/Sofie

Cut cut

.. Nu ska jag ner och klippa mig hos Malin :)

Breaking my back

Sitter hemma nu, vet inte vad jag ska göra?
Ledig måndag, tisdag så det blir nog lite bio imårrn och lite Kajsa på tisdag? :)
Jobbar sen resten av veckan, så detta blir väl ännu en vecka som bara går förbi utan att något vettigt alls gjorts..

Jag och Robin försöker planera en dag vi ska dra över till Danmark, men tyvärr får det bli en lördag då Robin jobbar måndag till fredag varje vecka nu fram till mitten av Augusti månad .. Men visst, lördagar är också mysiga. Då ska bara jag också vara ledig en lördag snart .. Kanske kan bytta bort mig en lördag?

Gårdagens outfit:


Har faktiskt ätit planka idag ;) Hemmagjord .. Kan man motstå?
Fy fan vad jag bara äter hela tiden.. Kan man vara mer hagg? Kolla kulmagen som bildats bara?! (ovanför) Och them lovehandles.. WOAH!

Nä, god kväll damer och herrar, nu ska jag bara slänga mig i soffan framför tv:n :)

/Snoff


Det hör sommaren till

Ligger i Robins säng .. håller på att dö så rolig robin låter när han spelar (spelar skate) man hör hela tiden " åh, aj det gjorde ont" "aah femtusen till, aah" " åh, wow det va coolt" "aah maaaj gaaad" och sånna saker .. :) Gissa om jag undrar om det finns en till galen människa i hans kropp som gör en massa konstiga ljud? :)

Igår blev det kalas, efter kalaset  bestämde jag och Robin oss för att dra ut till han. Robins föräldrar hade besök, så spritet flödade ju ungefär .. :) Och man blev pålurad både det ena och det andra ..

Men vad händer idag? Jag vill göra något? Kanske kan dra ner till Agdas? ..Tvinga Robin att köra ;)
Jag vill till Lund eller Malmö .. hitta på något :)

Nä, jag har faktiskt inget roligt att berätta här, för det ända som hänt på senaste är att jag har blivit några kilon tyngre .. Snacka om att jag inte har brytt mig ett skvatt om vad jag ätit ..
..Men det hör väl sommaren till..

/Tjockisen Sofie

Walking on a dream

Idag blir det kalas och bara lugna puckar!
Jobbade till 13 idag
Träffade Robbe
Handlade en tröja
.. Käka donkan ..oops
Hemma med en kopp kaffe :)

Precis lockat håret, tänkte att jag iaf kan göra det till kalaset, orkar inte klä mig direkt så det ena får bära upp det andra :)

Pussochkram!

no info

Godmorgon!
Börjar jobba kl 13.00, så jag sitter här med .. En kopp kaffe ;)
Tänkte hinna göra mig klar lite tidigare idag så jag hinner ner och köpa de tyskla förbannat goda kringlorna! Sen ska jag "slafsa" i mig dom! (hatar ordet) hahahha!

Måste fråga om de håller på ikväll också, för då blir det middag på stan kan jag berätta ;)

Bläddrade igenom Trelleborg Allehanda vid frukosten, fastnade på en sida som berättade om Köpenhamns seconhand affärer ..Det verkade så spännande och anorlunda att jag rev ur sidan!  "Måste sticka dit" for det genom huvudet! Mycket 50tal, hattar, smycken och gamla märkesklänningar hittade på loppis i Frankrike .. Åh, jag lever mig bort till 40-50 talet med en klittrande klänning på mig och lullandes i en gammal rökig bar med en scen framför mig .. ;)

Nä nu måste jag in i sminket ;)

/Sofie


Matkultur i Trelleborg

Mmmmumsfillibums!
Jag, mamma, syster och Frans gick ner till Trelleborgs lilla gågata för att bara njuta av all världens mat! Tyvärr var det inte från hela världen, men länder som bl.a Australien, italien, polen, tyskland, frankrike och spanien visade upp sin mat för oss! Och gissa om jag njöt? Åh .. :) Jag som är en sån matfantast gick och snortade in alla lukter. Och dom är så trevliga, man fick ju fan smaka på vad man ville ! :D Blev mätt bara av att smaka, men trots det så köpte jag och mamma med oss hem helt för mycket.
Har precis ätit och är proppmätt .. !

Jag ska absolut gå en runda inom stan imorgon innan jag börjar jobba och köpa med mig lite oliver och kringlor (sånna goda kringlor med ost och skinka på) sen ska jag vräka i mig innan kl slår 13.00 och jag ska sätta igång och jobba röven av mig!


Kringlor från tyskland, oliver italien tror jag, tomater frankrike, svamp från Australien, paella från spanien och nån korv och en massa kål från polen! Kringlorna .. åh .. I mina drömmar kommer dom att leva ;) hahaha

Fick sen ett ryck så jag fotade lite i trädgården :) Synd bara att jag inte har en bättre kamera, för det är rätt roligt att fota, rogivande :)




Synd att bilderna blir ännu sämre när man laddar upp dom här ;/


Lillen ville också vara med :)

Ska banne mig äta en omgång till sen ;)


/Sofie - A.k.a matvraket

Sunny Stand up i Trelleborg

Hade vi roligt igår? JAAAA!
Det var riktigt roligt på Sunny stand up! Bäst  var David Batra, Måns Möller och Hasse Brontén :) Tjejerna måste jag säga kom sist på skrattlistan. Nour.. alltså grov tjej eller. Inga gränser när man bara snackar om slicka fitta. Och hon andra var mer för 35plussarna ..
Men det var så jäkla ball! Varför gör jag inte sånt här oftare? Det är så jäkla roligt ju! Men mitt nästa mål är Johan Glans, han är favvon ju :)
Så nu hädanefter ska jag alltid ha ögonen med mig när nåt sånt dyker upp igen :)


Hela gänget


Brontén, Batra, özz, järvheden


Jag och Batra, hahahahha! Jag ser helt fånig ut (glömde att min kamera har två blixtrar så jag började asgarva precis efter första blixten) hahaha!

Ville egentligen ju ta en bild med alla, skulle be dom alla att göra den fulaste minen dom kunde, men jag vågade inte fråga om jag fick ta ett foto av alla. Robin fick tvinga mig att våga ta den med Batra :D Jag  helt skakis bara "ursäkta, kan jag få ta en bild på oss?" hahaha.

Idag ska jag och mammsen ner till stan, det är nån sorts matkultur mässa nånting .. Mat från hela världen ska ställas ut på vår lilla gågata i Trelleborg, så mums vad jag kommer att smaka,äta,smaka,äta mummsilibuums ;) KÖPA MED MIG HEM! hahahah

Nu ska jag på toa :D

/Sofie

Robin i sömne

Gårkvällen var supermysig!
Robins föräldrar var bruna och fina, och dom hade presenter med sig till oss ;)
Jag fick ett jättefint armband, ett linne och ett par byxor, och resten fick varsin parfym :)
Dom hade handlat med sig hem Mandel Likör, har aldrig smakat något godare! Det var någon Portugisisk specialité, och så fruktansvärt god! Det luktade så gott att man kunde svimma av det :D (svimma av att lukta på korken;) )
Också hade dom med sig mega stora clementiner som var mega goda.

Vi åt middag, drack vin, åt efterrätt (mina muffins var killer goda förresten), drack te med teblomma i, drack likör, kollade bilderna och helt enkelt festade till det en tisdag :D hahaha!

