love is in the airFick äntligen träffat min fina Emelie igår! Fy katten vad jag saknat henne, så jag slog till med stort på en torsdag- kladdkaka OCH munkar med färska blåbär och jordgubbar ;) Ingen dålig torsdag det!

nature like


Massa höstnyheter inne på Glitter!
Först till kvarn för det var fan inte mycket av varje som kom!!

ta dig en minut till att läsa

Godmorgon!
Ville inte stiga upp idag, vissa dagar är bara sängen extra skön. Usch för morrnar alltså, men hellre jobbiga morrnar än inga alls...

Blev så hemsk berörd av en kund på jobb igår, hon hade en muskelsjukdom som gör att musklerna dör i stort sett. Vi pratade och pratade och jag glömde helt att jag faktiskt jobbade. Jag hatar att livet kan förändras så snabbt, som hon själv sa " jag var ju precis ung och frisk".
Vi pratade om att hennes händer snart skulle ge upp, musklerna ville inte mer. Hon sitter idag i sån eldriven rullstol, men hon sa att snart kunde hon kanske inte göra det mer. Inte heller prata/gestikulera med händerna som hon så gärna gjorde. Och jag sa till henne att vem behöver händer när man kan säga så mycket med bara en blick? Idag kan du köra ett flygplan med din röst! Och vi skrattade en massa :)
Plötsligt tittade hon på klockan, "näädu, tror du inte att det är dags för lite choklad nu?" Och jag bara skrattade!
När hon skulle gå tog jag hennes hand och sa till henne "nu går du och köper dig ett riktigt gott choklad, ett sånt som smälter i munnen också vill jag att du tar tag i den där gamla flamman" (vi hade tidigare pratat om en gammal fling hon haft i tidigare år som hon mött på stan och börjat prata med igen) hon sa till mig "åh tack för detta, det var så skönt att prata med dig, det gjorde mig så glad". slut


levande väggarMuu höll jag på att säga, men vad säger noshörningar?

game of thrones

Är det bara jag som sett serien Game Of Thrones? Haha ..Bara för att jag är serienörd. . ?
Faktiskt en bra serie, längtar som attan till nästa säsong, men det sänds inte igen förrens våren 2012 .. woho vad kort tid att vänta!!


best ever!

Har hittat bästa eye primern! Någon annan som tröttnat på att ögonskuggan "veckar" sig och att sminkningen absolut inte ser likadan ut efter några timmar som när du la den- fast du lagt eye primer? Pröva då Lumenes, crazy bra! Håller heeela dagen lång! :P


ok today

Ska träffa lillasyster i stan nu för en snabbkaffe ;) Sen hoppar jag in & jobbar på min lediga dag på jobb nr 2, but heey, it's ok :)horrible bossesEn film jag måste se ^^

Såg "Bridesmaides" härom dagen, skit rolig, men jag blev aningen besviken då jag läst på flera olika ställen att filmen skulle vara hundra gånger roligare än baksmällan. Nope, de hade fel. :)

the biggest loser

Är inne i en riktig tjockisperiod. Bara äter och äter, mår dåligt över det, men äter lite till. Kanske är det denna tråååkiga sommar, jag har inte ens kunnat åka till stranden 1 enda gång ?!?!?! Heltokigt!
Men faktum är att jag gått upp 2 kg väldigt snabbt, visst någon säger säger vad är 2 kg? Men jag har fruktansvärt svårt att bli av med 2 kg när det väl satt sig, true.

Men jag har big plans på att börja träna igen .. det ligger trots allt ett gymkort någonstans i min plånbok som gråter för att jag inte använder det. Buhu.
Måste säga att jag peppar upp mig själv, speciellt varje kväll när det regnar och man inte ens kan gå en runda utan stannar hemma och äter efterrätt istället (man är ju inte stenhård och säger "ääh, det finns kläder för alla väder"). Sen kan man kolla på "supersize vs superskinny" också, det peppar också en lite ..Speciellt när man har ett problemområde som heter bukfett.

Behövde bara gnälla av mig lite :)


life


when it comes, it comesLaaa laaa laaa

Stor önskelista så här mitt på sensommaren, tur man fyller år "snart"


Skor: Fashionpash, Topshop och Asos

Hela 2 par skor har frågat om dom kan få lov att bli hemskickade till mig? Svårt att säga nej till små barn. Dom tittar så sött på mig, som på en liten hundfabrik, awe, söta små .. ååh, jaaa ni är så söta så, ja men kom då, kom då.. ni kan följa med mig hem ;)

V-rock

FULLT med nyheter på Glitter! Kom in, kom in alla små fåglar, jag jobbar helgen ^^

sons of anarchy season 4

För er som älskar Sons Of Anarchy kan jag berätta, för er som inte redan vet, att säsong 4 börjar snaaaart! 6 september tror jag datumet att hålla koll på är om jag inte misstar mig helt ;P

aootch!

4 augusti

Precis som jag trodde så har internet blivit ääännu mer försenat, har aldrig varit med om dåligare gällande sånt!
Man ger upp hoppet lite grann va ..

Har varit ledig i 2 dagar nu, åh vad skönt!! :) Solat i sommarens kanske sista värme?! Planterat blommor på balkongen, fikat med favvo syster och bara njutit! Moore av dessa dagar tack!

RSS 2.0