Vem är din idol?




Denna snubben är så sjukligt bra! Och igår när han sjöng en Nirvana låt (Nirvana växte man upp med liksom ;) ), ah då var hakan upp och ner! Vilken röst!?!? Vilken kille?!?!

Läste ni detta på expressen??

Fakta

Geir Rönning
Har varit artist i 20 år. Han har bland annat tävlat för Finland i Eurovision Song Contest, turnerat med Robert Wells "Rhapsody in rock" och uppträtt med Tommy Körberg.
Jay Smith
Spelar i bandet Von Benzo. Bandet har släppt en skiva och han har spelat med flera av landets största hårdrockband - bland annat Takida och Backyard Babies.
Olle Hedberg
Framställdes som en hemlös bagare under audition. I själva verket har han ekonomiexamen och har arbetat som musiker - han har spelat mycket på fester.
Linda Varg
Vann 2001 musiktävlingen "Popstars" i Kanal 5 och blev därmed medlem i bandet Supernatural. Gruppen släppte albumet "Dreamcatcher" 2002.


Kommentarer
Postat av: Sara

Jaa helgen är fullspäckad! :) Hur ser din helg ut?



Jaa gud vilken röst Jay har, var superimpad av hans framträdande igår!! :)

2010-10-16 @ 10:20:17
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Emelie Örtegren

Yes den finns ute nu. Jag köpte den idag, superfin! Titta in om en stund så får du se hur den ser ut på :) Fick bli den gröna för min del!

2010-10-16 @ 16:46:31
URL: http://pancaakes.blogg.se/
Postat av: Anna

Jepp Killen har en fenomenalt sexig och asbra röst.. Om jag blundar när han sjunger skulle jag nästan kunna bli lite förälskad..hihi.. ;)

2010-10-20 @ 19:54:14
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/

Skriv något snällt här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0