Sen somnade robin mitt i SYTYCD... OCH det roligaste i världen ..
Jag kom på att jag skulle påminna Robin om något innan vi gick och la oss, men kunde inte komma på vad det var? Bara att jag skulle påminna honom..
Så jag stöter till Robin lite lätt
Jag: "Robin vad var det jag skulle påminna dig om?"
Robin: " mummel mummel .."
Jag: Va??
Robin: "Ja det är en neger som dansar som brukar ge oss post"
Jag:" VAAA?? Vad fan snackar du om?"
Robin: " Vad fattar du inte?"
Jag: " Vad sa du precis älskling?" " Jag förstår inte meningen?" (asgarvandes inombords, förstod att han pratade i sömnde men ville veta vad han menade) ;) haha
Robin: " Vad är det du inte fattar. (med världens största bokstäver, stavandes) - P.O.S.T. Är du trög eller??!?!
Jag: "hahahahaha, alltså du pratar nog i sömne Robin" hahaha
Robin: " Jag pratar fan inte i sömne du är trög"

Sen går jag på toa, kommer tillbaka flinandes. Ser att han sover, men måste väcka han och berätta för honom om han är medveten om vad han sa innan.
Och sjävlklart hade han pratat i sömne, SÅ JÄKLA ROLIGT! hahhahahahaha!

Idag blir det jobb, sen Sunny Stand up :) Det ska bli rooooligt!



Hallon muffins med vit choklad och kokos i :) Recept från Allt om mat.


Te blomma :)


Killer clementiner :)

Ha en bra dag
/Sofie

Vad händer?

Sitter hemma hos Robin, har precis bakat hallon muffins :)
..Hoppas nu bara att dom är goda också!

Vissa är surpuppa idag ..
Så jag har lite tråkigt just nu ..

Kommer väl titta in här sen igen .. :)

Pusskram!

Sunny Standup

Hej hoppiloppla!
Uppe tidigt idag, fast till ingen nytta? Vad ska jag göra liksom? :)
Det enda jag väntar på är att Robin ska sluta jobba (slutar 3) så han kan hämta mig och vi kan dra vidare hem till honom. Hans päron kommer hem idag, så man får ju välkommna dom :) Kanske har dom en souvenir med sig? ;)
Tänkte att jag skulle lägga mig på soffan och läsa lite tidningar, och göra exakt ingenting idag tills jag blir hämtad :)

Gårkvällen spenderade jag med min supersöta nöt till vän, Josephine :)
Som vanligt så snackade vi bort kvällen, och drömde oss bort till vilken resa som helst, vilken destination som helst bara vi hade fått åka nånstans :D

Imorgon ska jag och min älskling se Sunny stand up, som kommer till Trelleborg :)


Det ska bli riktigt roligt!
.. Hoppas att Josse också lyckas smita in ;)
(Förresten Josie, läste att man skulle kunna köpa biljetter vid entrén imårrn :P )

Rooooligt!

Nä nu ska jag se om det finns några jobb att söka här i världen, sen ska jag lägga mig med en tidning!

Och förresten har jag glömt att säga att jag är avundsjuk på Robin som berättade att när han skrev blogg hade han 150 unika läsare ..
Varför lägger man ner sin blogg då?
Fan jag hade ju nästan varit rik (rik på stolthet) om jag hade haft så bra med läsare ;) En annan har mellan 10-20 unika .. haha. Och då är jag stolt över det :D haha ..

Lovely day ..
/Sofie

H&Ms katalog damp ner ändå

Preciiiis när jag, mamma och mimmi skulle sticka till Maxi så kom H&Ms katalog i brevlådan! haha!
Men jag måste säga att jag är lite besviken .. Okej att det ska "handla om accessoarerna" denna hösten (och jag älskar allt sånt) men, där var ju inte en endaste jacka med fräs i! Inga roliga former eller färger! Bara vanliga trenchcoats och lite "Michael Jackson" jackor .. Mitt YEAH och YES I WANT, dog ut för varje sida jag bara bläddrade förbi. Jag hittade bara 1 sak jag vill ha, en halsduk .. Wuhu liksom. Mimmi hittade iförsig ett par fina skor, men skor hittar jag nog av annars .. haha.

Men däremot så i H&Ms nya satsning av inredning hittade jag mycket mycket! Men till vilken nytta för mig? Jag bor fortfarande hemma hos lilla mamma :) MEN, man kan ju önska sig i födelsedags present så jag kan lägga det i mina roliga flyttkartonger ..Där kan det ju ligga .. haha!



JA, josse vi ses sen så går vi en runda och snackar rövarna av oss ;)

Har precis ätit min specialare till lunch, så nu ska jag läsa 2 nya tidningar som jag shoppade loss på Maxi :)


(min specialare)


Hej&hoj
/Sofie


Trodde H&Ms katalog skulle vara här

Trodde att H&Ms katalog för hösten skulle vara i min brevlåda idag, men no no ..
Kommer kanske i veckan? Sålänge får jag sitta på Hm.com och kika :)

Ledig idag och imorgon, ska faktiskt inte göra ett dugg! Jo jag ska storhandla med mamma idag, och det tycker jag ju om :) Av någon konstig anledning så älskar jag att följa med och handla! haha ..

Kunde inte somna igårkväll så lyssna nu här .. haha .. Jag låg och kollade på Godzilla medans Robin sov :D hahaha! Filmen gick på tv4 film .. och eftersom det var så längesen man såg den så tänkte jag why not :) Men det är en sån film som inte är värd att se flera gånger, 1 gång räcker långt.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och kolla på Animal planet :)

Ha en bra dag!
/Sofie


The Rachel Zoe Project

Kollade precis  på The Rachel Zoe project på Tv3, åh .. Egentligen gillar jag inte kvinnan så mycket, men det hon arbetar med -ÅH! Kläderna, accessoarerna, håren .. allt .. Åh, in my dreams ungefär ;)


Har plockat MASSVIS med bär hos baby, glömde tyvärr min kamera annars hade ni fått en riktigt bra bild på mig i buskarna! Rena bushen därute :D
Och vinbären, dom lömska små bären, dom verkligen gömmer sig så långt in i självaste busken som dom bara kan. Så jag kan ju säga såhär, lite löv i håret och spindlar på fingrarna får man banne mig bortse ifrån om man ska hitta guldet ;)

/Sofie

Can we give ourselves one more chanse

Än en gång .. hands up for Gok Wan

Kanal5, söndagar 15.00

Ska äta korv med bröd nu :)
Sen från och med imorgon ska Jag Försöka se upp med vad jag äter ..

Måste se Harry Potter snart .. Ett under att jag inte redan gjort det? Ska se om det finns platser till imorgon kanske?

/Sofie såklart!

She's got the ring

Precis ätit bullar och drickit gott kaffe!
Känner att jag verkligen måste städa lite, värsta ställena är alltid där jag fönat håret, hår blandat med massa damm ser inte fresh ut.
Och jag vill så gärna börja med mitt projekt snart, men jag får iallafall hålla mig tills efter lönen :)

Gissa om det var jobbigt att gå i Malmö igår?
Det har REDAN kommit in heelt för mycket höstgrejjer. Det tycker jag är helt sjukt, det borde inte tas fram förrens tidigast augusti. Jag hittade hur mycket som helst som jag ville ha .. Det var jobbigt kan jag säga. Att bara titta ..
Men jag kommer iallafall att unnan mig en fin höst jacka och en eller två mysiga tröjor :)
Måste åka till Danmark snart, så snart jag har en ledig dag mitt i veckan och pengar till att åka över sundet! Antar att det blir i början av Augusti någongång .. Robin ska också följa med, och om vi lyckas hitta jobb i danmark både två, ja mina damer och herrar, vi flyttar direkt då! In till Malmö!
Vi behöver nog förändringen båda två .. <3

Jag fick en jättefin sjal igår :)



Gick igenom mina ringar ..
Jag kan ju säga som så .. I Got The Ring ;)



Ska  hem till Robin idag, plocka lite hallon och mysa.
Robins föräldrar kommer hem från Portugal nu på Tisdag, så jag tänker inte dra till Robbsan förrens ikväll då han fått städat undan 2 veckors skit ;)


Love
/Sofie

Hemmafix och tonvis med idéer

Kom hem från jobb
Följde med Mimmi och Frasse till Malmö
Råkade handla
Har byggt egna halsband :)
Åt hamburgare ..
Köpte jordnötsringar till ikväll

haha.

Jag ska bara få lön, sen ska jag åka till Panduro Hoppy och handla saker till mitt hemmafix:)
Ska försöka sälja mina halsband/smycken här på bloggshoppen så får vi se om det blir uppskattat eller ej :)

Ha en riktigt mysig kväll!
Puss och kram
/Sofie

Detta regn

Godmorgon!
Gäsp ..

Nu ska jag snart dra till jobb, det blir bilen idag då det regnar. Jobbar bara till 13, skönt .. Men synd att man inte kan längta hem till att få lägga sig i solen. Istället så får jag längta hem till att bara få lägga mig på soffan och kolla en riktigt bra film i regnet :)
Ikväll blir det nog bara lugnt .. känner inte för att hoppa runt i sanden i regnet direkt ;)

Tack josse för att du gjorde min gårkväll:)

/Sofie


Kom ju på att jag har dessa sandalerna, köpte dom förra året men har aldrig använt dom för jag fick så ont av dom. Men nu får jag väl tvinga på mig dom:)

Fläsk har byggt denna vackra kropp

Slutade 16 idag, mamma mötte upp mig så åt vi på istanbul :) Jag tänkte ta det fetaste jag kunde hitta på menyn, men när vi väl satt där så blev jag knasigt nog sugen på bakpotatis (idag igen) (åt igår hos Robbe också) haha ..Så jag slog till med en bakpotatis med skaldjursröra :) ..TROTS att jag aaalltid får ont i magen av den jäkla skaldjursröran! Haha.. too gooood toooo resist ;) haha! Och egentligen är den inte den godaste i världen liksom ..
Knas kalas :)

Ikväll ska jag hem till Josse, at Berras place (håller alltid på att råka säga Bertil till han). Han får nog döpa sig till det när jag är med :D
Vi vet inte om det blir mys&pys eller om det blir halvfest. Men eftersom jag ska jobba imårrn, och dessutom också kanske sticka ut på kvällskvisten imårrn så blir det antagligen bara hoet i chipspåsen idag för min del .. Pajjar josses kväll ;) haha!

Jag har blivit så fläskig på senaste, alla mina muskler har förtvinats denna sommaren! Och ändå har jag inte ätit mer än 1 endaste glass denna sommaren.. Dåliga gener ?..
haha.

Nä nu ska jag ska om jag har nåt jag kan trycka ner denna fläskiga kropp i :) Sa till josse att jag skulle komma med "halvfin" klädsel ifall ifall det händer nåt annat än hoet i chipspåsen;)

/Svullo


Vill du äckla någon?

Kommer hem denna morgon (sovit hos Robin), och vad möts jag av i dörren? VÄRSTA FISKDOFTEN! Mamma hade ätit fisksoppa igår och "glömt" plocka undan efter sig .. yeah right!
Så jäkla äckligt! Vill ni nånsin äckla någon så ställ gammal fisksoppa i köket! ÖRK!
Så nu har jag sprungit runt och städat och vädrat överallt här hemma!

Börjar jobba 12 idag, 12-16 .. så jag får väl ta en kopp kaffe snart och sätta mig ute i solen.
Typiskt att det var fint väder igår när jag var bakis och sov bort halva dagen, hann iförsig sola i 2 timmar men det syns inte. Jag vill att det ska synas direkt, hello nigga, ungefär ;)
Och idag kommer det sääääkerligen också att vara strålande väder, kanske hinner jag sola i nån timme iallafall innan jobb?

Tror inte att jag gör något ikväll, jag börjar trots allt att jobba kl 10 imårrn!
Kanske att jag drar till Falsterbo imårrn, men tänkte isåfall att jag sticker med Robin och Robert dit.
Vi får seeee !

Nu måste jag ha lite kaffelaffe!


Än en gång ändrade planer ..

Gissa vem som ändå stack ut igår? HELLO me!
Emmie ringde så hon, jag, Elise och Lina stack till Falsterbo!
Vi gick in på 18, för tyvärr är vi inte mer än "småttingar" då jag inte fyller 22 förrens i höst. (det var 22 i det riktiga SB och 18 i tälten utanför typ). Men vi hade så jäkla roligt ändå!

Elise bror: "åh jag har hånglat med 12 tjejer"
hahaha!

"Bag in tha box" var där igår, sjukt att alla blev helt galna och hoppade sönder golvet när låter kom! haha!

Nu ska jag sola en stund, sen drar jag till Robin idag:) <3

/Snoffsan



Ändrade planer

Blir ingen utgång idag, jag som var på hugget :( Ledig imårrn & allt ..
Men jag får sikta in mig på fredag eller lördag istället!

Har precis ätit ungsstekt falukorv, det är jäkligt gott alltså! Skulle kunna äta en hel korv själv nästan :D
Funderar på om jag ska ut & gå sen eller vad jag egentligen ska göra? Har sån huvudvärk så jag snart somnar! Ska iallafall kolla bachelorette och SYTYCD sen!
Var tog joggingen vägen förresten? Jaa du, den rann ut i sommaren .. Så jäkla kass är jag! Men dojjorna ska snart på igen, FLANINGEN here I come! hehe ..



Säg nått

Jaja, okejdå ..
Skitdag på jobb. Och jag är trött på att vara ovetande, att köras med, att jag inte bara kan säga FUCK YOU till vissa som hade behövt få det slängt rakt i ansiktet!

Josse, ja vi tar en dag och pillar med våra härliga bloggar :) Jag är typ a no brain-er när det kommer till sånt ;) haha!

Jag vet inte, ikväll till och med? ..  .. ..

Nu ska jag äta falukorv tills jag får ont i magen!

Den bara passade på

Nu regnar det såklart .. Tyvärr måste jag ta bilen till jobb då :( Jag som är van vid min morgonpromenad som jag tar till jobb nästan varje dag.

Min data är crazy, nu bara den uppdaterade av sig själv, passade på när jag fixade frillan. Så jag får skriva om allt här.


Ska borsta gaddarna nu!

Puss


Gå en kurs

Godmorgon!
Trött är jag, kom nästan inte upp idag! Men nu sitter jag här med en kopp kaffe och lyssnar på Mammas gata med Timbuktu.
Jobbar 11.16 idag, tiden blev ändrad för vi har märkt att vi har mest folk på morgonen, så det är bättre om jag jobbar morgontiden istället för att det blev som det blev igår, vi stod bara och hängde och hade inget alls att göra i ca 2 timmar på eftermiddagen.

Fan nu vill min data uppdatera.. Jag trycker skjut upp ;)

Då blir det Falsterbo ikväll mina damer? Inte för att jag vet vad jag ska ha på mig? Och frågan är om man kan ha högklackat? Har vissa minnesbilder som dyker upp i huvudet som säger "trätrallor, sand och skog".
Man kanske skulle haft sina wannabe Marc J istället?

Men det värsta är när man ska hem inatt? Dit kommer man alltid, men svårare är det hem. Det är ett skit! Eller så är nån av oss helt enkelt nykter och kör? Jag kanske? Nä tror inte det ..

Förresten, Robin orkar inte fixa med min blogg just nu, så jag får väl gå en kurs eller nåttt så jag lär mig hur man gör:)
haha!

Ha en bra dag!
/Sofie

En annan dag

Hann bara gå en halvtimme sen ringer mamma med världens gulligaste röst "var är duuu? Jag har ingen nyckel?!?!" Haha, jaja, man måste smygstarta, har trots allt inte gått på typ en vecka nu så mina leder va ändå stela ;)
HAHA!
Men jag har ju ungt blod i ådrorna och studs i dojjan så jag tar det en annan dag.



/Tjena

Burn some

.. Skulle egentligen dra till Robin idag .. Men vi struntade i det för han ska till sjukhuset imårrn, och jag ska jobba.
Så nu får jag väl vänta in kvällen :) Vill ut och gå.. men jag är ganska besatt av att få äta ett chokelad också. Jag kanske kan Gå till Willys och handla ett chokkelokke så förbränns det under tiden? :D
Och jag är helt hungrig efter skaldjur? Hur kan man vara det? Det luktar så äckligt med skaldjur men ändå är jag så sugen på det att jag nästan hoppar i sängen här hemma .. Snart gör jag det ....
Hopp hopp
Jag hoppade lite i sängen :D

Tror jag går till willys ;)

Kan inte nån ut & gå med mig? Burn some fat .. mu huhuh

Detta vill jag ha :)

Fast jag tänker inte köpa det, promise :)

..Köper jag det får någon säga till mig att jag har problem :)

Man har ju begär.

Goddagens!
Svettig dag på jobb? JA! Jag har varit helt orklös idag, no energi ..
Jag gick och verkligen väntade på att klockan bara skulle bli 18.00, så när kl väl slår 18 så banne mig kommer det in en hel drös med kunder! JAG TROR JAG DÖR!
Så idag visade jag verkligen att jag bara ville hem. Jag släckte radion, tog in grejjorna och låste dörren.. sen suckde jag typ tio gånger ;) Kvart över var dom väck. Dom jäklarna ..
Vanligtvis hade jag bara klistrat fast ett fejkat smile och låtit dom ha sin rätt att gå runt. Men inte idag ..

Dagens köp:

Halsband och armband från H&M.

Jag fick ju trösta mig med något när alla peace "berlockerna" som jag sett på glitter var slut. Min vanliga otur?

Just nu hade jag hellre rest jorden runt med bara ett par trosor som packning än att bara gå & vänta in min arbetslöshet ..
Hur går ens största intresse ihop med att vara arbetslös? ..Det går inte. Jag har ett begär .. det kallas shopping .. ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan och sjunka in i en!
/Fete


Tummarna ur ...

Kollade vad jag gjorde igår förresten, ett eget armband av ett gammalt skosnöre och en jeansknapp :D


haha nu ska jag sticka ;)

Jag skaaaa skynda mig

Känner att jag måste lägga på ett kooooåååål nu om jag ska hinna till jobb i tid! Sitter fortfarande här med mitt kaffe när jag borde fixa frillan just nu!
Men jag skyndar.. jag skyndar ..

Måste inom Glitter innan jag börjar. Kom på att dom har sånna öronhänge med peace märken, och jag vill ju ha ett halsband.. Såå jag kom på idéen att plocka isönder ett sånt öronhänge och göra ett halsband av det? Om det funkar?
Måste se först om det är möjligt ..

Sååå, nu ska jag skyyynda mig!
/Soffe

Quickie

Har letat efter denna överallt .. så hittar jag den på H&Ms hemsida .. Typiskt mig att inte titta där ..
haha..




Jobb imorgon, börjar 13.00, sen hoppas jag att kvällen bara blir lugn, lite SYTYCD? Orkar inte skriva hela ;)

Ska jag dra över till Danmark? Verkligen?

/ Souuufe

En billig peng

Förresten, jag fick bikinin av Mimmi ;) Eller fick köpa för en billig peng!
Jag är så trött idag, men jag fick lite energi av alla körsbär och nötter jag åt precis, mums!

Puss

Yes

.. Solen tittade fram och jag fick solat lite idag ändå! Och när jag kände att jag fått nog av solen så gick jag och mamma till willys för att handla. Jag höll på att dö av skratt när mamma började smälla med fingrarna på en vattenmelon! :D Men tydligen ska man göra så när man ska hitta den perfekta melonen :)

Så nu väntar jag på att maten ska bli klar för jag är hungrig som en häst!



Lediga måndag !

Tjingtjong!
Denna måndag är jag ledig, så jag har nääästan precis vaknat! Superskönt att riktigt få sova ut, känner att jag är fit för vad som helst idag ;)
Tänkte att jag skulle sola lite, men jag ser nu när jag tittar ut genom fönstret att det är lite muligt, eller det är på väg hitåt iallafall. Too bad for me !
Så nu vet jag vad jag ska göra idag istället - Städa min garderob! Eller byrålåda och klädhängare ;)
Har säkert en massa skit att slänga, hatar när man inte kan stänga lådorna ordentligt. Eller ens röra klädstången för att den välter av tyngden .. haha! Har fått lägga sånna hantlar på stångens "fot" för att den inte ska välta ;)

Helgen blev lugn, i fredags gjorde jag absolut ingenting, sen i lördags gav jag mig ut till Robsan. Vi hade supermysigt med grillat, chips & godis och film ! Fast Robin somnade in i halva filmen, han hade lite fest i fredags hos sig, så tydligen hade han inte sovit alls när jag kom till han. Han hade alltså varit vaken i mer än ett dygn när jag kom hem till honom, tack för det liksom. How are you going to handle me, typ?

Sen igår stack vi hem till mig, .. efter att Robin sovit till 13.15 .. Åt middag med Mimmi och Frasse, kollade 3 filmer i rad! phu ..Roadtrip, ice age och superbad! Snacka om att vi somnade som en stock sen?!

Och DENNA vecka är det äntligen SB, hahaha .. Fattar fortfarande inte att jag trodde att det var förra ;) Emmie, vad sägs om onsdag?

Nä jag får väl ta tag i städningen nu ..

Förresten, jag älskar denna, Mimmi har köpt den!.. Jag vill också .. ;P



/Sofie

Tålamod lilla flicka

Jag var helt redo för en stund sedan att sticka till Robbe, så ringde han och sa att jag inte skulle komma förrens 7! Jag okar inte vänta .. känns som evigheter, haha!
Så nu ska jag sminka Mimmi inför kvällens bravader!
Passade på att sätta lite färg på mina egna läppar också. Jag tänker aldrig på att jag kan göra det. Så jag tog lite rött läppstift och duttade på mina läppar, smetade ut det så det nästan ser mörkrosa ut, sen på med läppglans över det. Supersött! :)





hejsvej!

Bara beklagar mig lite

Gud vad jag har varit tråkig de senaste dagarna. Jag har noll koll på något! Kläderna är fel, håret är fel, kunderna är jobbiga, jag är jobbig, vädret är jobbigt.. Jag vill göra något! Jag vill shoppa, jag vill åka till Göteborg denna sommaren, jag vill vara ledig och ligga på stranden, jag vill va någon annan, jag vill vara smal, jag vill vara glad ..


No life.


Dra till Robin idag och äter ihjäl mig på hallon!

Jobbig tills döden
/Sofie

Ps. Robin tycker att jag sjunger som en cowboy?! Det är en riktig diss.

Var kan jag köpa förutom på nätet?:


Och buu, varför hittar jag inte en svart lång som jag kan ha till mina nya sandaler?


Citylights

Jag som ville se "Jockeys" på Animal Planet ;) Så ska Mimmi och Malin tvunget se en skitkass film som dom hyrt, alltså jag har sett 45 minuter av den nu, och pallade verkligen inte längre. "Varför gör man ens en sån film?!" var min kommentar när jag gick ifrån filmen. Haha!

Förresten, har ni sett min hamburgerphone? Har väl haft den i typ ett år, men jag har nog aldrig visat den ;)

Men den är asjobbig, man hör typ inget i den, och så har den världens jobbigaste och högaste ringsignal. Men den är fin, det är det som är huvudsaken ;)

Får väl gå & ta en macka och bli lite fetare :)

/Sofie

We are the people

Äntligen hemma igen, har inte alls varit på humör de senaste dagarna, Inte för att jobba, inte för att .. något? Plus att jag var helt peppad, trodde att det var SB denna veckan, men det var ju inte förrens nästa :P OOPS, jag var lite fel på det ;P Jag som ville ha lite parrrrty!
Aaah det kliar i mina öron, tänk så har jag löss i öronen? Kan man ha det?

Jaja, från det ena till det andra. Skitroligt idag på jobb, det kommer in en gubbe som stinker som en hel spritfabrik, så först går jag fram och frågar han om han vill ha hjälp, så började han snacka en massa om att han brukade va i Thailand & sånt.. Jaja, "han är väl lite förvirrad eller nåt" så jag gick ifrån han. Så går han, sen kommer han lite senare igen, så går Gunnel fram till han och frågar om han vill ha lite hjälp, för hon hade inte sett han när han var där tidigare. Så kommer hon tillbaka till mig, och vi tittar på varandra samtidigt PEDDO ELLER??! hahaha! Han var verkligen så som man "tror att en peddo ska se ut" hahahahaha! Vi bara såg framför oss hur han åkte till thailand och lockade på små pojkar, usch tvi och bläääää, gubbsnusk!
Men vi vet ju inte, men han var ett sånt exemplar liksom ;) hahaha! Hoppas han inte läser min blogg, men han var nog minst 80 bast så det gör han nog inte ;)

Från det ena till det andra igen :) Mina skor hade kommit idag, riktiga festsandaler, i verkligheten är dom rätt så glansiga och pampiga.

Jaa, jag vet, jag måste måla mina tår snart :P

Kolla Lillen häromdagen :P

Tror att hon drömde en mardröm när hon mjauade i sömne :P


Förresten, jag är rätt stark i armbrytning ;)

Vad ska jag göra ikväll? Vet iiiinte, inget. Ska jobba imårrn så jag stannar nog hemma med min syster och ser film bara.

So long
/Soffe

Välj ett bättre tillfälle

Godmorgon!
Filmen var bra igår, inget mega hit kanske, men bra. Värd att se ändå, haha!

Detta är så galet, precis nu när jag blivit arbetslös så får jag brev (som jag tidigare nämnt) att jag ska besikta bilen, sen väntar jag på den dyra räkningen på bilförsäkringen. SEN vet jag att min årliga kontroll hos tandläkaren snart kommer att komma! Har för mig att det var något annat också, men eftersom jag är helt knäckt av allt annat så kommer jag inte på vad det var nu. Vad fan, kan det inte komma på ett bättre tillfälle? Jag kommer att skjuta fram tandläkarbesöket i 100 månader tills allt löst sig ju!

OM jag orkar ikväll så ska jag recensera filmen jag såg igår för er ;)

Öppnar affären idag, så jag måste verkligen göra mig iordning det sista nu så jag kan cykla snabbare än Lance Armstrong till jobb!

Tjong ballong!
/Sofie

Lurig

Usch vilken lång dag, idag hade jag hellre velat vara ledig. Men min lediga dag är inte förrens på söndag. Så hold on liksom ..
Robin är här nu, han är så mysig så nu ska jag bara ägna mig åt honom ikväll.
Vi ska bl.a se filmen College,den verkar va rätt ball när man sett trailern iaf :)


Ska försöka lura Robin till att fixa och trixa med lilla bloggen också, höhö

/Sofie

Lam och tam

Robin kommer till mig idag ÄNTLIGEN!
Orkar verkligen inte jobba idag, idag är en sån riktig dag då man bara vill ligga hemma framför tv:n och slumra till tusen gånger.

Jag måååste hitta en lång svart klänning, jag är sent ute, men vadå då .. kan man inte hitta det bara för det? :)

Ska se om Robin vill hjälpa mig med mig blogg idag, den måste få lite nytt utseende, man vill inte läsa en blogg som är såhär lam och tam.

Måste sticka nu!
/Sofie totie

Livet är hårt

Gissa vad jag gör just nu? Vad brukar jag göra vid första inlägget? Dricka en kopp kaffe :D
Jag sover så oroligt om nätterna/morrnarna nuförtiden. Gissar på att det antagligen är för att jag är van vid att jobba 10-18, och nu iallafall den senaste veckan har jag väl inte börjat 10 en enda gång? Så det är väl det bara .. Plus att fåglarna kvittrar så in i bomben!

Jobbar 13-18 idag, ändå rätt skönt, men samtidigt känns det segare när man kommer mitt på dagen när det är full rulle. Känns som att dagen blir längre bara ..

Och jag är på värsta shopping humöret, det är jättejobbigt för jag vet inte OM jag kan ta av mina sparpengar och unna mig en riktig shoppingrunda, eller om jag måste ligga lågt tills.. ja tills jag får ett nytt jobb? De pengar jag har kvar måste ju först gå till mina räkningar ..
PLUS, ja så klart så har jag fått brev om att jag måste ta bilen till bilprovningen, dags att besikta (eller vad det heter). 300 kr som jag inte har ryker där, sen gissar ajg på att den årliga försäkringsräkningen kommer snart också.. och den är väl på en tusenlapp .. om inte mer!
Vid sånna här tillfällen ångar jag att jag köpte bil. Trots att jag älskar min lilla nissan ..

Livet är hårt
/Sofie

Fire burning

So you think you can dance la la la la la la ...

Jag beställde skorna ... hahaha!
Fick dom för 269 kr med mimmis studentrabatt ;) Så HALLÅ sa jag bara ;)

Begär

AAAAUUUW, Lillen mjauade precis i sömne! Det var det gulligaste! Auuuuuueeeee! :) :P

Varför hittar jag grejjer nu när jag inte borde??!

Dessa wannabe Marc Jacobs I want to hääääve !

Kollar tv nu, Bachelorette :)
/Sofie mof mof


Stiff

Har haft så ont i ryggen idag på jobb. Men det är för att man står hela dagar utan att sätta sig mer än 1 minut i taget när man kan. Jag som till och med tog ett par fula Birkenstock sandaler för att dom skulle va "fotriktiga" haha, oh no ..

Sen blev jag mobbad när jag kom hem för att jag inte orkade göra något till mitt kött mer än sallad, så jag fyllde ju mer än halva tallriken med bara sallad. Tydligen så vad det fettovarning på det fastän det bara var sallad ;) haha!
Men jag orkade faktiskt inte allt.. om det är till någon hjälp ;)

Sen så har jag fått 2 McDonaldsglas idag, ett av Robin och ett av Frasse. Alltså, vilken samlare jag är ;)

Resten av kvällen blir det bara lugn, jag är så trött så jag orkar inte göra ett skvatt! Igår var jag ute och gick vid denna tiden, men idag hoppar jag gärna tack ..

Puss
/Sofie



Smooth Criminal

Varför sätter jag mig här nu? Haha, det är bara för att det kittlar i magen. Men jag måste äta något nu, sen måste jag springa till jobb!
Jobbar till 18 idag, slött slött!

Vi ses ikväll!
/Sofie

Min mage är besatt

Sitter här vid datan med en kopp kaffe, ännu en dag då jag måste jobba istället för att ligga på stranden! Men det gör inget, i need the money.

Undrar om det kommer att bli en bra dag idag? ..Kan nog inte slå gårdagen, men ooh vad jag är nervös inför ett litet samtal som kommer att komma när jag minst anar det! Min mage är helt sönderorolig just nu!
Jag får lite så halsbränna också när jag är orolig och nervös, så blärk.

Nä, nu ska jag ta mig i kragen och göra mig iordning inför jobb!

So lovely
/Sofie


Michael, den största av alla!

Glöm Elvis, glöm ABBA, det ÄR Michael som är den största någonsin!
Har suttit hela kvällen och kollat på allt vad det heter MJ på tv! Det är så jäkla roligt att se utvecklingen, se HUR bra han faktiskt var! Jag har aldrig sett så många tjejer svimma på en gång! Jag svimmar .. hahahahahah!
Roligast av allt var att se Thriller uppträdandet (på koncerten som än går på tv4), Oh My Lord .. Jag trodde jag skulle svimma som jag skrattade! hahaah! Och när hans dotter höll tal, jag GRÄT!
Jag hörs som värsta fanet nu, men i ärlighetens namn, Michael Jackson is the shit! Jag tror att han var kung över världen, ALLA vet vem han var, hans musik och VEM har inte någon gång i sitt liv blivit inspirerad av honom? Till och med dinosaurierna .. Till och med salt och peppar (black&white).
Och nu överdriver jag inte ;) hahahahahahah


Vet inte om jag kommer kunna somna inatt så uppstirrad jag är just nu! Jag sitter helt ensam hemma och har tv:n på högsta volym (mina grannar hatar nog mig vid detta laget).. med en mördarspindel (lika stor som en häst) som jag fångade i en burk innan. Eller en matbox för att vara exakt! Trodde att den skulle förvandla mig till spiderman så stor den är. Hoppas att den dör av syrebrist i matboxen inatt.

Godnatt!
/Crazy Sofie

Mina fina Converse light

Mina fina skor kom idag :)


.. Åh nu gråter jag när jag hör "we are the world", på tv4, MJ .. ;)
Nä det gör jag inte, men det låg nånna tårar och vilade i ögonen ;) haha!

/Sofie

.. Kajsa jag ska berätta, men inte här ;)

Händer detta på riktigt?

Gissa vem som är lycklig idag? Jo Sofie..
Det hände något på jobb idag som jag aldrig varit med om.
Jag vill inte säga för mycket för jag vill inte ta ut mig i förtid, men kanske har jag ett jobb på gång?
Jag hoppas och hoppas och känner mig just nu superlycklig och så glad!
Kan detta vara min framtid, eller möjligtvis det som jag gått och väntat på?
Åh, tjo och tjoho!
Håll tummarna för mig!


/Sofie

Inse hur det är

Fan alltså, jag undrar vad för jobb jag nånsin ska hitta!? Jag börjar få smått panik nu ..
Jag har trots allt räkningar och ett lån att betala av.

Jag ska försöka njuta av en kopp kaffe nu, sen ska jag inom stan och få lite inspiration. Börjar jobba 12 idag, så jag har fått sovmorgon idag, det var skönt och uppskattat!

Förresten, jag handlade denna lilla väska i förra veckan. Typ dagen innan jag fick reda på att jag blev uppsagd var jag på en liten shoppingrunda i Trelleborgs lilla stad. ..Och alla tjejer vet hur svårt det är att lämna tillbaka något man precis köpt, så den fick stanna hos mig ;)


Ride on
/Sofie

Extraknäck

OM jag går arbetslös längre än vad jag vill så vet jag ett sidoprojekt som jag jättegärna vill syssla med :) Kanske till och med kan sälja lite här på bloggen nu när det ska vara möjligt ;)
Jag kan ju säga påfåglar, fjärdrar och berlocker :) ...
Jag ska iallafall testa, för detta har jag velat länge.. Om inget annat så får jag mig själv lite pillipill :)

Tänkte att jag skulle äta paj idag med josse, men jag har faktiskt ingen bensin, eller pengar för den delen att ta mig ut till henne .. Så jag tror vi får boka om din sötnöt? :(
Plus att jag känner mig lissen och osocial idag ..

Toodillooo
/Sofie

En gnutta lycka tack!

Jag har faktiskt försökt sola lite denna morgon, men det är helskumt väder. Låg i en timme ca, sen kändes det helt onödigt. Får se om det öppnar upp sig lite framåt eftermiddagen.

Såhär såg det ut inatt på sturups flygplats:

Vet inte om det var för mörkt för min kamera, eller om det var för att det var så sjukt dimmigt som bilden blev så kass?
Äsch, bruna och fina var dom iallafall!

Känner mig trött och orklös idag, vill att Robin ska komma hit och göra mig glad :(

/Sofie

Att älska sitt jobb

Fy tusan vad jag uppdaterar :) Jag har varit helt peppad den senaste veckan. Varför? Kanske för att jag blivit uppsagd och behöver hitta ny energi?!
Vill så gärna hitta något nytt, jag vill verkligen inte gå arbetslös. Jag behöver ingen ledig tid (som vissa andra kanske hade tyckt hade varit skönt), men jag vill verkligen inte gå hela dagar och inte ha något att göra.
Det värsta är ju att jag blev uppsagd för att dom inte har råd helt enkelt att ha mig kvar, för privata företag är det hårt just nu. Och då vet jag om att jag är en bra tillgång, är duktig, sköter mig och älskar mitt jobb. Men jag klandrar ingen för det som hänt, kanske mig själv för att jag inte arbetat hårdare med att försöka hitta ett nytt jobb när jag visste om redan i vintras att det var knakigt. Men jag älskar mitt jobb helt enkelt, servicemänniska ut i fingerspetsarna är jag. Och jag älskar att få arbeta med människor och att sälja ;)
MEN, mitt bästa hopp just nu är att Kajsa ringer mig och berättar att hennes mamma kanske kan hjälpa mig med ett nytt jobb. Eller så blir det såhär, att jag söker jobb i Danmark och helt enkelt flyttar in till Malmö. Det är ju egentligen den bästa nystarten som jag hade behövt.
Jag ska satsa stenhårt nu, för nu måste mitt liv börja! På riktigt!

Från det ena till det andra (som jag är ganska bra på att hoppa mellan).
Funderar på att beställa dessa?
MEN, dom är för dyra för min plånbok just nu .. MEN, det kan dom vara värda om dom kanske kan bli favvo höstskorna ..
Jag har alltid så svårt med att hitta stövlar som jag verkligen gillar, så detta kanske kan vara nått mellanting?


Funderar på att dra ner till stan en sväng?
Eller att äta lite jordgubbar nu? ;)

Dream on
/Sofie

Att jag är vaken nu ..

.. Är nästan ett kors i taket!
Bestämde mig för att jag ska följa med mamma och hämta min syster och hennes pojkvän som anländer på sturups flygplats alldeles strax!
Vet inte varför jag faktiskt ska följa med mitt i natten och hämta, kanske för att jag vill krama dom? :D
hihi.

Jag är ledig hela måndagen så jag kan sova senare!

Sov gott!
/Sofie

Slemmigt

Såhär roligt hade jag för ca 3 timmar sedan ... I min trädgård ..
Jag kan ju säga såhär, det kryllade av sniglar ... haha!






ÖVERALLT, DE KOMMER ATT KOMMA I MINA MARDRÖMMAR INATT!

..Nä dom är så snälla, vad ska dom göra liksom? Slemma ihjäl mig? ..Långsamt ;)


Det bästa tugget

Detta var den godaste pizzan jag ätit på vääääldigt länge! Åh den var så god att jag drömde mig bort för varje tugga jag tog :D hahahaha!


Den ser helt grötig ut på bilden, men mjau vad god den var!
Mammas special deg
Tomatpuré
Lite skinka
Lite salami
Lite färsk svampinjon
Lite färsk oregano
Lite färsk basilika
Lite mozzarella
Och lite riven ost över detta!

Förresten, jag kanske ska pimpa till min blogg snart? Den behöver piggas upp!


Jag igår, osminkad och fan så naturlig.

Hej och hå en luden tå
/Sofie

Hemmagjort är godast

Mamma bakar pizza till oss nu :) Vi hade liksom bara de bästa ingredienserna till riktigt god hemmagjord pizza idag, så why not slå till?!

Lillasyster kommer hem inatt, har faktiskt saknat henne trots att hon (som alla systrar) ibland kan vara en finne i gumpen! Men avis kommer jag att bli när jag ser henne, säkert så solbränd att jag kommer svimma ime att dom har haft dagar vid stranden vareeeeenda dag! Det kan man kalla lyckad resa!
Vi hemma i sverige har ifs haft hyfsat väder denna vecka också, men från och med idag kommer väl regnet att ösa ner en vecka i sträck! ..Fast det gör inget för jag ska ändå bara jobba .. ;)

Kollar stylista nu, kram!

Inspiration en tråkig dag

Jag blir så inspirerad varje gång jag sett programmet " How to look good naked" som sänds på kanal 5. Stylisten Gok Wan kan verkligen få en riktig kvinna att vara mer än nöjd med sig själv!  Inte alls något att man ska vara smal, se ut på ett visst visoch vara någon annan än sig själv, utan han lär verkligen ut hur man kan vara sig själv med den dära lilla gnistan! ..Själv ser han kanske inte ut som 10 miljoner, man han är bra, och han vet vad lagom är, inte överdrivet. För då får man inte vara sig själv.



Vädret är tråkigt idag, men jag är ändå helt inne på att jag måste ha en ny klänning! Jag vill så gärna ha en lång klänning i svart. En sån riktigt lång som går ända ner till fossingarna :) Min jakt börjar nu ..

Jag har ätit så himla mycket skräp idag, vet inte om "min nya vecka" ska börja från och med imorgon eller nästa veckan igen. Jag vill ju ha alla glasen från McDonalds .. hahahahaha! Fast ifs har jag lcykats få ihop alla glasen utom det första som jag missade, och då har jag inte ätit på donkan en endaste gång ..Jag har skickat iväg Robin på det uppdraget istället ;) haha! "Man kan faktiskt ta salladsmenyer på McDonalds" sa Robin till mig .. Så OK då. höhö.



Varför snackar man alltid om "en ny vecka" ? Fan alltså, titta på Gok Wan och lär istället :) Man kan leva hälsosamt utan tvång, men faktiskt så vill jag att min träning ska komma igång snart igen. Josse när börjar den nya terminen?

Acceptera den du är!
/Sofie

Kaksug

Det blev självklart vin igår, jag och Kerstin delade en flaska MASI, vår favvo ;)
Körde hem tidigt idag, stack inom Agdas. Ville att Josse skulle gå en sväng med mig där, med hon jobbade :( Men jag hittade ändå inget. Jo en kakburk, men ville inte lägga pengar (som jag inte har) på det nu!

Det är så himla kvavt och klibbigt idag, sitter med fläkten brevid mig och försöker bli av med klibbet :) Är hungrig på något men vet inte vad? Kanke ska ta en liten kaka som är över sen igår? ;)
Köpte en ny sort:

Faktiskt väldigt god, just att det var havrekakor och inte bara en massa fet deg :) Men det enda jag inte gillade var att chokladen som den blivit doppad i smakade lite lätt apelsin.
(Fan jag som skulle skriva recension, ooorkar inte) hahaha!

By the way .. har även beställt ett par nya skor fråm Nelly.com, hoppas på att dom kommer måndag/tisdag nångång:)

Den "smala" modellen, som jag kallar den.

Myspys

Precis kommit ur duschen, jag hann faktiskt sola lite idag. Fick gå redan 20 i 1 idag, Gunnel tyckte att det bara var rättvist eftersom jag fick stanna på jobb till halv 7 igår när en kund vägrade gå.  Vissa fattar inte hinten när dom kommer in i affären tio över 6 och jag stänger av radion, tar in alla grejjer utifrån. När kl var nästan 20 över 6 så frågar kunden "När stänger ni?" EEEH, ja när tror du?!?!?!?! Vill man bara säga. Men efetrsom kunden alltid är nr 1 så måste man säga snällt att man stänger 18.00, men stanna du kvar och titta, det är ingen fara. Bara säg till om du vill ha lite hjälp ... Folk är galna :)

Ska ut till Robin idag, vi ska grilla lite och bara myspysa! Tänkte fråga Robins mamma om vi ska dela en flaska rödvin, för det är jag riktigt sugen på :)
Robins föräldrar ska förresten resa till Portugal på tisdag, och jag har fått i uppdrag att plocka deras hallonbuskar :) Det sa jag JA till genast. Jag älskar att få äta egenplockade bär! Hallon, vinbär, krusbär, körsbar .. Nämn vad de inte har i deras trädgård! Till och med ett aprikosträd!
Synd att man inte är 14 längre, för annars hade det lätt varit fest därute nu när dom är borta. Men sånt är man för gammal för när man ska upp och jobba dagen efter ;)

Nu ska jag ta på mig lite!
Trevlig lördagskväll!
/Sofie


Jobbig knorr

Aaaah, jag får inte rätt på min knorr på huvudet! Hur kan man inte få det? En helt vanlig knorr? Aaaah!
Min gud alltså, jag måste fortsätta nu så jag får rätt på min KNORRJÄVEL!

Haha, josse lär mig aaaaaallt du kan! :D
Fan att du inte var här och åt sånt bajsliknande brunt med mig ;) Jag åt två skålar själv som tröst för att jag var ensam! haha

Jobba nu, sen om det är fint- SOLA! Sen ska jag ut till Robin idag.
Tjo balooo!

Bajsliknande

Nu ska jag göra chokladpudding :) M M MJAAU!

Saknas en skruv

Jaha, ännu en fredagskväll. Hade faktiskt igen aning om att det var fredag idag, trodde att det var torsdag. Snacka om mycket i huvudet, helt lost. Men jaja, nu vet jag iallafall att det är fredag :)
..En skittråkig fredag, för jag ska inte göra ett dugg! Sitta hemma helt alone. Jag ska jobba imårrn, så det är inte värt att göra något heller, för jag vill inte va zombie på jobb imårrn. MEN, skulle något hända .. sååå .. klart då tackar man inte nej ju ;)
Men det är väl upp till mig själv att höra av mig, så vill jag göra nått så får jag höra av mig! MEEEN, som jag sa innan, just idag bör jag inte göra något så jag kommer inte att höra av mig :)

Känner att det var ett tag sen jag träffade Emmie, får slå henne en pling en dag. Förresten, Falsterbo Horseshow nästa vecka .. Kanske vill Emmie hänka med där? Jag ska messillimessa henne nuuuu buuu!

Tjo ko!

Skapa en karriär

Nu är jag här igen .. haha!
Börjar kl 13.00 idag, så jag såg till att gå upp i extra tid idag så jag skulle kunna slappna av totalt och komma utvilad till jobb.
Jag har precis suttit och finslipat mitt CV, jag gillar det nu, men som min svenska lärare alltid sa till mig i skolan "skriv hellre en rad för lite än för mycket Sofie". Alltså, jag skriver alltid för mycket. Men det lönade sig när jag skrev recensioner, det var jag bäst på :) Haha! För då handlade det om att skriva mycket av ens egna tankar, och O ja, jag kan tycka till tydligen ..
Kanske skulle bli en sån som skriver recensioner? Hur fan blir man det bara? Jag gillar trots allt att se filmer, läsa böcker och kommentera andras grejjer. Nja? ..Frågan är bara om mn skriver tillräckligt bra? Men det kan man väl också finslipa? Jag kan ju börja med att skriva recensioner här? Det ska jag banne mig börja med, varje gång jag läst en ny bok eller sett en ny film så ska jag skriva om den här. Hhahahaha, fy fan vad jag har idéer!
Jag är tönt, jag vet, men hellre testa än att bara strunta i saker och säga "fan att jag aldrig testade det".
Man kan ju ha dolda talanger ... ;)

Nu ska jag äta nåt litet så jag är fit for job!
Hörs kanske ikväll!
/ Sofie - den knasiga tokstollen


För mycket babbel ..

Imellanåt känns det värdelöst, känns som att det inte finns några jobb mer än sommarjobb just nu att söka, och det har jag redan ju. Det är så sjukt när man läser att man ska ha minst 3 års erfarenhet, kvittar nästan vad det handlar om. Men enligt mig får det inte endast handla om det, det måste handla om hur man är som person och om man faktiskt passar för jobbet. Man kan ha jobbat i en viss bransch i ett visst antal år men endå vara fel person i branschen för att man faktiskt inte är någon service människa alls, eller liknande. Men som tur har jag 2 och ett halvt års erfarenhet inom min bransch iallafall :) Så jag ligger väl inte helt i lä. Men nåt jag önskar att jag hade kunnat är mer data. Hela office paketet, lite mac & adobe. För måååånga vill att du har erfarenhet inom det. Fan kan dom inte bara skicka en på en kurs? haha.
Jaja, nog om dettta ..

Ska maila arbetsförmedlingen nu om jag ska anmäla mig där nu, eller från första dagen jag är arbetslös. Kanske hinner jag hitta något innan den 1 september? Jag har sagt att sista utväg är att åka över till Danmark.. jag vill inte jobba över sundet, men kanske måste .. Förhoppningsvis bara för en tid i sånna fall. Fan vad är det som ska ge mig en kick åt rätt håll?
Jag ska iallafall skriva ut tonvis med CV hos Robin i helgen, så nu börjar min omöjliga jakt på min framtid!
Varför kan jag inte bara läsa istället? Nä, för att jag har ett lån och räkningar att betala varje månad. Varför kan jag inte bara bli rik på min blogg eller nått? Fan alltså att man inte har den gnistan som KENZA eller Stina-Lee ..Jag är bara soffie propp typ.

Oj vad jag babblar idag, jag har helt för mycket att snacka om nu, men jag måste faktiskt börja göra mig iordning för jobb nu, inte sitta och babbla en massa!

Ha en underbar dag!
/Sofie


Inte morgonpigg idag

Jag höll nästan på att försova mig idag, vaknade av att jag höll mobilen i handen?! Tänk så hade jag stängt av alarmet i sömne, åh, då hade det varit crazy efetrsom det är jag som har nyckeln till kassaskåpet på jobb idag, haha!

Känner mig helt ugly utan nagellack, har tagit bort mitt lack både på fingrarna och tårna, känner mig naken! Men jag måste låta naglerna "vila" lite, för det har jag hört att man ska ta minst en vecka imellan så man inte målar på nytt heeela tiden. Så blir dom friskare :)
Jaja?

Måste packa lunchen nu!
Hejsvej!

Jag som var så glad imårse - innan jobb

Nä, jag ska inte hålla på så .. jag ska inte gråta, jag ska inte vara arg, jag ska bara se det som en bättre chans här i livet. Jag måste se det så, annars orkar jag inte ..
Jag bara hoppas hoppas och hoppas på att det verkligen är så som jag måste tänka, att det är en bättre chans. Att det är meningen att jag ska göra något bättre, bli mer uppskattad, våga mer, och leva, verkligen leva livet.
Men det är svårt .. det kan jag berätta att det är. För man känner sig verkligen värdelös. Men om inget har jag bara bästa betyg med mig från lilla skoaffären, jag var fan en jäkligt bra tillgång där. Det vet jag (självsäkra jag) :)

Har precis ätit tusen jordgubbar, och tuuuuusen körsbär! Min mage kommer att kurra attan inatt!'

Håll tummarna för mig!
/Sofie


En släng i arslet

Så, okej nu är det sagt. Sista dagen 090901, fy fan vilken dag.
Hejdå nu ska jag dränka mig.

Galna fruntimmer

Haha, läste precis vad Kajsa kommenterat igår, du är GALEN med stora bokstäver! .. Men självklart ska vi en annan gång åka in och äta glassbuffé - ät hur mycket du vill! Hahahahaha, kan man ens det? hahaha!

Jobbdagen gick snabbt igår, och kvällen gick ännu snabbare! Jag och Kajsa drog ut till Josse, och såklart snackade vi som fan .. Vi har inget stopp .. typ. Stackars Berra, han satt helt lost i våra samtal, haha!
Men jag fick sätta ner foten och säga:  NÄR FAN SKA VI ÄTA GLASS DÅ? När klockan var 9! Så vi tog min lilla Nissan micra och drog till Dalabadet. Köpte oss varsin glass och lunkade ut på bryggan. Kajsa trodde att hon skulle dö när vi väl kom ut halvägs på den långa bryggan (som antagligen kändes 1000 meter längre när hon såg ett bekant ansikte på bryggan), gissa vem som stod där? Nämner inga namn men hon är rätt "farlig", så kajsa bajsade på sig lite, men vi skyddade henne (speciellt josse som är störst) så Kajsa klarade sig, hon överlevde. Tur va ;)
Sen åkte vi hem till josse igen och såg So you think you can dance, för dte kan man inte missa!
Tur att jag hade sovmorgon idag, för det blev lite senare hemkomst än vad jag trodde. Men jag är pigg idag, helt igång liksom. Så nu måste jag faktiskt gå & sminka mig så jag inte blir försenad till jobb!

Ha en bra dag!
/Snoff




RSS 2.0